Dell Technologies Gold Partner

ABAST pertany a el programa de partners de Dell Technologies en la categoria de Gold Partner. Com integrador especialitzat en les solucions storage de Dell EMC podem oferir solucions que s'adaptin a les seves necessitats d'emmagatzematge: solucions d'emmagatzematge unificat, backup amb deduplicació, solucions de contingència i de continuïtat de negoci, administració de l'emmagatzematge centralitzada, emmagatzematge per a grans volums de dades (big data), etc. Som experts també en servidors i solucions hiperconvergentes Dell EMC.

ABAST li garanteix un servei de qualitat amb la consultoria, instal·lació, configuració, posada en marxa i suport de solucions d’emmagatzematge basades en tecnologia EMC. Aquestes solucions s’adapten al seu sistema informàtic actual i les seves necessitats d’emmagatzematge proporcionant importants avantatges com:

  • Major rendiment per les seves aplicacions i bases de dades. Gràcies a la major velocitat d’accés a les dades dels dispositius de tecnologia Fibre Channel i iSCSI, els discos d’estat sòlid (SSD Flash) i a la capacitat d’algunes solucions per gestionar dinàmicament i de forma intel·ligent la ubicació de les dades en diferents tipus de disc.
  • Emmagatzematge més eficient. Les solucions d’EMC li garanteixen més eficiència, ja que requereixen menys capacitat física, i alhora li simplifiquen la tasca de contenir el creixement de la informació i satisfer les necessitats de les seves màquines virtuals.
  • Compartició i consolidació de dades de diferents plataformes (UNIX, Windows, Linux, Mainframe …), i optimització per a entorns virtualitzats (VMware, Microsoft, Citrix …) que redueix costos de gestió i proporcionen més disponibilitat i escalabilitat.
  • Alta disponibilitat, gràcies a sistemes redundants que impedeixen punts únics de fallada, i configuracions que proporcionen protecció de dades mitjançant sistemes RAID.
  • Gestió d’emmagatzematge automatitzada i centralitzada, que permet una administració eficaç del volum d’informació i flexibilitat en el seu ús sense interrompre els processos de negoci (thin provisioning, snapshot i deduplicació).
>>> Més informació sobre solucions EMC
cap_soluciones_emc

Solucions d'Emmagatzematge EMC


Com EMC Business Partner posem a la seva disposició solucions d'emmagatzematge unificat, backup amb deduplicació, solucions de contingència i de continuïtat de negoci, administració de l'emmagatzematge centralitzada, emmagatzematge per a grans volums de dades ...

Leer más  >