Dell EMC Partner Gold

ABAST pertany al programa de partners de Dell EMC en la categoria de Gold Partner. Com integrador expert en les solucions storage de Dell EMC podem oferir solucions que s'adaptin a les seves necessitats d'emmagatzematge: solucions d'emmagatzematge unificat, backup amb deduplicació, solucions de contingència i de continuïtat de negoci, administració de l'emmagatzematge centralitzada, emmagatzematge per a grans volums de dades (big data), etc.

ABAST li garanteix un servei de qualitat amb la consultoria, instal·lació, configuració, posada en marxa i suport de solucions d’emmagatzematge basades en tecnologia EMC. Aquestes solucions s’adapten al seu sistema informàtic actual i les seves necessitats d’emmagatzematge proporcionant importants avantatges com:

  • Major rendiment per les seves aplicacions i bases de dades. Gràcies a la major velocitat d’accés a les dades dels dispositius de tecnologia Fibre Channel i iSCSI, els discos d’estat sòlid (SSD Flash) i a la capacitat d’algunes solucions per gestionar dinàmicament i de forma intel·ligent la ubicació de les dades en diferents tipus de disc.
  • Emmagatzematge més eficient. Les solucions d’EMC li garanteixen més eficiència, ja que requereixen menys capacitat física, i alhora li simplifiquen la tasca de contenir el creixement de la informació i satisfer les necessitats de les seves màquines virtuals.
  • Compartició i consolidació de dades de diferents plataformes (UNIX, Windows, Linux, Mainframe …), i optimització per a entorns virtualitzats (VMware, Microsoft, Citrix …) que redueix costos de gestió i proporcionen més disponibilitat i escalabilitat.
  • Alta disponibilitat, gràcies a sistemes redundants que impedeixen punts únics de fallada, i configuracions que proporcionen protecció de dades mitjançant sistemes RAID.
  • Gestió d’emmagatzematge automatitzada i centralitzada, que permet una administració eficaç del volum d’informació i flexibilitat en el seu ús sense interrompre els processos de negoci (thin provisioning, snapshot i deduplicació).
>>> Més informació sobre solucions EMC
cap_soluciones_emc

Solucions d'Emmagatzematge EMC


Com EMC Business Partner posem a la seva disposició solucions d'emmagatzematge unificat, backup amb deduplicació, solucions de contingència i de continuïtat de negoci, administració de l'emmagatzematge centralitzada, emmagatzematge per a grans volums de dades ...

Leer más  >