HP Platinum Partner

HP és, des de fa més de 30 anys, una de les principals aliances de ABAST. En l'actualitat, després de la separació d'HP a dues companyies, ABAST està acreditat com HP Partner First Platinum i HPE Gold Partner amb més de 350 certificacions oficials en global. En qualitat de HP Platinum Partner, ABAST compta a més amb diverses acreditacions com a especialista: HP Workstations Business Specialist, HP Managed Print Specialist, HP First Service Specialist Premier (abans HP Device as a Service Specialist), HP Services Specialist per Computing i Printing, i Security Certified Partner

(HP se ha separado en dos compañías. Esta página hace relación a nuestra alianza con HP Inc. Si desea conocer nuestra relación con  Hewlett Packard Enterprise por favor visite esta otra página)

Logo_HP_Partner_First_Platinum_FY20_con certificaciones

ABAST és un dels partners d’HP amb més tradició, ja que les nostres relacions amb aquest fabricant es remunten als primers passos de l’organització en el 1984, quan vam iniciar la nostra activitat com softhouse dedicada a solucions per a sistemes corporatius HP. Des de llavors la nostra relació amb Hewlett Packard s’ha consolidat any rere any i des de fa temps ABAST és un dels partners HP de referència a Espanya.

Després de la separació d’HP a dues companyies independents: HP Inc (HP) i Hewlett Packard Enterprise (HPE), ABAST es manté com a partner destacat de cadascuna d’elles, sumant el personal d’ABAST un global de més de 350 certificacions oficials d’ambdues companyies.

Actualment ABAST compta amb la certificació HP  Partner First Platinum i amb diverses acreditacions com a especialistes: HP Workstations Business Specialist,  HP Managed Print Specialist, HP First Service Specialist Premier (abans HP Device as a Service Specialist), HP Services Specialist per Computing i Printing, així com la de Security Certified Partner

Paral·lelament, pel que fa a la nostra relació amb Hewlett Packard Enterprise, ABAST és HPE Gold Partner, també amb diferents especialitzacions.

Des de fa molts anys ABAST destaca com un dels principals partners de valor d’HP a Espanya, sent líder en la comercialització de solucions empresarials d’HP i oferint un alt valor afegit a través dels serveis que ofereixen els seus diferents unitats de negoci. L’oferta de ABAST en tecnologia HP abasta pràcticament tots els productes per a empresa d’aquest fabricant. A més, com HP Services Specialist, està acreditat perquè tècnics de ABAST qualificats puguin prestar directament serveis oficials HP d’instal·lació i suport.

Per tot això, en tecnologia i serveis HP per a l’empresa podrem oferir als nostres clients el millor assessorament expert i les millors condicions.

CERTIFICACIONS COM ESPECIALISTES HP

HP Platinum Personal Systems Partner y HP Gold Imaging and Printing Partner

Aquestes certificacions acrediten un alt coneixement i la bona tasca d’ABAST per a la comercialització de les solucions d’Informàtica Personal i Impressió d’HP. Sigui quina sigui la mida de la seva empresa, li oferim les millors solucions i el millor servei per a mantenir actualitzat el seu parc de dispositius d’accés per a usuari final (desktop PCs, thin clients, portàtils, tablets, workstations, etc.) i per a optimitzar les seves solucions d’impressió.

HP Workstation Business Specialist

Si necessita estar segur que les seves estacions de treball proporcionen el rendiment i estabilitat que necessiten per executar aplicacions complexes i de vital importància per al seu treball, confiï en un especialista en estacions de treball com ABAST per ajudar a triar el hardware més adequat. Aprofiti els avantatges que ofereix la tecnologia de les estacions de treball d’HP per proporcionar una solució integral i donar resposta a les seves necessitats específiques, per exemple en sectors com arquitectura, enginyeria, disseny, finances o medicina.

HP Managed Print Specialist

Els especialistes Managed Print d’HP són experts en la gestió d’impressores i estan formats per optimitzar la flota d’impressores de la seva empresa. Els especialistes en impressió gestionada HP com ABAST poden oferir-li una solució Partner-led Pay-per-Use (CL-PPU) i / o una solució de SmartPrinting Solutions (SPS) entre altres, per millorar el contracte i aportar valor afegit a la seva organització.

HP First Service Specialist Premier (abans HP Device as a Service Specialist)

L’especialització en solucions HP Device as a Service (DaaS) Specialist demostra el coneixement i experiència de ABAST en plans d’informàtica personal com a servei que inclouen des del maquinari i els accessoris, fins als serveis i el suport a través de quotes mensuals durant tot el cicle de vida dels dispositius,

HP Services Specialist – Computing i HP Services Specialist – Printing

Com a especialista en serveis d’impressió i informàtica HP podem oferir-li serveis HP Carepack d’extensió i / o millora de la garantia que li permetran assegurar la resolució d’incidències durant el cicle de vida dels productes.

A més ABAST compta amb les certificacions tècniques necessàries per a poder proporcionar serveis de suport i reparació en qualitat de Servei Tècnic Oficial d’HP  (Service Delivery), amb accés a peces de recanvi originals d’HP i accés prioritari a la propietat intel·lectual d’HP.

SOLUCIONS I SERVEIS DESTACATS

cap_soluciones_usuario_e_impresion

Projectes de renovació d'informàtica personal


Per als projectes de renovació de PCs, portàtils i altres dispositius per als usuaris empresarials, oferim un valor afegit i la màxima qualitat del servei abans, durant i després del lliurament.

Leer más  >
cap_soluciones_de_impresion_empresarial

Solucions d'impressió empresarial


Com a especialista en solucions i serveis d'impressió d'HP, ABAST pot proporcionar-li, a partir de l'estudi de les seves necessitats i situació actual, la solució més adequada de la mà del fabricant líder del mercat.

Leer más  >
cap_averias_hp

Servei tècnic oficial d'HP / HPE


ABAST li ofereix un servei tècnic oficial d'HP més proper, més àgil i amb valor afegit. Confiï en nosaltres per a la resolució de les seves avaries hardware de productes HPE o HP.

Leer más  >