HPE Gold Partner

HP és, des de fa gairebé 30 anys, una de les principals aliances de ABAST. En l'actualitat, després de la separació d'HP en dues companyies, ABAST està acreditat com Gold Partner de Hewlett Packard Enterprise (HPE) amb especialitzacions en Servidors, Storage, Networking, Data Center i Serveis. Comptem en total amb més de 230 certificacions oficials de HPE.

Notes

Hewlett Packard es va separar en 2015 en dues companyies. Aquesta pàgina fa relació a la nostra aliança amb Hewlett Packard Enterprise. Si desitja conèixer la nostra relació amb HP Inc si us plau visiti aquesta altra pàgina.

La divisió de serveis empresarials de HPE (HPE Enterprise Services) es va escindir i va fusionar amb CSC per crear el 2017 una nova companyia: DXC Technology. Si desitja conèixer la nostra relació amb DXC Technology visiti aquesta pàgina.

La divisió programari de HPE (HPE Programari) va ser adquirida per Micro Focus, sent efectiva la seva total integració al setembre de 2017. Si desitja conèixer la nostra relació amb Micro Focus visiti aquesta pàgina

HPE_Gold_Partner_Logo_FY18_con_especializaciones
logo_hpe_aruba_silver_partner

ABAST és un dels partners de Hewlett Packard amb més tradició, ja que les nostres relacions amb aquest fabricant es remunten als primers passos de l’organització en el 1984, quan vam iniciar la nostra activitat com softhouse dedicada a solucions per a sistemes corporatius HP. Des de llavors la nostra relació amb Hewlett Packard s’ha consolidat any rere any i des de fa temps ABAST és un dels partners HP de referència a Espanya.

Després de la separació de Hewlett Packard en dues companyies independents: Hewlett Packard Enterprise (HPE) i HP Inc (HP), ABAST es manté com a partner destacat de cadascuna d’elles.

ABAST és actualment HPE Gold Partner, amb diverses acreditacions com a especialista en reconeixement de les nombroses certificacions tècniques i comercials obtingudes pel nostre personal (230+).

  • Especializacions Gold: HPE Gold Servers Specialist, HPE Gold Storage Specialist, HPE Gold Partner Services Specialist.
  • Especializacions Silver: HPE Silver Data Center Specialist y HPE Aruba Silver Partner.

Paral·lelament, en relació a HP Inc, ABAST es manté també com HP Gold Partner First amb les acreditacions d’HP Gold Partner – Maquinari, HP Workstatios Business Specialist, HP Services Specialist – Computing, i HP Services Specialist Printing.

ABAST destaca com un dels principals partners de valor HPE a Espanya, sent líder en la comercialització de solucions corporatives HPE i oferint un alt valor afegit a través dels serveis que ofereixen els seus diferents unitats de negoci. L’oferta de ABAST en tecnologia HPE abasta pràcticament tots els productes d’aquest fabricant: servidors, emmagatzematge i bakup, networking, programari de gestió (operacions, automatització …), solucions de seguretat, etc. A més, com Gold Partner Ready Service Specialist, està acreditat perquè tècnics de ABAST qualificats puguin prestar directament serveis oficials HPE d’instal·lació i suport.

Per tot això, en tecnologia i serveis Hewlett Packard Enterprise podrem oferir als nostres clients el millor assessorament expert i les millors condicions.

CERTIFICACIONS COM ESPECIALISTES DE HEWLETT PACKARD ENTERPRISE

HPE Gold Server Specialist

Els HPE Gold Server Specialists proporcionen a les grans empreses i organitzacions estratègies i solucions d’IT intel·ligents. Aquest nivell de certificació acredita que podem oferir solucions excepcionals per a les seves necessitats complexes. Un reconeixement que HPE atorga a revenedors de valor afegit amb gran coneixement en les tecnologies de HPE, incloent HPE BladeSystem, HPE ProLiant, servidors crítics per al negoci (HPE Integrity Servers), i sistemes convergents o hiperconvergentes (HPE Converged Systems i HPE Hyperconverged Systems).

HPE Gold Storage Specialist

Un HPE Gold Storage Specialist coneix les configuracions d’emmagatzematge més complexes i pot oferir-li la solució més eficient per a les necessitats d’emmagatzematge de la seva empresa, incloses la consolidació d’IT, la gestió del cicle de vida de la informació, i la disponibilitat i continuïtat del negoci. Col·laborem amb els nostres clients per crear una estratègia d’emmagatzematge que gestioni, protegeixi i optimitzi les seves dades, i els permeti créixer i adaptar-se al canvi.
ABAST va ser premiat el 2013 com a millor partner d’emmagatzematge HP.

HPE Gold Services Specialist

Aquesta acreditació permet comercialitzar tota la gamma de serveis per a servidors, emmagatzematge i xarxes de HPE. També oferir serveis contractuals de HPE, contractes personalitzats i serveis que amplien l’abast en totes les fases del cicle de vida de les solucions d’IT.

Dins d’aquesta especialització ABAST és, gràcies a les certificacions tècniques aconseguides, un dels partners certificats per “ServiceDelivery”, una acreditació exclusiva per a la realització de serveis en tot el portfolio de serveis contractuals, commercial i enterprise. ABAST està autoritzat per a comercialitzar i prestar directament serveis oficials HPE d’instal·lació de solucions de servidors, storage i networking amb total garantia d’aquest fabricant, i pot també prestar directament suport maquinari de productes HPE (Servei tècnic oficial HPE i HP).

HPE Silver Data Center Specialist

HPE ha creat aquesta nova especialització unificada per acreditar els partners que tenen coneixements i aptituds per a la venda i el desplegament de solucions per a centres de dades basades en tecnologia HPE (sistemes, emmagatzematge, networking, etc.)

Aruba Silver Partner

Com a especialista en solucions de networking Aruba, una companyia de HPE, podem ajudar a adaptar el seu entorn de xarxa als seus objectius empresarials, augmentant el rendiment, minimitzant els temps d’inactivitat a causa de fallades en la xarxa i simplificant la seva gestió. Aquesta certificació acredita la nostra capacitat de vendre, subministrar, gestionar i donar suport a solucions d’infraestructura de xarxes segures, tant de cable com sense fils. Posem a la seva disposició totes les eines i recursos per ajudar a dissenyar, desplegar i gestionar les seves xarxes.

SOLUCIONS I SERVEIS DESTACATS

cap_sistemas_hiperconvergentes_hp_2

HPE SimpliVity


Els sistemes hiperconvergents HPE SimpliVity integren el servidor, l'emmagatzematge, les xarxes i la gestió en un espai reduït, amb instal·lació i administració simplificades.

Leer más  >
cap_hp_converged_systems_cat

HP Converged Systems


Simplifiqui els seus processos de TI amb un enfocament basat en sistemes per a una infraestructura convergent. Els sistemes ja avaluats, preintegrados i optimitzats per a càrregues de treball li estalvien temps d'integració que pot dedicar a la innovació.

Leer más  >
cap_hp_3par

Emmagatzematge HPE 3PAR


Emmagatzematge de nivell 1 creat per a la virtualització i cloud, amb solucions de gamma mitjana, empresarials i tot flash. Potència l'agilitat amb un disseny amb optimització flash i amb accés a objectes, arxius i blocs.

Leer más  >
cap_hp_bura

Solucions de Backup, Recuperació i Arxivat d'HP (HP BURA)


Les solucions per còpia de seguretat, Restauració i Arxivat d'HP ofereixen un nou enfocament cap a una solució d'emmagatzematge segundari integrada i convergent, amb màxims rendiments i escalabilitat, millora de la protecció i reducció dels temps de còpia i recuperació.

Leer más  >
cap_hp_networking

Solucions HPE Networking / Aruba


HPE disposa de la cartera de solucions de networking més complerta, amb productes basats en estàndards oberts que fan possible una xarxa assequible, àgil, flexible i totalment interoperable.

Leer más  >
cap_averias_hp

Servei tècnic oficial d'HP / HPE


ABAST li ofereix un servei tècnic oficial d'HP més proper, més àgil i amb valor afegit. Confiï en nosaltres per a la resolució de les seves avaries hardware de productes HPE o HP.

Leer más  >