HPE Gold Partner

Hewlett Packard és des de fa més de 30 anys una de les principals aliances d'ABAST. En l'actualitat ABAST està acreditat com Platinum Partner de Hewlett Packard Enterprise (HPE) amb especialitzacions en Hybrid IT (sistemes, emmagatzematge i data center networking), HPE Pointnext Services i solucions de networking Aruba. Comptem en total amb més de 180 certificacions oficials d'HPE.

Notes

Hewlett Packard es va separar en 2015 en dues companyies. Aquesta pàgina fa relació a la nostra aliança amb Hewlett Packard Enterprise. Si desitja conèixer la nostra relació amb HP Inc si us plau visiti aquesta altra pàgina.

La divisió de serveis empresarials de HPE (HPE Enterprise Services) es va escindir i va fusionar amb CSC per crear el 2017 una nova companyia: DXC Technology. Si desitja conèixer la nostra relació amb DXC Technology visiti aquesta pàgina.

La divisió programari de HPE (HPE Programari) va ser adquirida per Micro Focus, sent efectiva la seva total integració al setembre de 2017. Si desitja conèixer la nostra relació amb Micro Focus visiti aquesta pàgina

Hewlett Packard és un dels partners més importants i més antics de ABAST, ja que les nostres relacions amb aquest fabricant es remunten als primers passos de l’organització en el 1984, quan vam iniciar la nostra activitat com softhouse dedicada a solucions per a sistemes corporatius HP. Des de llavors la nostra relació amb Hewlett Packard s’ha consolidat any rere any i des de fa molt de temps ABAST està considerat com un dels partners de referència a Espanya.

Després de la separació de Hewlett Packard a dues companyies independents: Hewlett Packard Enterprise (HPE) i HP Inc (HP), ABAST es manté com a partner destacat de cadascuna d’elles.

ABAST és actualment HPE Gold Partner, amb diverses acreditacions com a especialista en reconeixement a les nombroses certificacions tècniques i comercials obtingudes pel personal de ABAST (250+).

  • Especialitzacions Gold (2019): HPE Hibrid IT Solution Provider, HPE Pointnext Servicer Solution Provider, HPE Pointnext Service Deliver Solution Provider.
  • Especialitzacions Silver (2018): Aruba Silver Partner

Paral·lelament, en relació a HP Inc, ABAST es manté també com HP Gold Partner First amb diferents acreditacions d’especialista tant en personal Systems / Computing, com en Printing

ABAST destaca com un dels principals partners de valor HPE a Espanya, sent líder en la comercialització de solucions corporatives HPE i oferint un alt valor afegit a través dels serveis que ofereixen els seus diferents unitats de negoci. L’oferta de ABAST en tecnologia HPE abasta pràcticament tots els productes d’aquest fabricant ia més, com HPE Pointnext Service Delivery Solution Provider, està acreditat perquè tècnics de ABAST qualificats puguin prestar directament serveis oficials HPE d’instal·lació i suport.

Per tot això, en tecnologia i serveis Hewlett Packard Enterprise podrem oferir als nostres clients el millor assessorament expert i les millors condicions.

CERTIFICACIONS COM ESPECIALISTES DE HEWLETT PACKARD ENTERPRISE

HPE_Gold_Partner_Solution_Provider_-_Hybrid IT_Specialist_RGB
HPE_Gold_Partner_Solution_Provider_-_HPE_PointNext_Services_Specialist_RGB
HPE_Gold_Partner_Solution_Provider_-_HPE_Pointnext_Service_Delivery_Specialist_RGB
Aruba_Silver_Partner_Solution_Provider_RGB

SOLUCIONS I SERVEIS DESTACATS

cap_hpe_synergy

Modernització del centre de dades amb HPE Synergy


Aconsegueixi eficiència i control, i implementi ràpidament recursos de TI mitjançant una única interfície. HPE Synergy, una poderosa solució definida per software, li permet compondre grups fluids de recursos de computació, emmagatzematge i estructurals tant físics com virtuals en qualsevol configuració i per a qualsevol aplicació.

Leer más  >
cap_sistemas_hiperconvergentes_hp_2

HPE SimpliVity


Els sistemes hiperconvergents HPE SimpliVity integren el servidor, l'emmagatzematge, les xarxes i la gestió en un espai reduït, amb instal·lació i administració simplificades.

Leer más  >
cap_hpe_hiperconvergencia_para_vdi

Tecnologia hiperconvergent HPE per VDI


La tecnologia hiperconvergent d'HPE permet desplegar de forma ràpida una plataforma VDI, que és la forma més segura, flexible i eficient per la qual poden optar les organitzacions per oferir als seus empleats un entorn de teletreball amb accés a totes les aplicacions i recursos corporatius sense problemes de seguretat i rendiment.

Leer más  >
portada_web_HPE_Primera

HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món


HPE Primera és una solució innovadora d'emmagatzematge intel·ligent de dades dissenyada per a la simplicitat, la resiliència i el rendiment a l'executar aplicacions i càrregues de treball de missió crítica. Proporciona emmagatzematge de nivell 0, està optimitzada per NVMe i ofereix un 100% de disponibilitat gràcies a la intel·ligència artificial d'HPE Infosight.

Leer más  >
cap_hpe_nimble_storage

HPE Nimble Storage


HPE Nimble Storage aprofita l'emmagatzematge flash i l'anàlisi predictiu de HPE Infosight per oferir un accés ràpid i fiable a les dades amb una disponibilitat mesurada del 99,9999%. Un nou concepte d'emmagatzematge autònom que simplifica les operacions en analitzar, predir i resoldre un 86% dels problemes de forma automàtica.

Leer más  >
cap_hp_3par

Emmagatzematge HPE 3PAR


Emmagatzematge de nivell 1 creat per a la virtualització i cloud, amb solucions de gamma mitjana, empresarials i tot flash. Potència l'agilitat amb un disseny amb optimització flash i amb accés a objectes, arxius i blocs.

Leer más  >
cap_HPE_product_portfolio

HPE Product Portfolio


Com HPE Gold Partner, ABAST posa a la seva disposició el complet catàleg de solucions de Hewlett Packard Enterprise: servidors, emmagatzematge i protecció de dades, networking, solucions hiperconvergentes, etc. a més d'una àmplia gamma de serveis.

Leer más  >
cap_hp_networking

Solucions HPE Networking / Aruba


HPE disposa de la cartera de solucions de networking més complerta, amb productes basats en estàndards oberts que fan possible una xarxa assequible, àgil, flexible i totalment interoperable.

Leer más  >
cap_averias_hp

Servei tècnic oficial d'HP / HPE


ABAST li ofereix un servei tècnic oficial d'HP més proper, més àgil i amb valor afegit. Confiï en nosaltres per a la resolució de les seves avaries hardware de productes HPE o HP.

Leer más  >