HPE Gold Partner

HP és, des de fa gairebé 30 anys, una de les principals aliances de ABAST. En l'actualitat, després de la separació d'HP en dues companyies, ABAST està acreditat com Gold Partner de Hewlett Packard Enterprise (HPE) amb especialitzacions en Cloud Computing, Servidors, Storage, Networking, Software de Gestió de TI i Serveis. Comptem en total amb més de 230 certificacions oficials de HPE.

(HP s’ha separat en dues companyies. Aquesta pàgina fa referència a la nostra aliança amb Hewlett Packard Enterprise. Si desitja conèixer la nostra relació amb HP Inc si us plau visiti aquesta altra pàgina)

HPE_Gold_Partner_Logo_FY16_septiembre

ABAST és un dels partners d’HP amb més tradició, ja que les nostres relacions amb aquest fabricant es remunten als primers passos de l’organització en el 1984, quan vam iniciar la nostra activitat com softhouse dedicada a solucions per a sistemes corporatius HP. Des de llavors la nostra relació amb Hewlett Packard s’ha consolidat any rere any i des de fa temps ABAST és un dels partners HP de referència a Espanya.

Després de la separació d’HP a dues companyies independents: Hewlett Packard Enterprise (HPE) i HP Inc (HP), ABAST es manté com a partner destacat de cadascuna d’elles.

ABAST és actualment HPE Gold Partner, amb diverses acreditacions com a especialista en reconeixement de les nombroses certificacions tècniques i comercials obtingudes pel nostre personal (230+).

  • Especializacions Gold: HPE Gold Servers Specialist, HPE Gold Storage Specialist, HPE Gold Partner Services Specialist, HPE Gold Partner Service Delivery Specialist, HPE Gold IT Operations Software Specialist y HPE Gold Cloud Builder Specialist.
  • Especializacions Silver: HPE Silver Networking Specialist.

Paral·lelament, en relació a HP Inc, ABAST es manté també com HP Gold Partner First amb les acreditacions d’HP Gold Partner – Maquinari, HP Workstatios Business Specialist, HP Services Specialist – Computing, i HP Services Specialist Printing.

ABAST destaca com un dels principals partners de valor HPE a Espanya, sent líder en la comercialització de solucions corporatives HPE i oferint un alt valor afegit a través dels serveis que ofereixen els seus diferents unitats de negoci. L’oferta de ABAST en tecnologia HPE abasta pràcticament tots els productes d’aquest fabricant: servidors, emmagatzematge i bakup, networking, programari de gestió (operacions, automatització …), solucions de seguretat, etc. A més, com Gold Partner Ready Service Specialist, està acreditat perquè tècnics de ABAST qualificats puguin prestar directament serveis oficials HP d’instal·lació i suport.

Per tot això, en tecnologia i serveis Hewlett Packard Enterprise podrem oferir als nostres clients el millor assessorament expert i les millors condicions.

CERTIFICACIONS COM ESPECIALISTES DE HEWLETT PACKARD ENTERPRISE

HPE Gold Server Specialist

Els HPE Gold Server Specialists proporcionen a les grans empreses i organitzacions estratègies i solucions d’IT intel·ligents. Aquest nivell de certificació acredita que podem oferir solucions excepcionals per a les seves necessitats complexes. Un reconeixement que HPE atorga a revenedors de valor afegit amb gran coneixement en les tecnologies de HPE, incloent HPE BladeSystem, HPE ProLiant, servidors crítics per al negoci (HPE Integrity Servers), i sistemes convergents o hiperconvergentes (HPE Converged Systems i HPE Hyperconverged Systems).

HPE Gold Storage Specialist

Un HPE Gold Storage Specialist coneix les configuracions d’emmagatzematge més complexes i pot oferir-li la solució més eficient per a les necessitats d’emmagatzematge de la seva empresa, incloses la consolidació d’IT, la gestió del cicle de vida de la informació, i la disponibilitat i continuïtat del negoci. Col·laborem amb els nostres clients per crear una estratègia d’emmagatzematge que gestioni, protegeixi i optimitzi les seves dades, i els permeti créixer i adaptar-se al canvi.
ABAST va ser premiat el 2013 com a millor partner d’emmagatzematge HP.

HPE Silver Networking Specialist

Com a especialista en solucions de networking HP / Aruba, podem ajudar a adaptar el seu entorn de xarxa als seus objectius empresarials, augmentant el rendiment, minimitzant els temps d’inactivitat a causa de fallades en la xarxa i simplificant la seva gestió. Aquesta certificació acredita la nostra capacitat de vendre, subministrar, gestionar i donar suport a solucions d’infraestructura de xarxes segures, tant de cable com sense fils. Posem a la seva disposició totes les eines i recursos per ajudar a dissenyar, desplegar i gestionar les seves xarxes.

HPE Gold Cloud Builder Specialist

L’acreditació HPE Gold CloudBuilder Specialist certifica que ABAST disposa de coneixements avançats per al disseny, implementació i manteniment d’entorns i solucions HPE Cloud, tot això construït sobre Infraestructura Convergent de HPE.

HPE Gold Partner Ready Services Specialist – HPE Gold Partner Ready Service Delivery Specialist

Aquesta acreditació permet comercialitzar tota la gamma de serveis per a servidors, emmagatzematge i xarxes de HPE. També oferir serveis contractuals de HPE, contractes personalitzats i serveis que amplien l’abast en totes les fases del cicle de vida de les solucions d’IT.

Dins d’aquesta especialització ABAST és, gràcies a les certificacions tècniques aconseguides, un dels partners certificats per “ServiceDelivery”, una acreditació exclusiva per a la realització de serveis en tot el portfolio de serveis contractuals, commercial i enterprise. ABAST està autoritzat per comercialitzar i prestar directament serveis oficials HPE d’instal·lació del seus productes (servers, storage i networking) amb total garantia d’aquest fabricant, i pot també prestar directament suport hardware de productes HPE (Servei tècnic oficial HPE i HP).

HPE Gold IT Operations Software Specialist

Com a especialistes en les solucions d’HP Software per a gestió de TI i operacions, podem proporcionar un major valor als seus clients amb l’automatització intel·ligent i la gestió del rendiment. Posem a la seva disposició solucions que ajuden a augmentar l’eficiència de les aplicacions, dispositius i processos, fins i tot en entorns d’IT diferents.

ABAST va ser el primer partner d’HP Software a Espanya, i des de llavors sempre ha estat encapçalant la llista dels principals partners d’aquestes solucions a Espanya, destacant a més com un dels principals partners d’HP Software a Europa. Així ho demostra el fet que ABAST hagi estat distingit en dues ocasions amb l’HP Software Channel Excellence Award i que fos el primer partner espanyol en aconseguir l’acreditació d’HP Software Premier Gold Partner i la d’HP Platinum Software Specialist.

SOLUCIONS I SERVEIS DESTACATS

cap_sistemas_hiperconvergentes_hp

Sistemes hiperconvergents d'HP


Els sistemes hiperconvergents integren el servidor, l'emmagatzematge, les xarxes i la gestió en un espai reduït, amb instal·lació i administració simplificades.

Leer más  >
cap_hp_converged_systems_cat

HP Converged Systems


Simplifiqui els seus processos de TI amb un enfocament basat en sistemes per a una infraestructura convergent. Els sistemes ja avaluats, preintegrados i optimitzats per a càrregues de treball li estalvien temps d'integració que pot dedicar a la innovació.

Leer más  >
cap_hp_3par

Emmagatzematge HPE 3PAR


Emmagatzematge de nivell 1 creat per a la virtualització i cloud, amb solucions de gamma mitjana, empresarials i tot flash. Potència l'agilitat amb un disseny amb optimització flash i amb accés a objectes, arxius i blocs.

Leer más  >
cap_hp_bura

Solucions de Backup, Recuperació i Arxivat d'HP (HP BURA)


Les solucions per còpia de seguretat, Restauració i Arxivat d'HP ofereixen un nou enfocament cap a una solució d'emmagatzematge segundari integrada i convergent, amb màxims rendiments i escalabilitat, millora de la protecció i reducció dels temps de còpia i recuperació.

Leer más  >
cap_hp_networking

Solucions HPE Networking / Aruba


HPE disposa de la cartera de solucions de networking més complerta, amb productes basats en estàndards oberts que fan possible una xarxa assequible, àgil, flexible i totalment interoperable.

Leer más  >
cap_averias_hp

Servei tècnic oficial d'HP / HPE


ABAST li ofereix un servei tècnic oficial d'HP més proper, més àgil i amb valor afegit. Confiï en nosaltres per a la resolució de les seves avaries hardware de productes HPE o HP.

Leer más  >
portada_hp_serv_manager

HP Service Manager


HP Service Manager és la solució que proporciona als departaments de TI totes les eines necessàries per dur a terme la gestió de serveis TI seguint les millors pràctiques del mercat.

Leer más  >
cap_ppm

HP Project and Portfolio Management (PPM)


HP Project and Portfolio Management (PPM) permet a les organitzacions estandarditzar, administrar i capturar l'execució de projectes i activitats operatives, proporcionant informació crítica sobre la gestió i execució dels projectes en temps real i ajudant a prendre les decisions adequades.

Leer más  >
portada_web_app_pulse_mobile_ok

HP AppPulse Mobile


HP AppPulse Mobile és la solució en mode SaaS que permet monitoritzar tots els aspectes que contribueixen a l'experiència d'usuari i analitzar el seu comportament dins de l'app.

Leer más  >
cap_hp_arcsight

ArcSight Enterprise Security Manager


ArcSight combina anàlisi de seguretat i correlació d'esdeveniments per detectar amenaces en temps real, identificar riscos ocults per a la seguretat de la seva organització i ajudar-lo en el compliment de normatives de seguretat.

Leer más  >
cap_hp_tippingpoint

Trend Micro TippingPoint


TippingPoint és un Sistema de Prevenció d'Intrusions d'última generació (Next-Generation IPS) que actua en línia i en temps real per defensar les dades crítiques i les aplicacions d'atacs avançats sense que afecti al rendiment i la productivitat.

Leer más  >