Kofax Platinum Partner

ABAST integra les solucions Kofax, que permeten la captura de documents i el reconeixement de dades per a arxiu electrònic, gestió documental i automatització de processos financers.

ABAST pertany al programa de partners de Kofax en la categoria de Kofax Platinum Partner, que és la més alta acreditació que aquest fabricant atorga als distribuïdors de les seves solucions. Aquesta certificació acredita una altíssima capacitat i coneixements per vendre, configurar, instal·lar, documentar i proporcionar suport dels productes Kofax per gestió documental i automatització dels processos financers.

ABAST-Kofax, una relació nova que ve de lluny

Per entendre la relació de ABAST i Kofax cal començar parlant de Readsoft. Durant molts anys Readsoft va ser una de les principals aliances de l’àrea de Gestió Documental, remuntant-se els inicis de la relació entre ABAST i aquesta companyia de software sueca a l’any 2002. El 2014 Readsoft va ser adquirida per Lexmark, passant la seva tecnologia a formar part de l’àrea Lexmark Enterprise Software, de la qual ja formaven part dels productes de Perceptive Programari fruit d’una adquisició anterior. Un any més tard, el 2015, Lexmark va incorporar també a la seva àrea de software els productes de Kofax, després de la compra d’aquesta companyia en una operació que es va xifrar en més de 1.000 milions de dòlars. Finalment, el 2017 la divisió de Lexmark Enterprise Software va ser adquirida per un grup inversor privat, separant-se de Lexmark i convertint-se en una companyia independent que opera de nou sota la marca Kofax.

ABAST, que havia aconseguit la categoria Platinum Partner de Readsoft, va mantenir la seva aliança després de la integració de Readsoft dins de Lexmark i des 2017 ho fa de nou amb un renovat acord de partner amb Kofax.

En 2018 ABAST ha aconseguit el nivell de Platinum Partner per a les solucions d’Automatització de Processos Financers de Kofax

cap_soluciones_kofax

Automatització de processos financers en SAP


Optimitzar processos financers com els de comptes a pagar amb solucions Kofax Readsoft certificades per SAP li permetrà impulsar la productivitat, reduir costos, augmentar la precisió i visibilitat de les dades i millorar les relacions amb proveïdors i clients.

Leer más  >
certificado_kofax_platinum_partner_2018