Micro Focus Gold Partner

Micro Focus s'ha convertit, després de la fusió amb HPE Software, en una de les majors companyies de programari del món. ABAST, partner històric de les solucions de Gestió de TI de HP / HPE, és ara partner de Micro Focus i manté un profund i extens coneixement de les seves solucions per a Monitorització, Optimització, Automatització, Gestió i Govern de TI.

Com a especialistes en les solucions Micro Focus per a gestió de TI i operacions, podem proporcionar un major valor als seus clients amb l’automatització intel·ligent i la gestió del rendiment. Posem a la seva disposició solucions que ajuden a augmentar l’eficiència de les aplicacions, dispositius i processos, fins i tot en entorns d’IT diferents.

Una mica d’història …

ABAST va ser el primer partner d’HP Software a Espanya, i des de llavors sempre ha estat encapçalant la llista dels principals partners d’aquestes solucions a Espanya, destacant a més com un dels principals partners d’HP Programari a Europa. Així ho demostra el fet que ABAST hagi estat distingit en dues ocasions amb l’HP Software Channel Excellence Award i que fos el primer partner espanyol a aconseguir l’acreditació d’HP Software Premier Gold Partner i la de HP Platinum Software Specialist.

Després de la separació de Hewlett Packard a dues companyies, Hewlett Packard Enterprise (HPE) i HP Inc (HP), ABAST va continuar com a partner destacat de HPE Software. Aquesta divisió de HPE va ser adquirida per la companyia britànica Micro Focus al 2016. Un cop completada la seva integració, al setembre de 2017, ABAST va passar a ser Micro Focus Partner, aportant els coneixements i experiència en solucions de gestió i operacions de TI adquirits durant tots aquests anys

En l’actualitat

Actualment ABAST está certificat com Micro Focus Gold Partner tant paer les solucions d’IT Operations Management com per les d’Application Delivery Management. A més, compta amb vàries especialitzacions Portfolio Expert en solucions destacades com Operations Bridge & Analytics, Service Management Automation, Data Center Automation i Network Operations Management.

MF_Badges_IT_Operations_Management_v1.1
MF_Badges_Application_Delivery_Management_v1.1
MF_Badges_Portfolio_Expert__Operations_Bridge_&Analyticsv2.211
MF_Badges_Portfolio_Expert_Service_Management_Automation_v2.29
MF_Badges_Portfolio_Expert_Data_Center_Automationv2.27
MF_Badges_Portfolio_Expert_Network_Operations_Managmentv2.212

SOLUCIONS I SERVEIS DESTACATS

portada_hp_serv_manager

Service Manager


Service Manager és la solució que proporciona als departaments de TI totes les eines necessàries per dur a terme la gestió de serveis TI seguint les millors pràctiques del mercat.

Leer más  >
cap_ppm

Project and Portfolio Management (PPM)


Micro Focus Project and Portfolio Management (PPM) permet a les organitzacions estandarditzar, administrar i capturar l'execució de projectes i activitats operatives, proporcionant informació crítica sobre la gestió i execució dels projectes en temps real i ajudant a prendre les decisions adequades.

Leer más  >
Portada_HCM

Hybrid Cloud Management


Hybrid Cloud Management proporciona totes les eines necessàries per a la gestió d'entorns dinàmics i heterogenis. Dissenyi, lliuri i gestioni una gamma completa d'entorns híbrids en qualsevol núvol, contenidor o infraestructura.

Leer más  >
A group of workers in a data center use a HP Pro Slate 8 Tablet.

Operations Orchestration


Els Departaments de TI dediquen una part important del seu temps a la realització de tasques repetitives. No obstant això, gràcies a l'automatització de les operacions de TI moltes organitzacions han trobat la manera d'optimitzar tot aquest temps. Micro Focus Operations Orchestration permet dur a terme l'automatització de les seves operacions de TI a través d'una única plataforma fàcil i intuïtiva.

Leer más  >
A group of workers in a data center use a HP Pro Slate 8 Tablet.

Operations Bridge


Operations Bridge és la solució en mode SaaS que permet monitoritzar tots els aspectes que contribueixen a l'experiència d'usuari, de manera que les organitzacions puguin identificar i corregir qualsevol anomalia en les seves aplicacions.

Leer más  >
cap_gestion_red_v2

Network Operations Management


Micro Focus Network Operations Management (abans HP Network Node Manager - NNMi) és una potent eina de gestió de xarxes que permet monitoritzar l'estat de la xarxa a temps real des d'una única localització, identificant ràpidament els problemes i creant un precís mapa dels dispositius de xarxa.

Leer más  >