Microsoft Partner

ABAST és un dels partners Gold de Microsoft amb més certificacions, i per això podem assessorar-li i oferir-li la cobertura tècnica adequada per a qualsevol projecte relacionat amb solucions Microsoft; Solucions empresarials basades en Dynamics 365, infraestructura / solucions cloud en Azure, desenvolupament sobre plataforma .NET, solucions de productivitat (Office 365), Business Intelligence amb SQL Server i Power BI, gestió d’entorns Windows i virtualització, etc.

Com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider podem assessorar-lo i oferir-li cobertura tècnica per a projectes relacionats amb solucions Microsoft en el núvol o on-premise. Des de solucions de gestió del negoci basades en Dynamics 365, infraestructura cloud en Azure, solucions de productivitat (Office 365), Business Intelligence amb Power BI i SQL Server o Azure, desenvolupament sobre plataforma .NET, gestió d’entorns Windows i virtualització, etc.

  • SOLUCIONS EN EL NÚVOL: La nostra divisió especialitzada en Solucions Cloud ofereix solucions completes basades en la plataforma Azure així com serveis de disseny de l’arquitectura, serveis de Transició i Transformació i serveis gestionats d’administració, monitorització i suport per dur a terme els seus projectes de modernització i TI. Oferim també als nostres clients les solucions Microsoft: Office 365 i Dynamics 365, amb tots els serveis necessaris per a la seva implementació i posada en marxa.
  • INFRAESTRUCTURA TECNOLÒGICA ON SITE: Estem especialitzats en consultoria tecnològica i tenim una gran experiència en implantació de Windows Server, System Center, Exchange Server, Skype Empresarial i SharePoint Server, entre altres. Des de la implantació i el desplegament, a la gestió d’infraestructura tecnològica i la gestió dels processos i serveis del departament de TI gràcies a l’ús de les solucions de gestió de Microsoft.
  • SOFTWARE EMPRESARIAL: L’àrea de solucions de gestió empresarial compta amb més de 35 anys d’experiència desenvolupant i integrant solucions ERP i CRM per automatitzar i millorar els processos de negoci dels seus clients i permetre’ls gestionar millor la seva informació corporativa. Com a partner de Microsoft, ABAST s’ha especialitzat en les solucions CRM basades en Microsoft Dynamics 365 i solucions ERM basades en Microsoft Dynamics 365 Business Central.
  • DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS: Des de la nostra àrea de desenvolupament d’aplicacions estem especialitzats en la creació de solucions de negoci en els entorns Visual Studio .Net, així com solucions ad hoc dins de la plataforma SharePoint Portal i desenvolupament d’aplicacions natives en cloud en Azure.
  • BUSINESS INTELLIGENCE: La nostra àrea especialitzada en BI desenvolupa solucions amb eines Microsoft com Power BI, SQL Server, i les solucions per a BI, Analytics i Big Data d’Azure

Competències Microsoft (especialitzacions)

ABAST està acreditat actualment amb aquestes competències com Microsoft Partner: Gold Cloud Platform, Gold Cloud Productivity, Gold Small and Midmarket Cloud Solutions, Gold Data Center, Gold Data Analytics, Gold Data Platform,  Gold Collaboration and Content, Gold Communications, Gold Messaging, Gold Enterprise Resource Planning, Silver Application Development i Silver Project and Portfolio Management.

Microsoft_Partner_competencias_27_noviembre_2020

Solucions i serveis destacats

cap_azure

Microsoft Azure


Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Leer más  >
cap_microsoft_dynamics_365

Microsoft Dynamics 365


Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d'aplicacions empresarials intel·ligents que l'ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Leer más  >
cap_office_365

Microsoft Office 365


Office 365 ofereix en modalitat SaaS el conjunt d'eines de productivitat i col·laboració més reconegut i ben valorat pels usuaris. Com a Microsoft Partner, ABAST el pot assessorar a escollir el pla més adequat i ajudar-lo amb els nostres serveis per a la migració o integració amb la seva plataforma actual.

Leer más  >
cap_dynamics_365_business_central

Microsoft Dynamics 365 Business Central


Microsoft Dynamics 365 Business Central és l'evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes, desenvolupada per oferir la millor experiència a l'usuari, en el núvol i integrada amb Office 365 i la resta de solucions Dynamics 365.

Leer más  >
Paperless partners

Microsoft Dynamics CRM


Gestioni de forma integrada i eficaç els seus processos de vendes, màrqueting i atenció al client amb l'última generació de solucions CRM de Microsoft: Dynamics 365 for Sales, Marketing and Customer Service

Leer más  >
cap_soluciones_y_servicios_microsoft

Solucions i serveis Microsoft


Com a Partner certificat de Microsoft, tenim un equip de professionals capaços d'assessorar i oferir-li la cobertura tècnica que necessita en els seus projectes basats en tecnologia Microsoft (Windows Server, Microsoft System Center, Microsoft Exchange ...)

Leer más  >
cap_tecnologias_utilizadas_desarrollo_soluciones_a_medida

Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia Microsoft


Principals tecnologies de Microsoft utilitzades per l'àrea de desenvolupament de solucions a mida

Leer más  >
cap_base_de_datos_microsoft_sql_server

Microsoft SQL Server


SQL Server, l'àmplia plataforma de base dades de Microsoft, ofereix un rendiment fiable gràcies a la integració de tecnologies en memòria, una ràpida obtenció d'informació útil a partir de qualsevol tipus de dades i una plataforma per a compilar, implementar i administrar solucions tant locals com en núvol.

Leer más  >
cap_soluciones_bi_microsoft_2

Solucions per a Business Analytics de Microsoft


Amb les solucions per a Business Intelligence, Analytics i Big Data de Microsoft t'ajudarem a transformar les dades en visualitzacions intel·ligents i fàcils d'entendre. Descobreix el valor de les dades de la teva organització al transformar-los en informació perquè tothom pugui prendre decisions basades en fets i no en opinions.

Leer más  >