Microsoft Partner

Podem assessorar-li i oferir-li la cobertura tècnica adequada per a qualsevol projecte relacionat amb solucions Microsoft; Solucions empresarials basades en Dynamics 365, infraestructura / solucions cloud en Azure, desenvolupament sobre plataforma .NET, solucions de productivitat (Office 365), Business Intelligence amb SQL Server i Power BI, gestió d’entorns Windows i virtualització, etc.

En ABAST comptem amb un ampli equip de professionals capaços d’assessorar i oferir-li la cobertura tècnica adequada que requereix la seva organització per a qualsevol projecte relacionat amb solucions Microsoft. Com a distribuïdor de Microsoft, el podem ajudar també a triar la política d’adquisició de llicències o de subscripcions al núvol que millor s’adapti a la seva organització.

En qualitat de Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) Directe, podem dissenyar, implementar, gestionar i donar suport de manera directa a les seves solucions en el núvol basades en Microsoft Azure, Dynamics 365 i Office 365

En els últims anys, l’àrea de Solucions de Gestió Empresarial de ABAST ha implementat solucions CRM basades en Dynamics CRM i Dynamics 365 en un gran nombre d’empreses de diferents sectors i dimensions, així com també solucions ERP basades en Dynamics NAV.

En l’àrea de desenvolupament d’aplicacions, des ABAST podem ajudar-lo en les seves necessitats de projecte “clau en mà” o de “outsourcing” de personal especialista en desenvolupament en .NET, en Microsoft Sharepoint Server i en bases de dades Microsoft SQL Server. També realitzem projectes de DataWarehouse i Business Intelligence basats en tecnologia Microsoft (Power BI, Microsoft SQL Server Integration Services …),

Competències Microsoft (especialitzacions)

ABAST està acreditat actualment amb aquestes competències com Microsoft Partner: Gold Cloud Platform, Gold Cloud Productivity, Gold Small and Midmarket Cloud Solutions, Gold Data Center, Gold Data Analytics, Gold Data Platform,  Silver Application Development, Silver Collaboration and Content, Silver Messaging, Silver Cloud Customer Relationship Management i Silver Enterprise Resource Planing.

Microsoft_Partner_competencias_25_junio_2019

Solucions i serveis destacats

cap_azure

Microsoft Azure


Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Leer más  >
cap_microsoft_dynamics_365

Microsoft Dynamics 365


Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d'aplicacions empresarials intel·ligents que l'ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Leer más  >
cap_office_365

Microsoft Office 365


Office 365 ofereix en modalitat SaaS el conjunt d'eines de productivitat i col·laboració més reconegut i ben valorat pels usuaris. Com a Microsoft Partner, ABAST el pot assessorar a escollir el pla més adequat i ajudar-lo amb els nostres serveis per a la migració o integració amb la seva plataforma actual.

Leer más  >
Paperless partners

Microsoft Dynamics CRM


Gestioni de forma integrada i eficaç els seus processos de vendes, màrqueting i atenció al client amb l'última generació de solucions CRM de Microsoft: Dynamics 365 for Sales, Marketing and Customer Service

Leer más  >
cap_microsoft_dynamics_nav

Microsoft Dynamics NAV


Microsoft Dynamics NAV és un software de gestió empresarial fàcil d'implementar i d'usar que ajuda a més de 100.000 empreses de tot el món a administrar la seva comptabilitat i finances, cadena de subministraments i operacions.

Leer más  >
cap_soluciones_y_servicios_microsoft

Solucions i serveis Microsoft


Com a Partner certificat de Microsoft, tenim un equip de professionals capaços d'assessorar i oferir-li la cobertura tècnica que necessita en els seus projectes basats en tecnologia Microsoft (Windows Server, Microsoft System Center, Microsoft Exchange ...)

Leer más  >
cap_tecnologias_utilizadas_desarrollo_soluciones_a_medida

Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia Microsoft


Principals tecnologies de Microsoft utilitzades per l'àrea de desenvolupament de solucions a mida

Leer más  >
cap_base_de_datos_microsoft_sql_server

Microsoft SQL Server


SQL Server, l'àmplia plataforma de base dades de Microsoft, ofereix un rendiment fiable gràcies a la integració de tecnologies en memòria, una ràpida obtenció d'informació útil a partir de qualsevol tipus de dades i una plataforma per a compilar, implementar i administrar solucions tant locals com en núvol.

Leer más  >
cap_soluciones_bi_microsoft

Solucions Business Intelligence / Analytics de Microsoft


Microsoft ofereix una plataforma de Business Intelligence àmplia, basada en SQL Server i Office, que permet a les organitzacions compilar i implementar solucions BI segures, escalables i administrables.

Leer más  >