Rittal Strategic Partner

Rittal és l'aliança estratègica de ABAST per als nostres projectes de data center, i ABAST és l'únic partner certificat a Espanya com Rittal Strategic Partner. Junts col·laborem per construir centres de dades flexibles, segurs i eficients.

Des de fa anys Rittal és el nostre principal aliat en projectes de construcció i millora de centres de dades. En l’actualitat ABAST és l’única empresa espanyola i una de les poques a tot Europa i al món que compta amb el nivell més alt de certificació: Rittal Strategic Partner.

Rittal només atorga aquesta certificació a aquelles empreses que compleixen una sèrie d’exigents requisits que serveixen per certificar que:

  • És un partner de Rittal que presta una extensa gamma de serveis (vendes / instal·lació / suport / servei postvenda)
  • És líder en el seu mercat (regional o global)
  • Disposa d’un ampli ventall d’especialistes
  • Acredita una trajectòria excel·lent i una àmplia experiència amb les solucions de Rittal
  • Posseeix una sòlida cartera de referències de projectes desenvolupats amb solucions Rittal

ABAST compta amb tècnics formats en les instal·lacions de Rittal a Alemanya, capaços d’oferir el millor servei d’instal·lació de les solucions Rittal per data center, i mantenim una estreta relació amb la seva filial espanyola, Rittal Disprel SA, gràcies a una llarga trajectòria de col·laboració en nombrosos projectes de construcció de CPDs.

Sobre Rittal

Des de la fundació el 1961, Rittal ha evolucionat constantment fins a convertir-se en líder mundial d’oferta de sistemes per a armaris de distribució, distribució de corrent, climatització, infraestructura TI, així com programari i servei. Amb més de 10.000 empleats en l’actualitat, avui ofereix “Rittal – The System.”, Una plataforma perfectament harmonitzada i unificada de productes innovadors, solucions d’enginyeria avançades i un servei d’assistència mundial per a una gran diversitat d’exigències. I tot això en els sectors més variats, des de la construcció de màquines i instal·lacions, passant per la indústria automobilística, fins a la tecnologia de la información.

Rittal, com a proveïdor de sistemes per a infraestructures TI segures d’alta qualitat, ofereix components, sistemes i solucions adequades per a entorns en oficines, així com en entorns de producció d’empreses industrials, des d’un rack TI, sistemes de climatització i subministrament elèctric fins a centres de processos de dades complets.

cap_soluciones_para_centros_de_datos

Soluciones para Centros de Datos


ABAST participa en numerosos proyectos de construcción o mejora de CPDs, liderando la mayoría de ellos gracias a la visión global que nos proporciona nuestra condición de proveedor de servicios y soluciones TIC con experiencia y conocimientos en diferentes áreas.

Leer más  >
cap_rittal_micro_data_center

Rittal Micro Data Center


Si lo que usted necesita es un Data Center de contingencia, equipar una sala técnica o simplemente securizar algunos equipos críticos, los Micro Data Center de Rittal le ofrecen toda la solución de un Data Center para un rack de TI.

Leer más  >
cap_monitorizacion_cpds_4

Monitorización de CPDs


Gracias al sistema de vigilancia CMC-TC de Rittal y a nuestros servicios de monitorización 24x7 y soporte de CPDs podrá tener controlados los factores medioambientales y de seguridad física que afectan a su Data Center y efectuar las acciones preventivas y correctoras necesarias para evitar caídas del servicio.

Leer más  >

Casos d'èxit