SealPath Partner

ABAST és partner de SealPath, que ofereix a les organitzacions i els seus professionals una forma de mantenir segurs els seus documents crítics allà on es trobin: a l’ordinador, a la seva xarxa corporativa, a la xarxa d’un soci, en el núvol, etc. Fins i tot una vegada que el document ja hagi estat enviat, compartit i estigui fora del perímetre de la seva xarxa corporativa i del control del Departament d’IT.

En un món on les dades són cada vegada més mòbils, amb empreses amb una infraestructura barreja de on-site i en el núvol, i en el qual s’està potenciant cada vegada més el teletreball, el veritable perímetre de l’empresa són les seves pròpies dades i documents, i són aquests els que s’han de protegir allà on estiguin. Tot això sense canviar la forma en què treballen els usuaris i potenciant la productivitat a través de solucions senzilles però alhora segures.

Per això des d’ABAST promovem l’ús de la solució SealPath IRM, que proporciona una protecció que acompanya el document tant si està a la seva xarxa com si es troba a la xarxa d’un client, partner, en el núvol (Ex. Box, Dropbox, etc.) o en un dispositiu mòbil. Gràcies a aquesta eina podrà controlar qui accedeix a el document i amb quins permisos (veure, editar, imprimir, copiar i enganxar, etc.). Podrà veure també el detall d’accessos a el document, i si algú ha intentat accedir sense permisos. I si cal, podrà bloquejar o destruir el document perquè aquest sigui innaccesible per un usuari amb el qual ja no col·labori o per a tothom.

Solucions relacionades


Más relacionado con SealPath