Trend Micro Gold Partner

ABAST està certificat com Trend Micro Gold Partner dins del programa de partners de Trend Micro. Això vol dir que és capaç de gestionar projectes molt complexos i oferir la millor assistència tècnica del mercat. ABAST integra les solucions d'aquest fabricant en projectes de Seguretat de xarxes corporatives i Internet, tant sobre infraestructures físiques com virtualitzades.

Certificacions d’especialista en solucions Trend Micro

TM_Cloud_Data_Center_Security_Specialization
TM_Custom_Defense_Specialization
TM_Complete_User_Protection_Specialization

Solucions destacades

cap_trend_micro_deep_security

Trend Micro Deep Security


Trend Micro Deep Security és una solució que proporciona seguretat a tot l'àmbit dels servidors, ja siguin físics, virtuals o Cloud. Perfectament integrada en entorns virtuals, ofereix una protecció completa, adaptable i extremadament eficient (sense agents).

Leer más  >
cap_hp_tippingpoint

Trend Micro TippingPoint


TippingPoint és un Sistema de Prevenció d'Intrusions d'última generació (Next-Generation IPS) que actua en línia i en temps real per defensar les dades crítiques i les aplicacions d'atacs avançats sense que afecti al rendiment i la productivitat.

Leer más  >
cap_soluciones_de_seguridad

Infraestructura i solucions de Ciberseguretat


Cal minimitzar el risc davant del nombre creixent d'amenaces: virus, spam, atacs, intrusions, intercepció de dades, suplantació d'identitats, etc. I per a això és important comptar amb un soci tecnològic com ABAST, amb la visió global i especialització adequades.

Leer más  >

Casos d'èxit