Veeam ProPartner Gold Reseller

ABAST distribueix i integra els productes de Veeam orientats a l'optimització de la gestió d'entorns virtualitzats, entre els quals s'inclouen solucions per replicació i gestió del backup, gestió del rendiment, l'emmagatzematge, generació d'informes de capacitat, etc.

SOBRE VEEAM

Veeam® és pioner en el mercat de Availability for the Always-On Enterprise ™, ajudant a les organitzacions a complir objectius de temps i punt de recuperació (RTPO ™) de pocs minuts per a totes les aplicacions i dades, a través d’un nou tipus de solució que ofereix recuperació d’alta velocitat, evitar la pèrdua de dades, recuperabilitat verificada, aprofitament de dades i visibilitat completa. Les solucions de Veeam ajuden a les organitzacions a estalviar temps, mitigar riscos i reduir de forma significativa els costos operatius i d’inversió, alhora que dóna suport en tot moment els objectius actuals i futur dels clients de Veeam. Per obtenir més informació visiti www.veeam.com.

cap_veeam_95

Veeam Availability Suite v9.5


Veeam® Availability Suite ™ ofereix alguna cosa completament diferent - Disponibilitat for the Always-On Enterprise ™ - aprofitant les inversions de TI a la virtualització del servidor, emmagatzematge modern i el núvol, per ajudar les organitzacions a complir amb els objectius de nivell de servei actuals, permetent la recuperació de qualsevol servei de TI i les aplicacions i dades associades en qüestió de minuts o segons.

Leer más  >