Serveis per a IBM Domino / Notes

El software IBM Collaboration Solutions (abans denominat Lotus) permet a les persones connectar-se, col·laborar i innovar. Els productes de la familia IBM Domino / Notes proporcionen software de client i servidor per a solucions de missatgeria i col·laboració sobre una àmplia varietat de sistemes operatius, i l'ajuden a desenvolupar i desplegar aplicacions de col·laboració i de flux de treball (workflow) amb més rapidesa . Gràcies a ells, empreses de totes les mides acceleren les seves operacions, milloren la presa de decisions i augmenten la seva productivitat.

ABAST posa al seu servei tots els seus coneixements i més de 20 anys d'experiència en aquestes tecnologies per ajudar-lo en projectes de desenvolupament de solucions de treball en grup o workflow, o en el manteniment i l'administració d'aquestes plataformes de productivitat i col·laboració.

Avui en dia els avenços tecnològics fan que per a moltes empreses sigui difícil comptar amb un equip capaç de desenvolupar projectes a un cost raonable. Si a això unim la urgència de la implantació i la tendència cada vegada més gran a optimitzar els recursos dels departaments de TI, és vital comptar amb un proveïdor que garanteixi l’èxit dels seus projectes.

Deixi que ABAST l’assessori

ABAST està certificat com IBM Premier Partner, i compta amb una dilatada experiència en solucions de Col·laboració i Workflow. El 1995 va néixer una divisió per satisfer les noves tendències o necessitats del mercat en projectes de treball en grup, bases de dades documentals, correu electrònic i workflow. Estructurada com una unitat estratègica de negoci, aquesta divisió compta amb un equip humà format per especialistes en aquest tipus de projectes.

La seva organització està composta per un Director de Departament, diversos Caps de Projecte o Consultors i un equip de desenvolupament d’Analistes i Programadors especialistes en les solucions IBM Domino/Notes.

img_ibm_domino_notes_01

Projectes de col·laboració i workflow

Els projectes workflow estan focalitzats en el desenvolupament d’aplicacions de diferent tipologia, entre les quals destaquem la disseminació o publicació d’informació, els circuits d’aprovació d’informació, els fòrums de diferent índole, les biblioteques o històrics d’informació i el seguiment i traçabilitat d’aquesta informació.

Aquests projectes estan concebuts per a l’emmagatzematge, distribució i automatització dels fluxos d’informació, duent a terme la Gestió del Coneixement de la seva organització de forma ràpida, senzilla, eficaç i controlada. Alguns d’aquests projectes utilitzen habitualment com a suport el correu electrònic i les signatures electròniques i, a més, estan preparats per a les noves tecnologies d’Intranet, Extranet i Internet, amb la possibilitat d’utilitzar aquestes aplicacions mitjançant un simple navegador.

La certificació d’ABAST com a IBM Premier Business Partner acredita el grau de coneixement en aquests productes i entorns de treball. La seva sòlida experiència en aquest tipus de projectes, més de 20 anys de trajectòria i una amplia cartera de clients, ofereixen sens dubte la millor garantia.

Implantació dels entorns de treball

ABAST li ofereix els serveis necessaris per cobrir tot el procés d’implantació d’aquests entorns en la seva organització. A més li assegurem una total garantia d’èxit; des de la instal·lació, configuració i parametrització del producte, juntament amb els components necessaris, fins a la formació d’usuaris, desenvolupadors i tècnics dels mateixos, donant suport i manteniment a tots ells.

Desenvolupament d’aplicacions workflow

Amb el desenvolupament d’aplicacions que cobreix de forma específica les diferents problemàtiques dels usuaris en el seu treball quotidià, obtenim un major profit de la implantació d’aquests entorns en la seva organització, aconseguint una ràpida recuperació de la inversió.

ABAST li ofereix per al desenvolupament d’aquest tipus d’aplicacions els corresponents serveis especialitzats d’anàlisi funcional / tècnic, desenvolupament, programació, test, documentació, integració, instal·lació i formació del producte desenvolupat sobre l’entorn triat, utilitzant una acurada metodologia en totes les fases del projecte.

Aplicacions Estàndard

Al llarg d’aquests anys i en base a l’experiència adquirida, hem desenvolupat una sèrie d’aplicacions estàndard, que s’adapten fàcilment a les seves necessitats, ja que resolen problemes molt comuns en les empreses. En destaquen:

 • Q-Doc: Gestió de la documentació de Normatives (ISO QS 9000, VDA 6.1, ISO TS 16949, etc…).
 • Gestió d’inventari de hardware i software.
 • Gestió de Trucades Centre Suport Telefònic.
 • Gestió de Visites Comercials.
 • Gestió de Circuits Dinàmics de Documents.
 • Gestió de Vacances.
 • Portal d’aplicacions Lotus.
img_ibm_domino_notes_02
img_ibm_domino_notes_03

Serveis de Suport i Manteniment

Hi ha la possibilitat de contractar un suport telefònic o contracte de manteniment per a tots els productes de distribució (IBM Software) i per a les aplicacions estàndard o a mida desenvolupades per la nostra empresa. Hi ha tres tipus de suport / manteniment:

 • Serveis de suport telefònic.
 • Serveis de manteniment.
 • Serveis de suport presencial.

Serveis de Formació

Aquesta divisió compta amb personal qualificat per realitzar formació a mida i enfocada a les necessitats concretes de cada client.

Altres productes IBM

La família IBM Collaboration Solutions (abans Lotus) una sèrie de productes que amplien les funcionalitats de Client i Servidor d’IBM Notes Domino:

 • IBM Notes Traveler
 • IBM iNotes
 • IBM Sametime
 • IBM Lotus Quickr

Projectes de valor afegit

Un cop implementada la infraestructura bàsica de Servidors i Clients del Lotus Notes Domino, podem abastar una sèrie de projectes per incrementar la productivitat interna, com poden ser:

 • Projectes Web
 • Projectes App (smartphones, tablets, etc.)