Oracle Autonomous Database

Avanci a un nou nivell amb la primera base de dades autònoma del món

Oracle recorre al machine learning i l’automatització per revolucionar la gestió de dades amb la introducció de la primera base de dades autònoma de el món, que ofereix autogestió per incrementar l’estalvi en costos d’administració i millorar la seguretat i el rendiment.

Seguir fent el mateix de sempre o evolucionar cap a una solució de base de dades autònoma?

Les base de dades convencionals que es gestionen i configuren manualment suposen un important cost en temps de valuosos recursos del departament de TI, són susceptibles de patir errors humans i poden quedar fàcilment exposades a vulnerabilitats de seguretat. Oracle recorre al machine learning i a l’automatització per revolucionar la gestió de dades amb la introducció de la primera base de dades autònoma del món, que ofereix autogestió per incrementar l’estalvi en costos d’administració i millorar la seguretat i el rendiment.

Vol que la seva empresa gaudeixi avui mateix del futur de la mà d’Abast i Oracle? Descobreixi totes les característiques i avantatges que ofereix aquesta nova solució descarregant la nostra infografia.

Beneficis d’Oracle Autonomous Database

img_oracle_autonomous_database_01

Cas d'èxit

Dues solucions per a diferents càrregues de treball

3_soluciones

Autonomous Data Warehouse – Casos d’ús clau

Caso_uso_1_CAT

Autonomous Transaction Processing – Casos d’ús clau

Caso_uso_2_CAT2

Descarregui la nostra infografia

img_infografia_autonomous_lkd