Microsoft Dynamics 365 for Talent

Gestió de Recursos Humans / Gestió del Talent

Microsoft Dynamics 365 for Talent és una solució centrada en les persones i el talent que proporciona una experiència intuïtiva per a la gestió del capital humà i tot el cicle de vida de l'empleat. Fomenti l'èxit proporcionant experiències excepcionals en totes les interaccions amb els seus empleats: des de atraure les persones adequades amb eines natives de LinkedIn fins a la contractació i incorporació de treballadors, la gestió d'incentius, i el creixement i desenvolupament de l'empleat per convertir-lo en un actiu important per a la companyia.

Com Gold Partner de Microsoft expert en aplicacions de gestió empresarial, ABAST li ofereix l'assessorament i serveis necessaris per a implantar aquesta solució i ajudar a modernitzar la gestió de recursos humans, integrant-la amb el negoci i alineant els RRHH amb l'estratègia de transformació digital de la organització.

img_dynamics_365_for_talent_beneficio_1c

Innovi en l’adquisició de talent

Creï una experiència de reclutament atractiva, defineixi perfils precisos dels seus candidats i atregui talent de primer nivell. Faci entrevistes col·laboratives i acceleri el procés de selecció. Millori el ROI i escurci el temps del seu procés de contractació.

img_dynamics_365_for_talent_beneficio_2c

Acceleri l’èxit dels seus empleats

Aconsegueixi una experiència d’incorporació impecable que acceleri la productivitat i l’impacte empresarial dels seus nous empleats. Fomenti el compromís, la motivació i el creixement a tota l’organització per crear un entorn de treball que impulsi als empleats a fer el seu millor treball, augmenti la satisfacció laboral i redueixi la rotació no desitjada de personal.

img_dynamics_365_for_talent_beneficio_3c

Impulsi l’excel·lència operacional

Faciliti la gestió dels recursos humans i ofereixi programes rendibles que maximitzin la retenció. Posi a les persones en el centre de la transformació digital per crear processos optimitzats i programes efectius que optimitzin els costos de la força de treball, generin impacte en el negoci i impulsin una cultura àgil i d’alt rendiment.

Gestioni tot el cicle de vida de l’empleat amb Dynamics 365 for Talent

Des de la captació i la incorporació, fins al desenvolupament de les seves capacitats i l’excel·lència operacional, amb eines per a realitzar les tasques clau del departament de RRHH i per poder mesurar, monitoritzar i analitzar l’èxit dels programes de RRHH i el rendiment dels empleats .

img_dynamics_365_for_talent_ciclo_empleado

Captació

Trobi, entrevisti i contracti a les persones adequades

Trobi ràpidament a les persones amb talent que necessita i gaudeixi d’una selecció de candidats més personal gràcies a la integració nativa amb LinkedIn, i a experiències optimitzades i col·laboratives entre candidats, reclutadors, directius de contractació i entrevistadors.

 • Simplifiqui l’avaluació de candidats veient els perfils de LinkedIn al llarg del procés de contractació
 • Millori la comunicació gràcies a la integració nativa amb LinkedIn i InMail, a més de capacitats de feedback mòbil
 • Optimitzi les entrevistes utilitzant Office 365 per coordinar agendes i configurar cites
img_dynamics_365_for_talent_captacion

Incorporació

Posi als seus nous empleats camí a l’èxit

Ajudeu als seus nous empleats a posar-se ràpidament al dia mentre fan les seves aportacions i es connecten amb la resta de l’empresa durant els primers mesos després de la seva incorporació a la companyia.

 • Personalitzi l’experiència de preincorporació i incorporació amb guies d’incorporació configurables
 • Incrementi la productivitat identificant contactes de gran importància i compartint recursos i documents rellevants
 • Supervisi l’èxit de la incorporació amb panells en temps real
img_dynamics_365_for_talent_incorporacion

Interacció

Fomenti la cultura de l’excel·lència

Proporcioni feedback continu i recompensi als seus millors treballadors transformant el rendiment en una conversa diària a dues bandes entre empleats i supervisors.

 • Consulti panells de rendiment en temps real i faci un seguiment dels èxits
 • Aconsegueixi una total transparència sobre el rendiment de l’empleat per dur accions correctives immediatament
 • Ofereixi visibilitat amb l’ús de diaris de rendiment, feedback a temps real i una gestió col·laborativa dels objectius
img_dynamics_365_for_talent_interaccion

Aprenentatge

Acceleri el creixement dels seus empleats

Faci fàcilment un seguiment dels èxits dels seus empleats, asseguris que finalitzen les certificacions necessàries i recomani formació addicional i oportunitats de desenvolupament per fer avançar les seves carreres.

 • Realitzi les millors accions per al creixement professional amb experiències a mida dels llocs de treball
 • Guiï als seus empleats per finalitzar la formació requerida i suggereixi recursos de desenvolupament professional
img_dynamics_365_for_talent_aprendizaje

Optimització

Optimitzi i analitzi les principals operacions de RRHH

Millori l’impacte empresarial i fomenti una cultura àgil i d’alt rendiment automatitzant les tasques rutinàries de RRHH, per poder centrar-se en iniciatives estratègiques.

 • Creï perfils d’empleat centralitzats que destaquin els seus punts forts i experiència professional, utilitzant Microsoft Office 365 i dades de LinkedIn
 • Tingui una imatge clara de la seva organització global i minimitzi el risc de falta de compliment amb les normatives
 • Millori la planificació amb programes rendibles que pot analitzar i dels quals també pot fer un seguiment
img_dynamics_365_for_talent_optimizacion

FORMULARI DE CONTACTE


 Assessorament gratuït per a alta en la versió de prova i primers passos per començar a treballar amb Dynamics 365 for Talent
 Més informació i valoració sense compromís de la implantació de Microsoft Dynamics 365 for Talent a la meva organització
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable ABAST SYSTEMS & SOLUTIONS, S.L.
Finalitat 1 Gestionar la resposta a les seves peticions d'informació.
Finalitat 2 Gestionar l'enviament de comunicacions comercials
Legitimació Consentiment
Drets Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com, la resta de drets que s'expliquen a la informació addicional.
Informació Addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: http://www.abast.es/ca/condicions-de-privacitat/


captcha