Business Intelligence i Big Data

Ajudem a consolidar, transformar i analitzar les seves dades, i convertir-les en informació valuosa per a la presa de decisions de negoci.

ABAST compta amb una àrea especialitzada des de la qual oferim als nostres clients solucions integrals de Business Intelligence / Business Analytics. Els nostres serveis cobreixen des del disseny de l’arquitectura i els models decisionals fins al desplegament de les eines per als usuaris finals. L’objectiu, poder obtenir sempre la informació en el moment precís i amb el format i la semàntica adequats.

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en solucions Business Intelligence. Som experts en la creació i administració de Data Warehouses i un dels principals especialistes a Espanya en Quadres de Comandament i en el disseny i creació de sistemes de Gestió del Rendiment. Com partners dels fabricants d’eines BI líders del mercat, podem oferir-li la solució que millor s’adapti als seus requeriments.

A més, gràcies a solucions Big Data d’última generació, podem donar resposta a les seves necessitats d’anàlisi de grans volums de dades, estructurats o no, que provinguin tant de fonts corporatives com públiques.

Solucions i serveis Business Intelligence & Business Analytics

Principals tecnologies utilitzades

Bases de dades


Integració i ETL


img_tecnologias_etl

Certificacions / Aliances

cap_soluciones_bi_sap_2

Solucions per a Business Analytics de SAP


Les solucions de SAP per a Business Analytics i Business Intelligence l'ajuden a simplificar, innovar i accelerar a través de l'anàlisi, la predicció i la gestió del seu negoci en temps real, i ABAST és un dels principals experts a Espanya en aquestes solucions.

Leer más  >
cap_soluciones_bi_oracle_3

Solucions per Business Analytics d'Oracle


Oracle proporciona solucions Business Analytics completes i integrades que permeten als clients trobar valor en els grans volums de dades, aprofundir en tots els aspectes del seu negoci, planificar el futur i actuar amb confiança.

Leer más  >
cap_soluciones_bi_ibm_cognos

Solucions Business Intelligence / Analytics IBM Cognos


De la intel·ligència empresarial al rendiment financer i de la gestió d'estratègies a les aplicacions analítiques, el software IBM Cognos proporciona a la seva organització tot el necessari per basar-se en l'analítica i aconseguir el màxim rendiment.

Leer más  >
cap_soluciones_bi_qlik

Solucions per Business Analytics de Qlik


Les solucions Business Intelligence de Qlik multipliquen el poder de la intuïció humana combinant l'exploració associativa lliure amb l'automatització i els suggeriments de coneixements generades per IA. Tot perquè els usuaris facin nous descobriments i trobin coneixements inesperats.

Leer más  >
cap_soluciones_bi_microsoft_2

Solucions per a Business Analytics de Microsoft


Amb les solucions per a Business Intelligence, Analytics i Big Data de Microsoft t'ajudarem a transformar les dades en visualitzacions intel·ligents i fàcils d'entendre. Descobreix el valor de les dades de la teva organització al transformar-los en informació perquè tothom pugui prendre decisions basades en fets i no en opinions.

Leer más  >

Exemples de solucions BI desenvolupades per ABAST

cap_cuadro_de_mando_financiero

Quadre de comandament financer


ABAST ha desenvolupat una solució de quadre de comandament amb el qual podrà visualitzar de forma intuïtiva els principals indicadors relacionats amb la gestió financera de la seva companyia i realitzar anàlisis detallades per agilitzar la presa de decisions.

Leer más  >
cap_cuadro_de_mando_comercial

Quadre de comandament comercial


ABAST ha desenvolupat una solució de quadre de comandament amb el qual podrà visualitzar de forma intuïtiva els principals indicadors relacionats amb la gestió comercial de la seva companyia i realitzar anàlisis detallades per agilitzar la presa de decisions.

Leer más  >
cap_ora-ebs_dashboard

ORA-EBS Dashboard


Pensat per a usuaris de la plataforma Oracle E-Business Suite, ORA-EBS Dashboard ofereix un quadre de comandament funcional per controlar l'evolució dels principals indicadors de la seva organització.

Leer más  >
cap_abast_q'nowledge

ABAST Q'nowledge


La solució ABAST Q'nowledge aplicada a les àrees de Finances, Vendes i Compres li permet anticipar-se als fets i millorar el control sobre els riscos als quals pot enfrontar la seva organització.

Leer más  >
cap_abast_cost_allocation_framework

ABAST Cost Allocation Framework


ABAST Cost Allocation Framework és una solució tecnològica focalitzada en l'àmbit de Finances que permet donar resposta a les necessitats d'imputació i repartiment de costos diferits de forma flexible i senzilla.

Leer más  >

Casos d'èxit

Solucions per a Big Data

Solucions analítiques i BBDD per a Big Data


SAP
 • SAP HANA
 • SAP BusinessObjects
 • SAP Lumira
 • SAP Predictive Analytics
Oracle
 • Oracle Big Data Discovery
 • Oracle Endeca Information Discovery
 • Oracle Big Data SQL
 • Oracle Database
 • Oracle NoSQL Database
IBM
 • IBM Cognos
Qlik
 • QlikView

Plataforma Hardware per a Big Data


HP
 • HP ConvergedSystem per a Big Data,
 • HP StorageAll
Oracle
 • Oracle Big Data Appliance
 • Oracle Exadata Database Machine
EMC
 • EMC Isilon
Businessman standing with his arms crossed. High-tech graphs at backdrop