Solucions Business Intelligence / Analytics de Microsoft

Microsoft ofereix una plataforma de Business Intelligence àmplia, basada en SQL Server i Office, que permet a les organitzacions compilar i implementar solucions BI segures, escalables i administrables.

ABAST, com Microsoft Partner especialista en plataforma de dades i amb una experiència de més de 20 anys en solucions de Business Intelligence, pot oferir-li la solució que millor encaix per a les seves necessitats de reporting, análisisis,

Bases de dades


Business Analytics i BI


Microsoft SQL Server

SQL Server 2014 permet als clients crear aplicacions crítiques i solucions Big Data mitjançant tecnologia en memòria i d’alt rendiment a través de OLTP, emmagatzematge de dades, Business Intelligence i càrregues de treball analítiques sense haver de comprar costosos complements ni aplicacions d’alta gamma. SQL Server 2014 utilitza un conjunt d’eines comunes per implementar i administrar bases de dades tant en el núvol com en l’entorn local, cosa que facilita que els clients puguin aprofitar el núvol amb els coneixements existents.

⇒ Més informació

Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS)

Microsoft Integration Services és una plataforma per a la creació de solucions empresarials de transformacions de dades i integració de dades. Integration Services serveix per resoldre complexos problemes empresarials mitjançant la còpia o descàrrega d’arxius, l’enviament de missatges de correu electrònic com a resposta a esdeveniments, l’actualització de emmagatzematges de dades, la neteja i mineria de dades, i l’administració d’objectes i dades de SQL Server. Els paquets poden funcionar en solitari o juntament amb altres paquets per fer front a les complexes necessitats de l’empresa. Integration Services pot extreure i transformar dades de diversos orígens com arxius de dades XML, arxius plans i orígens de dades relacionals i, després, carregar les dades en un o diversos destins.

Integration Services conté un variat conjunt de tasques i transformacions integrades, eines per a la creació de paquets i el servei Integration Services per executar i administrar els paquets. Les eines gràfiques de Integration Services es poden usar per a crear solucions sense escriure una sola línia de codi. També es pot programar l’ampli model d’objectes de Integration Services per crear paquets mitjançant programació i codificar tasques personalitzades i altres objectes de paquet.

Microsoft BI

Les eines per a Business Intelligence de Microsoft estan integrades en SharePoint Server, SQL Server i Office.

Quadres de comandament i reporting

SharePoint Server ofereix un entorn integrat que simplifica l’administració i lliurament d’informes i panells en tota l’organització. La funcionalitat integrada per creació de panells i quadres de comandament inclou filtrat avançat, navegació guiada, anàlisi interactius i visualitzacions. SQL Server Reporting Services proporciona informes ad hoc d’alta interacció i exploració amb Power View per SharePoint. La distribució i administració es simplifiquen gràcies a l’alta resolució dels informes i la integració total amb SharePoint Server.

Anàlisi

Amb la plataforma de SQL Server Analysis Services, es poden crear models d’anàlisi d’alt rendiment (multidimensionals i tabulars) que poden servir per a anàlisis, informes i visualització de dades interactius. SQL Server ofereix una experiència d’anàlisi i modelatge integral que agilitza la creació de prototips de solucions i admet les solucions de qualitat empresarial més grans.

Anàlisi predictiu / Mineria de dades

La mineria de dades històriques pot aportar nova informació útil i formar una base fiable per previsions rigoroses. Utilitza l’anàlisi predictiu de SQL Server per tal d’obtenir informació necessària per a la presa de decisions. Els usuaris professionals disposen de funcionalitat de mineria de dades avançada a través dels complements de mineria de dades de SQL Server per Excel. Els desenvolupadors poden utilitzar les eines que ja coneixen i un entorn integral per compilar solucions de mineria de dades sofisticades.

BI en autoservei

Una solució Business Intelligence (BI) autoservei completa disponible a través d’Excel i Power BI per a Office 365. Excel inclou funcions de detecció, anàlisi i visualització de dades que simplifiquen la identificació de la informació empresarial útil subjacent en les dades. Power BI per a Office 365 posa en mans dels usuaris un entorn de Business Intelligence basat en núvol fàcil d’implementar perquè comparteixin, col·laborin i accedeixin a dades i informes des de qualsevol lloc.

img_soluciones_bi_microsoft_01
img_soluciones_bi_microsoft_02