ESADE actualitza la seva web corporativa

Cas d'èxit

ESADE va actualitzar la seva web corporativa comptant amb els serveis d'Abast Solutions tant per acabar el disseny gràfic com per al desenvolupament sobre la seva plataforma web Oracle Portal

La solució

Es tracta d’un projecte clau en mà de disseny, maquetació i desenvolupament sobre tecnologia Oracle Portal. El desenvolupament es va basar en crear components web reutilitzables que es van usar per implementar la nova web corporativa. Aquests elements proveeixen a ESADE d’un catàleg de components suficient per afrontar noves necessitats web sense haver de desenvolupar.

img_cs_esade_01

El projecte

ESADE es va plantejar actualitzar la seva web corporativa dotant-la d’un aspecte més innovador i d’acord a les noves tendències web. La infraestructura web d’ESADE està suportada per la plataforma Oracle Portal en què ABAST té experiència.

Per aquest motiu després d’establir una línies bàsiques del disseny ESADE va ​​encarregar a ABAST Solutions el projecte d’implementar la nova WEB.

En el projecte des d’un inici es van identificar elements web que es repetien en diferents pàgines i que es podien encapsular. D’aquesta manera es van construir diferents elements que mitjançant atributs poden variar d’aspecte.

Un cop els elements van estar desenvolupats es van utilitzar per crear les pàgines que formen el web corporatiu. Això va garantir que els elements eren perfectament vàlids per atendre necessitats web futures.

Gràcies a aquest projecte ESADE no només disposa d’una web coporativa nova sinó que a més disposa d’un catàleg d’elements web que li permet afrontar noves necessitats web amb un desenvolupament mínim o nul.

img_cs_esade_02

Sobre ESADE

Fundada el 1958, ESADE actualment té seus a Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Sao Paulo i Munic. A més compta amb acords de col·laboració amb més de cent universitats i escoles de negocis de tot el món. De clara vocació internacional, ESADE ocupa les primeres posicions mundials en els principals rànquings d’escoles de negocis publicats. En l’actualitat ESADE té una xarxa de més de 38.000 antics alumnes que exerceixen càrrecs de responsabilitat en empreses dels cinc continents.

logo_esade_q