Trend Micro Deep Discovery Inspector

Detecció d'atacs dirigits a tota la xarxa

Trend Micro Deep Discovery Inspector és un dispositiu de detecció enfront d'amenaces avançades que proporciona visibilitat i intel·ligència de tota la xarxa, per tal de detectar tant atacs dirigits com amenaces avançades i respondre-hi.

Deep Discovery Inspector proporciona inspecció del trànsit, detecció d’amenaces avançades i anàlisi en temps real. Està dissenyat específicament per a la detecció d’atacs dirigits i pot conviure amb altres solucions de seguretat ja que no requereix estar enmig de la comunicació. És capaç d’identificar atacs nord-sud (xarxa física) i est-oest (trànsit entre màquines virtuals) amb només tenir una còpia dels paquets.

La veritable potència de Deep Security Inspector està en que és la solució amb major comprensió de protocols del mercat: Més de 100, per només 5 del seu immediat competidor. Només si es reconeix el diàleg entre aplicacions es poden identificar tots els riscos i posar-los en coneixement dels operadors de seguretat.

Reconeix totes les fases d’un atac i identifica amb exactitud l’estat del mateix i la seva repercussió actual.

esquema_depp_discovery_inspector_web_low

Els seus motors de detecció i correlació proporcionen la protecció més precisa i actualitzada. El resultat són taxes de detecció molt elevades, escassos falsos positius i intel·ligència en profunditat dissenyada per agilitzar la resposta davant l’atac. Així ho confirmen estudis independents com el de NSS Labs.

Aquesta solució d’inspecció de xarxa permet identificar atacs en temps real, no importa les solucions de seguretat que disposi el client final. Es pot coordinar amb una altra solució líder de Trend Micro, Deep Discovery Analyzer, per a realitzar sandbox i generar signatures d’atacs en temps real, que poden alimentar altres solucions de Trend Micro existents a la xarxa del client i protegir automàticament tots els punts de control, convertint el desconegut en conegut.

Deep Discovery Inspector és un autèntic auditor de la seva seguretat actual: descobreixi el que està passant JA a la seva xarxa. Per a això li oferim una prova de concepte, que és en si mateixa una auditoria gratuïta.

esquema_depp_discovery_inspector

Detecta i protegeix en front de:

  • Atacs dirigits i amenaces avançades
  • Malware de dia zero i vulnerabilitats de seguretat en documents
  • Activitat de xarxa de l’atacant
  • Amenaces web, que inclouen vulnerabilitats de seguretat
  • Descàrregues furtives
  • Suplantació d’identitat, suplantació d’identitat selectiva i altres amenaces per correu electrònic
  • Extracció de dades
  • Bots, troyans, cucs i keyloggers
  • Aplicacions disruptives

Contacti amb nosaltres per ampliar la informació sobre aquestes i altres solucions que l’ajudaran a minimitzar el risc.

Per què ABAST?

Com a integradors experts en Ciberseguretat, ABAST pot oferir l’assessorament, les solucions i els serveis necessaris per a protegir la seva organització contra amenaces. Estem acreditats com Trend Micro Gold Partner i comptem amb una gran experiència i nombroses certificacions en l’àrea de ciberseguretat.

Informació adicional sobre Trend Micro Deep Security

Descargue en formato PDF nuestro folleto sobre Deep Discovery Inspector

folleto_Deep_Discovery