Cloud i Serveis Gestionats

La nostra solució de Núvol Híbrid Multicloud inclou una completa col·lecció de serveis de núvol públic i núvol privat a l'integrar els serveis d'alguns dels principals proveïdors de cloud empresarial, com Oracle, Microsoft i DXC Technology, amb innovadors serveis cloud propis. És la millor opció per transformar les seves TI cap a nous models en el núvol o cap a un model de TI híbrida. A més comptem amb una àmplia oferta de serveis gestionats per cobrir aquells serveis TI que la seva organització desitgi externalitzar, permetent-li així centrar-se en la gestió del seu negoci.

Núvol híbrid multicloud d’ABAST

Des d’ABAST oferim tant solucions IaaS / PAAS basades en les millors plataformes de cloud públic per a empreses com diferents opcions per construir el seu propi cloud privat. Amb la possibilitat de combinar, en funció de les seves preferències i necessitats, tots dos models i diferents proveïdors en la nostra plataforma de núvol híbrida multicloud. A més, disposem de solucions innovadores d’escriptoris virtuals (DaaS), backup i DRS en el núvol, o allotjament de sistemes legacy.

Tot això amb el suport dels nostres serveis gestionats perquè pugui oblidar-se de preocupacions i tasques repetitives d’administració i poder dedicar els seus recursos TI a aportar valor al negoci.

⇒ Més informació

abast_hybrid_multicloud_logo

Cloud Públic


  • Pagament per consum
  • Gran escalabilitat
  • Ràpida posada en marxa de serveis
  • SLAs estàndards del proveïdor

img_nube_publica_01

Oracle Cloud Microsoft Azure

Cloud Privat


  • Major control dels recursos
  • Possibilitat de major personalització
  • Permet mantenir aplicacions heretades
  • Possibilitat d’acordar SLAs

img_nube_privada_01

Abast IaaS Openstack Cloud DXC VPC

Serveis i solucions Cloud destacats

cap_oracle_cloud

Oracle Cloud


Como Oracle Platinum Partner certificado para Cloud, ABAST pone a su disposición la completa oferta de servicios IaaS, PaaS y SaaS de la plataforma Oracle Cloud, así como los servicios de diseño, implementación y soporte necesarios para su puesta en marcha y correcto funcionamiento.

Leer más  >
cap_azure

Microsoft Azure


Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Leer más  >
cap_cloud_privado_virtual

Cloud Privat Virtual (VPC)


Redueixi l'esforç dedicat a la seva infraestructura TI per centrar-se en el seu negoci. L'ajudem a transformar les seves TI cap a un model de núvol privat virtual basada en la plataforma DXC technology VPC i serveis gestionats de ABAST.

Leer más  >
DaaS - Desktop as a Service

DaaS - Virtual Desktops


Les solucions Desktop as a Service (Dies) ofereixen múltiples avantatges tant per als usuaris com per al departament de TI. ABAST ofereix una plataforma d'escriptoris virtuals basada en tecnologia Flexxible i allotjada a l'entorn de núvol empresarial de Hewlett Packard Enterprise (HPE Helion VPC), que ofereix els majors nivells de rendiment, seguretat i disponibilitat.

Leer más  >
cap_abast_baas_draas

BaaS (Backup as a Service) i DRaaS (Disaster Recovery as a Service)


ABAST ofereix Backup as a Service o Disaster Recovery as a Service basats en solucions en el núvol i serveis gestionats experts que li permetran externalitzar la infraestructura i la gestió de còpies / replicació / recuperació amb l'escalabilitat, disponibilitat, seguretat i les polítiques de recuperació ( RTO) i retenció (RPO) que la seva organització requereix.

Leer más  >
cap_servicios_transicion_al_cloud

Serveis de transició al Cloud


Des d'ABAST podem ajudar-li a definir la millor estratègia per obtenir el màxim rendiment del Cloud Computing, des de l'anàlisi de viabilitat fins a la planificació de les fases de transformació i migració.

Leer más  >

La funció dels Serveis de Suport IT Remot, és garantir la continuïtat, disponibilitat i qualitat dels serveis IT, que el Departament d’IT de les organitzacions donen als seus usuaris.

Els Serveis de Suport IT es basen en un sistema modular de serveis; conceptualment, els mòduls “encaixen” i “interactuen” amb l’Administració Remota de Sistemes com “peces de puzzle”.

La sinergia entre mòduls ofereix la possibilitat de adaptar-se a les necessitats dels nostres clients, augmentant el valor del servei i comportant-se de forma dinàmica segons les seves necessitats.

Més informació
img_serveis_suport_01

Els serveis gestionats en remot de ABAST per administració, monitorització i suport s’han ampliat amb nous serveis orientats específicament a la gestió del cloud. L’objectiu d’aquests nous serveis és garantir la continuïtat i qualitat dels serveis en el núvol contractats pel client i assessorar-lo i ajudar-lo en els seus processos de transformació.

Aquests serveis segueixen l’esquema de model modular desenvolupat per a la resta de serveis gestionats, amb la finalitat que sigui molt fàcil escollir aquells que són necessaris per donar resposta a les necessitats de gestió específiques de cada organització.

Més informació
img_serveis_gestionats_cloud_01

Serveis gestionats d’ABAST

cap_servicios_soporte_y_administracion_2

Serveis d'Administració, Monitorització i Suport


L'externalització de serveis d'administració, monitorització i suport de TI és un camí per racionalitzar les tasques del departament de TI i permet reduir costos sense que la qualitat dels serveis lliurats a l'usuari final es vegi penalitzada.

Leer más  >
Cloud computing

Gestió de Serveis Cloud


La nostra oferta de solucions i serveis en el núvol es complementa amb una sèrie de serveis gestionats de monitorització i gestió de serveis cloud i transformació digital amb els que hem ampliat la nostra tradicional oferta de serveis gestionats d'administració i monitorització remota de sistemes.

Leer más  >
cap_oficina_de_seguridad

Oficina de Seguretat


L'oficina de seguretat té com a objectiu principal gestionar l'adequació, implantació, monitorització i millora dels controls de seguretat, així com de les obligacions i riscos associats. ABAST li ofereix la possibilitat d'externalitzar una part o la totalitat d'aquests serveis.

Leer más  >
cap_mantenimiento_bases_de_datos_oracle

Manteniment de bases de dades Oracle


ABAST li proporciona els serveis de tecnologia Oracle necessaris per a la correcta gestió de les seves bases de dades, ajudant-lo a millorar el seu rendiment, disponibilitat i seguretat.

Leer más  >
cap_mantenimiento_bases_de_datos_microsoft_sql_server

Manteniment de Microsoft SQL Server


ABAST li proporciona els serveis de tecnologia Microsoft necessaris per a la correcta gestió de les seves bases de dades, ajudant-lo a millorar el seu rendiment, disponibilitat i seguretat.

Leer más  >
cap_monitorizacion_cpds_4

Monitorització de CPDs


Gràcies al sistema de vigilància CMC-TC de Rittal i als nostres serveis de monitorització 24x7 i suport de CPD podrà tenir controlats els factors mediambientals i de seguretat física que afecten al seu Data Center i efectuar les accions preventives i correctores necessàries per evitar caigudes del servei.

Leer más  >

Aliances i certificacions