Cloud Computing

Transformem les seves TI cap a un model de Cloud Virtual i altres models de núvol privat o gestionat (IaaS/PaaS). Oferim també solucions empresarials d’escriptori virtual (DaaS) i aplicacions al núvol (SaaS)

Núvol híbrid multicloud d’ABAST

Des d’ABAST oferim tant solucions IaaS / PAAS basades en les millors plataformes de cloud públic per a empreses com diferents opcions per construir el seu propi cloud privat. Amb la possibilitat de combinar, en funció de les seves preferències i necessitats, tots dos models i diferents proveïdors en la nostra plataforma de núvol híbrida multicloud. A més, disposem de solucions innovadores d’escriptoris virtuals (DaaS), backup i DRS en el núvol, o allotjament de sistemes legacy.

Tot això amb el suport dels nostres serveis gestionats perquè pugui oblidar-se de preocupacions i tasques repetitives d’administració i poder dedicar els seus recursos TI a aportar valor al negoci.

⇒ Més informació

abast_hybrid_multicloud_logo

Cloud Públic


 • Pagament per consum
 • Gran escalabilitat
 • Ràpida posada en marxa de serveis
 • SLAs estàndards del proveïdor

img_nube_publica_01

Oracle Cloud Microsoft Azure

Cloud Privat


 • Major control dels recursos
 • Possibilitat de major personalització
 • Permet mantenir aplicacions heretades
 • Possibilitat d’acordar SLAs

img_nube_privada_01

Abast IaaS Openstack Cloud DXC VPC

Casos d'èxit projectes Cloud

Quin model de Cloud triar?

Els beneficis d’adoptar una estratègia de cloud per millorar la flexibilitat, la gestió i el control del cost de les TI empresarials són molts, però és important que les organitzacions sàpiguen determinar prèviament el model de núvol que millor s’adapta a les seves necessitats. Per a això s’han de tenir en compte els atributs dels diferents models de núvol i els requeriments propis de l’organització.

Des d’ABAST, com experts en Cloud, podem assessorar i també proporcionar-li els serveis i solucions adequades per abordar la transformació cap al núvol en qualsevol de les diferents modalitats possibles, o combinades en un model de núvol híbrid.

Tipus de núvol


Núvol
privat


 • La infraestructura és propietat d’una sola organització.
 • Gestionada per la pròpia organització.
 • Situada en instal·lacions pròpies de l’organització.
 • SLAs definits internament.
 • Despeses de capital (CAPEX) necessaris per a l’entorn bàsic.
arrow_private_cloud

Construïm el seu núvol privat amb les solucions més avançades d’HPE, VMware, Microsoft, Oracle, EMC…

Núvol Privat
Virtual


 • El proveïdor de serveis ofereix una infraestructura virtual dedicada al client.
 • Gestionada pel proveïdor de serveis.
 • Ubicació coneguda i elegible pel client.
 • SLAs negociats entre proveïdor i client.
 • Despeses d’explotació (OPEX) alineats amb les exigències canviants i gestionades segons aquestes.
arrow_managed_cloud

Núvol Privat Virtual amb HPE Helion VPC + serveis gestionats ABAST

Núvol híbrid gestionat


 • Combina serveis de núvol privat / VPC amb serveis de núvol públic.
 • Gestionat pel proveïdor de serveis.
 • Càrregues de treball repartides, amb ubicació coneguda pel client.
 • SLAs definits segons la criticitat de cada servei.
 • Despeses d’explotació (OPEX) alineats amb les necessitats canviants del client
arrow_managed_cloud

Núvol híbrid multicloud d’ABAST + serveis gestionats ABAST

Núvol
públic


 • Infraestructura a través d’Internet basada en “pagament per ús”.
 • Gestionada pel proveïdor de serveis.
 • La ubicació pot ser no coneguda pel client.
 • SLAs estàndards definits pel proveïdor.
 • OPEX alineats amb les exigències canviants. CAPEX derivats al proveïdor.
arrow_public_cloud

Li oferim serveis de núvol públic (IaaS / PAAS) com Microsoft Azure i Oracle Cloud.

Serveis i solucions Cloud destacats

cap_oracle_cloud

Oracle Cloud


Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PAAS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament.

Leer más  >
cap_azure

Microsoft Azure


Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Leer más  >
cap_cloud_privado_virtual

Cloud Privat Virtual (VPC)


Redueixi l'esforç dedicat a la seva infraestructura TI per centrar-se en el seu negoci. L'ajudem a transformar les seves TI cap a un model de núvol privat virtual basada en la plataforma DXC technology VPC i serveis gestionats de ABAST.

Leer más  >
DaaS - Desktop as a Service

DaaS - Virtual Desktops


Les solucions Desktop as a Service (Dies) ofereixen múltiples avantatges tant per als usuaris com per al departament de TI. ABAST ofereix una plataforma d'escriptoris virtuals basada en tecnologia Flexxible i allotjada a l'entorn de núvol empresarial de Hewlett Packard Enterprise (HPE Helion VPC), que ofereix els majors nivells de rendiment, seguretat i disponibilitat.

Leer más  >
cap_abast_baas_draas

BaaS (Backup as a Service) i DRaaS (Disaster Recovery as a Service)


ABAST ofereix Backup as a Service o Disaster Recovery as a Service basats en solucions en el núvol i serveis gestionats experts que li permetran externalitzar la infraestructura i la gestió de còpies / replicació / recuperació amb l'escalabilitat, disponibilitat, seguretat i les polítiques de recuperació ( RTO) i retenció (RPO) que la seva organització requereix.

Leer más  >
cap_servicios_transicion_al_cloud

Serveis de transició al Cloud


Des d'ABAST podem ajudar-li a definir la millor estratègia per obtenir el màxim rendiment del Cloud Computing, des de l'anàlisi de viabilitat fins a la planificació de les fases de transformació i migració.

Leer más  >

Solucions en mode SaaS

Des ABAST li oferim també diferents solucions de negoci, de productivitat, de gestió TI i d’altres àrees en la modalitat de Software as a Service (SaaS). Es tracta d’aplicacions allotjades en el núvol que es contracten en mode de subscripció i per a les que no cal preocupar-se de la infraestructura que ha de suportar-les. Gairebé totes elles estan disponibles també en manera local (On-Premise), pel que vostè pot triar l’opció que més li interessi o fins i tot, en alguns casos, combinar-les per crear una solució híbrida.

cap_office_365

Microsoft Office 365


Office 365 ofereix en modalitat SaaS el conjunt d'eines de productivitat i col·laboració més reconegut i ben valorat pels usuaris. Com a Microsoft Partner, ABAST el pot assessorar a escollir el pla més adequat i ajudar-lo amb els nostres serveis per a la migració o integració amb la seva plataforma actual.

Leer más  >
cap_microsoft_dynamics_365

Microsoft Dynamics 365


Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d'aplicacions empresarials intel·ligents que l'ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions, desenvolupar noves oportunitats de negoci i accelerar la seva transformació digital.

Leer más  >
cap_dynamics_365_business_central

Microsoft Dynamics 365 Business Central


Microsoft Dynamics 365 Business Central és l'evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes, desenvolupada per oferir la millor experiència a l'usuari, en el núvol i integrada amb Office 365 i la resta de solucions Dynamics 365.

Leer más  >
Paperless partners

Microsoft Dynamics CRM


Gestioni de forma integrada i eficaç els seus processos de vendes, màrqueting i atenció al client amb l'última generació de solucions CRM de Microsoft: Dynamics 365 for Sales, Marketing and Customer Service

Leer más  >
cap_dynamics_crm_project_service

Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation


Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation és una solució cloud (SaaS) per a l'automatització de la gestió de projectes que és ideal per a les empreses el negoci de les quals es basa en projectes de serveis, a les que ajuda a lliurar els seus projectes dins el temps i pressupost previstos.

Leer más  >
cap_dynamics_365_for_talent

Microsoft Dynamics 365 for Talent


Microsoft Dynamics 365 for Talent és una solució centrada en les persones i el talent que proporciona una experiència intuïtiva per a la gestió del capital humà i tot el cicle de vida de l'empleat. Té integració nativa amb Linkedin i permet modernitzar la gestió de recursos humans, integrant-la amb el negoci i alineant els RRHH amb l'estratègia de transformació digital de la seva companyia.

Leer más  >
cap_scan_visio.jpg

SCAN_VISIO eDocument Suite


ABAST ha desenvolupat SCAN_VISIO eDocument Suite, una solució avançada i completa per a la Gestió Electrònica de documents que li permet gesionar i classificar els seus documents de paper o ofimàtics en format i arxiu digital.

Leer más  >
cap_qdoc

QDoc - Gestió Documental per Normatives


Una eina per gestionar organitzadament la informació referent a normatives, procediments, instruccions i formats de registre, generats pels departaments de Gestió, per al seguiment de diferents normatives ISO (Qualitat, Medi Ambient, Seguretat ...).

Leer más  >

Principals partners de solucions Cloud