BaaS (Backup as a Service) i DRaaS (Disaster Recovery as a Service)

Solucions al núvol de còpia / restauració i recuperació davant desastres

ABAST ofereix Backup as a Service o Disaster Recovery as a Service basats en solucions en el núvol i serveis gestionats experts que li permetran externalitzar la infraestructura i la gestió de còpies / replicació / recuperació amb l’escalabilitat, disponibilitat, seguretat i les polítiques de recuperació ( RTO) i retenció (RPO) que la seva organització requereix.

Avantatges de Backup as a Service / Disaster Recovery as a Service

Les solucions Baas / DRaaS li permeten comptar sempre amb tecnologia d’última generació i serveis especialitzats per poder assegurar la protecció de les seves dades o donar resposta als requeriments del seu Pla de Recuperació en cas de Desastre (DRP – Disaster Recovery Plan). Tot això amb els majors nivells d’escalabilitat, disponibilitat i seguretat i a un cost normalment menor al que suposa implementar, mantenir i gestionar aquestes solucions amb infraestructura i recursos propis. Amb l’externalització, els nostres especialistes s’encarregaran de:

  • Programació de les còpies de seguretat s seguint els criteris de RTO i RPO establerts.
  • Replicació de la infraestructura per disposar de contingència davant desastres
  • Recuperació i restauració de dades i màquines per a la seva posada en producció immediata
  • Monitorització 24×7 de la plataforma amb informes i alertes sobre l’estat de còpies i restauracions.
  • Aplicació de pegats i actualitzacions. Manteniment integral i servei i suport multicanal.

ABAST BaaS/DRaaS

img_abast_baas_draas

ABAST compta amb una solució pròpia implementada dins la nostra plataforma cloud i gestionada pel nostre equip d’especialistes que li ofereix:

  • Disponibilitat de la dada
  • Reducció de la dada: Deduplicació / compressió optimitzada fins al 80%
  • Arxivat il·limitat
  • Desbordament a cloud públic
  • Integració solucions DRaaS

A més implementem també solucions Baas / DRaaS sobre cloud públic (Oracle Cloud o Microsoft Azure) o sobre Cloud Virtual (VPC de DXC Technology) de manera directa o mitjançant la nostra plataforma de núvol híbrida multicloud.

cap_oracle_cloud

Oracle Cloud


Como Oracle Platinum Partner certificado para Cloud, ABAST pone a su disposición la completa oferta de servicios IaaS, PaaS y SaaS de la plataforma Oracle Cloud, así como los servicios de diseño, implementación y soporte necesarios para su puesta en marcha y correcto funcionamiento.

Leer más  >
cap_azure

Microsoft Azure


Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Leer más  >
cap_cloud_privado_virtual

Cloud Privat Virtual (VPC)


Redueixi l'esforç dedicat a la seva infraestructura TI per centrar-se en el seu negoci. L'ajudem a transformar les seves TI cap a un model de núvol privat virtual basada en la plataforma DXC technology VPC i serveis gestionats de ABAST.

Leer más  >
cap_abast_hybrid_multicloud_4

Núvol híbrid multicloud


Des d'ABAST oferim una completa col·lecció de serveis de núvol públic i núvol privat integrant els serveis d'alguns principals proveïdors de cloud empresarial, com Oracle, Microsoft o DXC Technology, amb serveis propis en el núvol i disseny de núvols privats sobre tecnologies i arquitectures estàndard (VMware, Openstack ...).

Leer más  >