Núvol híbrid multicloud

Des d'ABAST oferim una completa col·lecció de serveis de núvol públic i núvol privat integrant els serveis d'alguns principals proveïdors de cloud empresarial, com Oracle, Microsoft o DXC Technology, amb serveis propis en el núvol. Tenim les solucions, experiència i coneixements necessaris per ajudar a transformar les seves TI cap a nous models en el núvol o cap a un model de TI híbrida. A més, comptem amb una àmplia oferta de serveis gestionats per cobrir aquells serveis TI que la seva organització desitgi externalitzar, permetent-li així centrar-se en la gestió del seu negoci.

Núvol híbrid multicloud d’ABAST

Des d’ABAST oferim tant solucions IaaS / PAAS basades en les millors plataformes de cloud públic per a empreses com diferents opcions per construir el seu propi cloud privat. Amb la possibilitat de combinar, en funció de les seves preferències i necessitats, tots dos models i diferents proveïdors en la nostra plataforma de núvol híbrida multicloud.

A més, disposem de solucions innovadores d’escriptoris virtuals (DaaS), backup i DRS en el núvol, o allotjament de sistemes legacy.

Tot això amb el suport dels nostres serveis gestionats perquè pugui oblidar-se de preocupacions i tasques repetitives d’administració i poder dedicar els seus recursos TI a aportar valor al negoci.

abast_hybrid_multicloud_logo

Cloud Públic


 • Pagament per consum
 • Gran escalabilitat
 • Ràpida posada en marxa de serveis
 • SLAs estàndards del proveïdor

img_nube_publica_01

Oracle Cloud Microsoft Azure

Cloud Privat


 • Major control dels recursos
 • Possibilitat de major personalització
 • Permet mantenir aplicacions heretades
 • Possibilitat d’acordar SLAs

img_nube_privada_01

Abast IaaS Openstack Cloud DXC VPC

Serveis de Núvol Públic

Oracle Cloud

Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PAAS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament. Oracle Cloud, dissenyada des del seu inici com una plataforma d’ús exclusivament empresarial, combina estàndards de tecnologies d’Oracle i de codi obert que li permetran crear, desplegar, protegir i gestionar amb major eficàcia totes les seves aplicacions empresarials.

Oracle Cloud Platform Services (PaaS)


img_oracle_cloud_paas_01_cat

Oracle Cloud Infrastructure (IaaS)


img_oracle_cloud_iaas_01_cat

Experts en Oracle Cloud

ABAST està reconegut com un dels millors partners especialistes en Cloud d’Oracle

 • Premi Millor Partner d’Oracle IaaS el 2017
 • Premi Cloud Implementation Excellence en 2018
 • Premi Millor Partner d’Oracle Autonomous Database el 2019
 • 1er partner d’Iberia i 3r a Europa a aconseguir l’especialització en Oracle Cloud Infrastructure
 • 3 especialitzacions en Oracle Cloud Solutions
O_SpecPlat_OCI_clr_rgb
O_SpecPlat_OracleMobileCloudService_clr_rgb
O_SpecPlat_Oracle-IaaS_clr_rgb

Microsoft Azure

La plataforma de núvol públic de Microsoft proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS per dur al núvol seus actuals aplicacions empresarials o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa en cloud. ABAST, com Microsoft Cloud Solution Provider (CSP), proveeix, integra i gestiona serveis d’Azure i altres solucions en el núvol de Microsoft com la seva plataforma de productivitat Office 365, Microsoft 365, Power BI o Dynamics 365.

Azure Data Services


img_azure_data_services_01

Azure App Services


img_azure_app_services_01

Azure Infrastructure Services


img_azure_infrastructure_services_01

Microsoft_Partner_competencias_julio_2019

Experts en Solucions Cloud de Microsoft

ABAST posseeix nombroses competències Gold i Silver de Microsoft, entre elles diverses relacionades directament amb serveis en el núvol de Microsoft:

 • Gold Cloud Platform (experts en Azure)
 • Gold Cloud Productivity (experts en Office 365 i Microsoft 365)
 • Gold Small and Midmarket Cloud Solutions (experts en solucions cloud de Microsoft per a Pimes)
 • Gold Data Analytics (experts en solucions BI, Analytics i Big Data de Microsoft, moltes d’elles en el núvol com Power BI, Azure SQL Data Warehouse, Azure Data Factory, Azure Data Lake, etc.

Serveis de Núvol Privat

Des d’ABAST oferim diferents models de cloud privat

ABAST IaaS

Si el que busques és una solució d’infraestructura en cloud local, flexible, econòmica i basada en tecnologies líders, t’oferim la nostra solució ABAST IaaS. En ella hem utilitzat tecnologies en què som especialistes des de fa molts anys per a proporcionar un entorn cloud àgil i segur als nostres clients. Sobre aquesta plataforma podem oferir també solucions d’escriptoris virtuals (ABAST DaaS), backup i disaster recovery en el núvol (ABAST Baas & DRaaS) i infraestructura en el núvol per els teus sistemes i aplicacions heretades (ABAST Cloud Legacy).

img_abast_iaas_01_cat

Serveis cloud propis destacats

img_icon_abast_daas

ABAST DaaS – Virtual Desktops

Les solucions Desktop as a Service (DaaS) ofereixen múltiples avantatges tant per als usuaris, que poden accedir al seu escriptori sempre actualitzat des de qualsevol dispositiu i lloc, com per al departament de TI, per al qual simplifica la gestió i millora el control. ABAST li ofereix una plataforma d’escriptoris virtuals amb els majors nivells de rendiment, seguretat i disponibilitat.

img_icon_abast_baas_draas

ABAST BaaS / DRaaS – Backup i Disaster Recovery al núvol

ABAST t’ofereix diferents opcions de solucions en el núvol de protecció de dades i continuïtat de l’negoci. La nostra especialitat és la gestió de la còpia de seguretat i rèpliques a través de tecnologia Veeam amb el qual podem fer còpies de seguretat de totes les seves dades o implementar una solució de disaster recovery en el nostre núvol privat ABAST IaaS o sobre altres plataformes cloud públiques o privades. Altres alternatives que posem a la teva disposició són les pròpies de les nostres aliances en cloud, com ara Microsoft Azure backup o Oracle Database Backup Cloud Service. A partir de les teves requeriments (RPO, RTO, etc.) dissenyarem la solució més adequada a les teves necessitats. Els nostres serveis inclouen la configuració de backups i / o replicació, administració i gestió de l’entorn, proves de recuperació periòdiques, resposta a incidències, etc.

DXC Technology – Virtual Private Cloud (VPC)

Per als que necessiten assegurar la màxima disponibilitat de les seves aplicacions i serveis empresarials recomanem el Virtual Private Cloud de DXC Technology. Una plataforma cloud premium amb els més alts estàndards de fiabilitat i seguretat. Compta amb una xarxa de 25 data centers repartits arreu del món, dos d’ells a Espanya en configuració “Dual DC” per maximitzar la disponibilitat.

img_dxc_vpc_01_cat
img_dxc_vpc_02

El 2015 ABAST es va convertir en el primer partner a Europa de la solució VPC de Hewlett Packard Enterprise. De l’escissió de HPE Professional Services i la seva fusió amb CSC va néixer DXC Technology, la nostra actual aliança per a serveis de cloud privat virtual.

Cloud Privat d’Adam basat en Openstack

Finalment, si prefereixes un entorn cloud basat en Openstack, posem també a la teva disposició les solucions de Cloud Privat d’Adam. Sobre aquesta plataforma és possible construir una infraestructura dedicada al núvol a mida de les teves necessitats, que complementem amb els nostres serveis gestionats perquè no hagis de preocupar-te de la seva administració i gestió.

img_adam_openstack_01_cat
img_adam_openstack_02_cat

Adam proporciona un portfoli complet de solucions per a organitzacions que necessiten una plataforma IaaS Privada i dedicada. Sobre aquesta base els arquitectes cloud d’ABAST desenvolupen solucions de núvol privat a mida basades en openstack.

Serveis i solucions Cloud destacats

cap_oracle_cloud

Oracle Cloud


Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PAAS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament.

Leer más  >
cap_azure

Microsoft Azure


Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Leer más  >
cap_cloud_privado_virtual

Cloud Privat Virtual (VPC)


Redueixi l'esforç dedicat a la seva infraestructura TI per centrar-se en el seu negoci. L'ajudem a transformar les seves TI cap a un model de núvol privat virtual basada en la plataforma DXC technology VPC i serveis gestionats de ABAST.

Leer más  >
DaaS - Desktop as a Service

DaaS - Virtual Desktops


Les solucions Desktop as a Service (Dies) ofereixen múltiples avantatges tant per als usuaris com per al departament de TI. ABAST ofereix una plataforma d'escriptoris virtuals basada en tecnologia Flexxible i allotjada a l'entorn de núvol empresarial de Hewlett Packard Enterprise (HPE Helion VPC), que ofereix els majors nivells de rendiment, seguretat i disponibilitat.

Leer más  >
cap_abast_baas_draas

BaaS (Backup as a Service) i DRaaS (Disaster Recovery as a Service)


ABAST ofereix Backup as a Service o Disaster Recovery as a Service basats en solucions en el núvol i serveis gestionats experts que li permetran externalitzar la infraestructura i la gestió de còpies / replicació / recuperació amb l'escalabilitat, disponibilitat, seguretat i les polítiques de recuperació ( RTO) i retenció (RPO) que la seva organització requereix.

Leer más  >
cap_servicios_transicion_al_cloud

Serveis de transició al Cloud


Des d'ABAST podem ajudar-li a definir la millor estratègia per obtenir el màxim rendiment del Cloud Computing, des de l'anàlisi de viabilitat fins a la planificació de les fases de transformació i migració.

Leer más  >

Model Global de Serveis TI d’ABAST

ABAST compta amb un complet portfoli per a l’externalització de serveis i infraestructures TI, que cobreixen totes les necessitats de TI d’una organització, des de les capes més baixes d’infraestructura física fins als serveis més avançats de gestió i govern de TI. Esculli quins serveis vol externalitzar i quins no, i defineixi els SLAs a mida de les seves necessitats.

img_cloud_model_global_serveis_ti

Principals aliances per a solucions i serveis Cloud