Núvol híbrid multicloud

ABAST integra dins de la seva plataforma de núvol híbrid els millors serveis a nivell mundial de cloud privat empresarial i núvol públic: DXC Technology VPC (abans HPE Helion VPC), Microsoft Azure, Oracle Cloud ... amb solucions innovadores d'escriptoris virtuals (DaaS), backup en el núvol, correu al núvol i allotjament de sistemes legacy. Tot això interconnectat a una LAN amb fibra dedicada nivell 2 sense problemes de latència, i amb la possibilitat de replicació multi CPD per garantir els més alts nivells de disponibilitat i continuïtat de negoci.

Núvol híbrid multicloud d’ABAST

img_esquema_abast_multicloud_v3_cat

Oferim un entorn cloud híbrid real per al mercat pime. Integrem dins la nostra plataforma de núvol híbrid els millors serveis a nivell mundial de cloud privat empresarial i núvol públic: DXC Technology VPC (abans HPE Helion VPC), Oracle Cloud, Microsoft Azure … amb solucions innovadores d’escriptoris virtuals (DaaS), backup en el núvol, correu al núvol i allotjament de sistemes legacy. Tot això interconnectat a una LAN amb fibra dedicada nivell 2 sense problemes de latència, i amb la possibilitat de replicació multi CPD per garantir els més alts nivells de disponibilitat i continuïtat de negoci.

Els nostres principals socis per a la nostra oferta Cloud són DXC Technology, el nou gegant del sector TIC nascut de la fusió de la divisió de serveis de Hewlett Packard Enterprise amb la consultora CSC, Microsoft i Oracle. Actualment ABAST l’únic partner a Espanya de les solucions de Cloud Virtual (VPC) de DXC Technology, forma part també de l’exclusiu grup de Cloud Service Providers (CSP) en model directe de Microsoft a Espanya, i està certificat com Oracle Platinum Partner Cloud Standard.

¿Què és un núvol híbrid?

img_modelos_cloud

¿Què significa multicloud?

Un entorn multicloud integra serveis cloud de diferents proveïdors, que poden ser de tipus cloud públic o núvol privat. Conceptualment no és el mateix que un núvol híbrid, ja que pot, per exemple, integrar només diferents serveis de núvol públic. Un entorn multicloud real ha de permetre gestionar aquests serveis des d’un únic portal i la provisió de càrregues en diferents cloud provider.

El núvol híbrid multicloud d’ABAST combina serveis de cloud privat virtual i de núvol públic de diferents proveïdors.

> Cloud Híbrid

Un Cloud Híbrid és un servei integrat que utilitza clouds tant públics com privats per resoldre diferents arquitectures de negoci dins d’una mateixa organització, optimitzant al màxim la seva eficiència i assegurant la integritat i seguretat de les dades. Incorpora el millor dels altres dos models.

> Cloud Privat

Les solucions de Cloud Privat proporcionen més seguretat per als clients en no compartir recursos o estar aïllats dels d’altres usuaris. Ofereix major capacitat personalització i permet seleccionar els recursos tecnològics que millor s’adaptin a les necessitats de l’empresa. Per contra, sol ser menys flexible i més costós que el públic.

> Cloud Públic

El Cloud Públic ofereix els majors nivells de flexibilitat i elasticitat, i bones prestacions a un preu econòmic. No obstant això, és menys personalitzable, els SLAs els marca el proveïdor i ofereix seguretat a nivell d’internet pública.

Avantatges del Núvol Híbrid Multicloud d’ABAST

img_ventajas_cloud_abast_00_nube
img_ventajas_cloud_abast_01

Multioperador

img_ventajas_cloud_abast_02

Multi CPD

img_ventajas_cloud_abast_03

Tier 3+ i 4

img_ventajas_cloud_abast_04

Suport 24×7

img_ventajas_cloud_abast_05

ISO 9000, 20000 i 27000

Factors diferencials ABAST Hybrid Multicloud

CONCEPTE

AVANTATGES

INNOVACIÓ

Conectivitat LAN

Control i privacitat

5bombetes

Latència mínima inferior a 3 ms

Velocitat i rendiment

5bombetes

Comunicacions configurades BGP

Eficiència i flexibilitat

4bombetes

Portal Web Multicloud

Transparència i gestió

5bombetes

Normatives de Seguretat locals/internacionals

Seguretat i confiança

5bombetes

Tier 3+ i 4

Màxima disponibilitat

4bombetes

>30 anys integrant solucions TIC

Experiència i Capacitació

4bombetes

Oferim als nostres clients:

  • Alt rendiment
  • Conectivitat i escalabilitat
  • Suport 24x7x365
  • Multi CPD: 3 a Barcelona, 3 a Madrid
  • Reducció del TCO i ràpid ROI
  • Alta disponibilitat
  • Innovadora arquitectura tecnològica

Model Global de Serveis TI d’ABAST

ABAST compta amb un complet portfoli per a l’externalització de serveis i infraestructures TI, que cobreixen totes les necessitats de TI d’una organització, des de les capes més baixes d’infraestructura física fins als serveis més avançats de gestió i govern de TI. Esculli quins serveis vol externalitzar i quins no, i defineixi els SLAs a mida de les seves necessitats.

img_cloud_model_global_serveis_ti

Serveis i solucions Cloud destacats

cap_cloud_privado_virtual

Cloud Privat Virtual (VPC)


Redueixi l'esforç dedicat a la seva infraestructura TI per centrar-se en el seu negoci. L'ajudem a transformar les seves TI cap a un model de núvol privat virtual basada en la plataforma DXC technology VPC i serveis gestionats de ABAST.

Leer más  >
cap_oracle_cloud

Oracle Cloud


Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PAAS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament.

Leer más  >
cap_azure

Microsoft Azure


Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Leer más  >
DaaS - Desktop as a Service

DaaS - Virtual Desktops


Les solucions Desktop as a Service (Dies) ofereixen múltiples avantatges tant per als usuaris com per al departament de TI. ABAST ofereix una plataforma d'escriptoris virtuals basada en tecnologia Flexxible i allotjada a l'entorn de núvol empresarial de Hewlett Packard Enterprise (HPE Helion VPC), que ofereix els majors nivells de rendiment, seguretat i disponibilitat.

Leer más  >
cap_servicios_transicion_al_cloud

Serveis de transició al Cloud


Des d'ABAST podem ajudar-li a definir la millor estratègia per obtenir el màxim rendiment del Cloud Computing, des de l'anàlisi de viabilitat fins a la planificació de les fases de transformació i migració.

Leer más  >
Business communications

Serveis gestionats


Prestem els serveis TI que la seva organització necessiti externalitzar perquè pugui centrar-se en la gestió del seu negoci.

Leer más  >