Data Center / Sistemes

Innovem amb la tecnologia més avançada per a flexibilitzar, optimitzar, i garantir la disponibilitat exigida pel negoci.

Woman using a HP Pro Slate 8" Tablet while having a conversation

Sistemes i virtualització


Projectes de virtualització i consolidació de sistemes per simplificar la gestió i millorar la flexibilitat, la disponibilitat, la capacitat de procés i el rendiment dels serveis TI.

Leer más  >
cap_almacenamiento_y_protecccion_de_datos

Emmagatzematge i protecció de dades


Solucions capaces de gestionar grans volums de dades, garantint els majors nivells de disponibilitat, seguretat i velocitat d'accés a la informació

Leer más  >

Gràcies a les nostres aliances amb els millors fabricants de TI i la nostra experiència de més de 30 anys en projectes d’infraestructura tecnològica, ABAST pot proporcionar-li les millors solucions i serveis avançats per a totes les seves necessitats en les àrees de Sistemes, Xarxes, End-User i Data Center..

cap_redes_y_comunicaciones_3

Xarxes i Comunicacions


Disposar d'una xarxa i sistemes de comunicació fiables, segurs i flexibles és bàsic per a un bon desenvolupament de negoci. L'ajudarem a optimitzar i unificar la seva infraestructura i serveis de comunicacions per reduir costos i millorar la productivitat.

Leer más  >
cap_soluciones_usuario_e_impresion_3

Solucions d'usuari i impressió


L'actualització o millora dels equips d'usuari i impressió permet incrementar la productivitat amb solucions que ofereixen major rendiment, flexibilitat i mobilitat, i disminuir el cost de propietat perquè són més simples d'administrar i gestionar.

Leer más  >
cap_soluciones_para_centros_de_datos

Solucions per a Centres de Dades


ABAST participa en nombrosos projectes de construcció o millora de CPDs, liderant la majoria d'ells gràcies a la visió global que ens proporciona la nostra condició de proveïdor de serveis i solucions TIC amb experiència i coneixements en diferents àrees.

Leer más  >

Casos d'èxit

Solucions i serveis destacats

cap_hpe_synergy

Modernització del centre de dades amb HPE Synergy


Aconsegueixi eficiència i control, i implementi ràpidament recursos de TI mitjançant una única interfície. HPE Synergy, una poderosa solució definida per software, li permet compondre grups fluids de recursos de computació, emmagatzematge i estructurals tant físics com virtuals en qualsevol configuració i per a qualsevol aplicació.

Leer más  >
cap_sistemas_hiperconvergentes_hp_2

HPE SimpliVity


Els sistemes hiperconvergents HPE SimpliVity integren el servidor, l'emmagatzematge, les xarxes i la gestió en un espai reduït, amb instal·lació i administració simplificades.

Leer más  >
cap_hpe_hiperconvergencia_para_vdi

Tecnologia hiperconvergent HPE per VDI


La tecnologia hiperconvergent d'HPE permet desplegar de forma ràpida una plataforma VDI, que és la forma més segura, flexible i eficient per la qual poden optar les organitzacions per oferir als seus empleats un entorn de teletreball amb accés a totes les aplicacions i recursos corporatius sense problemes de seguretat i rendiment.

Leer más  >
portada_web_HPE_Primera

HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món


HPE Primera és una solució innovadora d'emmagatzematge intel·ligent de dades dissenyada per a la simplicitat, la resiliència i el rendiment a l'executar aplicacions i càrregues de treball de missió crítica. Proporciona emmagatzematge de nivell 0, està optimitzada per NVMe i ofereix un 100% de disponibilitat gràcies a la intel·ligència artificial d'HPE Infosight.

Leer más  >
cap_hpe_nimble_storage

HPE Nimble Storage


HPE Nimble Storage aprofita l'emmagatzematge flash i l'anàlisi predictiu de HPE Infosight per oferir un accés ràpid i fiable a les dades amb una disponibilitat mesurada del 99,9999%. Un nou concepte d'emmagatzematge autònom que simplifica les operacions en analitzar, predir i resoldre un 86% dels problemes de forma automàtica.

Leer más  >
cap_hp_3par

Emmagatzematge HPE 3PAR


Emmagatzematge de nivell 1 creat per a la virtualització i cloud, amb solucions de gamma mitjana, empresarials i tot flash. Potència l'agilitat amb un disseny amb optimització flash i amb accés a objectes, arxius i blocs.

Leer más  >
cap_virtualizacion_vmware

Virtualització amb VMware


Oferim tant serveis d'assessoria / consultoria com d'instal·lació i configuració de les solucions de VMware per a les seves necessitats de virtualització de servidors, escriptoris o aplicacions.

Leer más  >
cap_soluciones_emc

Solucions d'Emmagatzematge EMC


Com EMC Business Partner posem a la seva disposició solucions d'emmagatzematge unificat, backup amb deduplicació, solucions de contingència i de continuïtat de negoci, administració de l'emmagatzematge centralitzada, emmagatzematge per a grans volums de dades ...

Leer más  >
cap_soluciones_y_servicios_microsoft

Solucions i serveis Microsoft


Com a Partner certificat de Microsoft, tenim un equip de professionals capaços d'assessorar i oferir-li la cobertura tècnica que necessita en els seus projectes basats en tecnologia Microsoft (Windows Server, Microsoft System Center, Microsoft Exchange ...)

Leer más  >
cap_soluciones_usuario_e_impresion

Projectes de renovació d'informàtica personal


Per als projectes de renovació de PCs, portàtils i altres dispositius per als usuaris empresarials, oferim un valor afegit i la màxima qualitat del servei abans, durant i després del lliurament.

Leer más  >
cap_soluciones_de_impresion_empresarial

Solucions d'impressió empresarial


Com a especialista en solucions i serveis d'impressió d'HP, ABAST pot proporcionar-li, a partir de l'estudi de les seves necessitats i situació actual, la solució més adequada de la mà del fabricant líder del mercat.

Leer más  >
cap_rittal_micro_data_center

Rittal Micro Data Center


Si el que vostè necessita és un Data Center de contingència, equipar una sala tècnica o simplement securitzar alguns equips crítics, els Micro Data Center de Rittal li ofereixen tota la solució d'un Data Center per a un rack de TI.

Leer más  >

Certificacions i aliances