Solucions HPE Networking / Aruba

El ventall de solucions de networking d'HPE és el més complet del mercat i està basat en estàndards oberts, amb productes que fan possible una xarxa assequible, àgil, flexible i totalment interoperable. Després de l'adquisició d'Aruba per part de HPE, incorpora a més les solucions líders en el món per a xarxes LAN sense fils i l'accés al núvol des de dispositius mòbils.

Com a Partner especialista en HP Networking i Aruba, ABAST pot oferir-li les solucions i els serveis necessaris per a xarxes de campus, entorns wi-fi, centres de dades i xarxes definides per software (SDN).

img_hp_networking_1

Xarxes de campus

Solucions de xarxa cablejades i sense fils amb gestió unificada

Els seus empleats i els seus clients no es poden permetre males connexions. El departament de TI ha d’oferir una millor experiència de xarxa. La solució és una xarxa de campus convergent. Els usuaris obtenen una qualitat de connectivitat uniforme; El departament de TI pot administrar la connexió cablejada i la sense fil des d’un sol panell de control. Des del nucli fins a l’extrem, la infraestructura s’ajusta a la demanda en temps real. Simplifiqui la seva xarxa, millori la seva experiència d’usuari final i redueixi el cost amb les solucions convergents d’HP Networking per a xarxes de campus.

Una sola xarxa més simple és més fiable, menys cara i més fàcil d’administrar i actualitzar. Les xarxes de campus convergents li ofereixen:

  • Agilitat: Implementació del servei un 83% més ràpida. Accés universal i administració a través de connexió cablejada i sense fil.
  • Valor: Redueixi el cost total de propietat fins a un 47%. Administri la infraestructura de múltiples proveïdors existent i nova.
  • Confiança: Compliment de directives coherent per seguretat i fiabilitat.
img_hp_networking_2

Solucions de xarxa per a centres de dades

Estructura de xarxa que ofereix connectivitat per als servidors virtualitzats, l’emmagatzematge i les xarxes gestionades en el núvol.

HP proporciona solucions de xarxa per a centres de dades que milloren els nivells de servei, garanteixen la continuïtat empresarial, agiliten els serveis i redueixen els costos de capital i operatius. Les solucions de xarxa per a centres de dades d’HP estan dissenyades des del principi per satisfer les complexes necessitats dels entorns d’aplicacions actuals, altament virtualitzats i de gran escala.

Amb l’arquitectura de xarxes HP FlexFabric com a esquema per a la interconnexió integrada i alineada amb la gestió de servidors, emmagatzematge, software, alimentació i energia en una infraestructura convergent integral, les solucions de xarxa per a centres de dades d’HP estan pensades per permetre als equips de TI oferir uns millors resultats empresarials.

img_hp_networking_3

Xarxes definides per software (SDN)

Una solució SDN completa: aplicacions, infraestructura, tecnologia, per facilitar l’automatització de les xarxes.

Les xarxes definides per software (Software-Defined Networking, SDN) d’HP aporten una solució integral per automatitzar la xarxa des de centres de dades fins campus i sucursals. L’ecosistema SDN d’HP porta al màxim la innovació en aquestes xarxes al proporcionar recursos per desenvolupar i crear una plataforma de compravenda d’aplicacions SDN.

L’ecosistema SDN d’HP presenta els següents avantatges:

  • És fàcil – Fa més senzilla la programació en tota la xarxa amb dispositius habilitats per OpenFlow.
  • És obert – Augmenta el valor de les xarxes SDN amb un entorn obert que proporciona el kit de desenvolupament de software SDN (SDK).
  • Està pensat per a empreses – Promou innovacions amb la primera plataforma de compravenda d’aplicacions SDN del sector: la Botiga d’aplicacions SDN.
img_hp_networking_4

Commutadors (switches)

Commutació simple i escalable, des de l’accés fins al core, en centres de dades, campus i sucursals.

L’arquitectura d’HP FlexNetwork aporta un treball en xarxa coherent i basat en estàndards oberts a les xarxes empresarials en el centre de dades, el campus i les sucursals. Els switches de xarxa d’HP ofereixen major rendiment, escalabilitat i una àmplia gamma de funcions per a la connectivitat perimetral que redueix considerablement la complexitat de les xarxes i el cost de propietat.

  • Campus i sucursal – Ampliació de la simplicitat SDN amb FlexCampus FlexBranch.
  • Centre de dades – Virtualitzat amb la potència de FlexFabric i SDN.
  • Petit negoci – Solucions pròpies, assequibles i escalables.
img_hp_aruba_1

Xarxes sense fils

Solucions per a una xarxa segura i escalable que unifica l’accés i permet la mobilitat.

Avui dia, pràcticament qualsevol entorn de treball disposa d’accés a xarxes sense fils. Senzillament, volem i necessitem estar connectats en qualsevol lloc i en qualsevol momento.

Els seus usuaris poden tenir accés a la xarxa i als serveis associats es trobin on es trobin, tant mitjançant una connexió per cable com sense fils. Les solucions de LAN sense fils HP FlexNetwork (WLAN) proporcionen a les organitzacions una xarxa fiable, flexible, àgil i unificada que permet beneficiar-se dels avantatges en quant a productivitat, costos i innovació dels entorns mòbils.