portada_evento_365_Talent_BCN_v4_web_cat

En un món cada vegada més connectat a nivell global, en el qual la forma en què les persones treballen ha canviat i el lloc de treball s’ha digitalitzat, els professionals de Recursos Humans han de tornar a redefinir la seva estratègia per atraure, incorporar, desenvolupar i retenir el talent a la seva organització. Amb Dynamics 365 for Talent la seva organització pot dissenyar una experiència col·laborativa d’alt rendiment en tot el cicle de vida dels empleats per atreure i reforçar el talent de forma estratègica, aconseguint resultats sostenibles d’alt impacte. Reimagini els processos del seu departament de RRHH amb un enfocament en el núvol, mòbil i centrat en el talent, que utilitza els coneixements del negoci per innovar en la captació del personal adequat, potència l’èxit dels empleats i impulsa l’excel·lència operativa.

ABAST i Microsoft el conviden a un Esmorzar de Treball orientat a Responsables de Recursos Humans i Responsables de TI en el qual podrà conèixer a fons aquesta nova solució.

Reservi la seva plaça. Inscrigui’s ara.

De 9:30h a 11:30h

  • Recepció i cafè de benvinguda
  • Benvinguda i introducció del seminari
  • Microsoft Dynamics 365 for Talent
    Una solució centrada en les persones i el talent que proporciona una experiència intuïtiva per a la gestió del capital humà i tot el cicle de vida de l’empleat. Des d’atraure les persones adequades amb eines natives de LinkedIn (companyia adquirida per Microsoft el 2016), fins a la contractació i incorporació de treballadors, la gestió d’incentius, i el creixement i desenvolupament de l’empleat per convertir-lo en un actiu important per a la companyia.
  • Demostració de la solució
  • Preguntes y conclusions
  • Aperitiu

8 de febrer de 2018

Oficines Microsoft Ibérica

Sala Eixample Esquerra

C/ Josep Pla, 2 - Torres Diagonal Litoral

Edifici B3 - Planta 6

08019 BarcelonaInformació bàsica sobre protecció de dades
Responsable ABAST SYSTEMS & SOLUTIONS, S.L.
Finalitat 1 Gestionar la seva inscripció a l'esdeveniment.
Finalitat 2 Gestionar l'enviament de comunicacions comercials
Legitimació Consentiment
Drets Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com, la resta de drets que s'expliquen a la informació addicional.
Informació Addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: http://www.abast.es/ca/condicions-de-privacitat/captcha