portada_webinar_ABAST_F5_2020_CAT

A l’estar exposats públicament, els serveis i aplicacions web són els sistemes més vulnerables davant els nombrosos ciberatacs externs que no deixen de créixer any rere any. Qualsevol vulnerabilitat coneguda d’algun dels components del nostre sistema web pot ser explotada per a introduir arxius o codi maliciós o per tal de robar informació privada, com contrasenyes o dades de targetes de crèdit, produir interrupcions de servei o prendre el control dels nostres sistemes.

Les dades robades a altres webs són utilitzades també per cometre frau a través de la suplantació d’identitats a botigues en línia i altres serveis que puguin ser contractats a través d’internet (serveis financers, oci i atzar, subscripcions a serveis en línia, etc.). Fraus que causen a l’any milers de milions de pèrdues a companyies a tot el món, afectant també a la seva reputació.

En aquest webinar que organitzem amb F5 mostrarem solucions per assegurar una protecció més completa de les nostres aplicacions web i combatre el frau online.

¡No t’ho perdis!

Horari:
De 9:30h a 10:30h
 
AGENDA
  • Introducció. La protecció de les aplicacions web dins de l’estratègia de ciberseguretat.
  • ABAST Advanced WAF. Servei gestionat de protecció d’aplicacions web (model SaaS) amb tecnologia avançada de F5.
  • Shape, protecció avançada anti-frau online. Prevéu i deté atacs automatitzats, botnets i frau dirigit.
  • Demo.
Ponents:

- Xavier Isern, Especialista en Ciberseguridad. ABAST
- Daniel Romero. Prevenda Especialista a F5

Pots inscriure’t omplint les teves dades en el següent formulari