Solucions de Gestió TI

Implementem solucions per a les seves necessitats de Govern TIC, Gestió de TI i Operacions, que li permetran millorar els seus processos i adequar-se a les normatives estàndars i conjunts de bones pràctiques reconegudes mundialment.

Som experts en les solucions de gestión TI de Micro Focus i oferim un conjunt de solucions i serveis dissenyats específicament per identificar i resoldre les problemàtiques de les principals àrees dels departaments de TI: l'estratègica, la d'aplicacions i la d'operacions.

Govern TIC i gestió de TI

Gestió de Serveis / Service Desk

Service Manager (SM)
⇒ Service Management Automation (SMA/SMX)

Gestió de la demanda i els projectes

Project and Portfolio Management (PPM)

Gestió d’entorns híbrids

Hybrid Cloud Management (HCM)

Optimització

Automatització d’operacions

⇒ Operations Orchestration

Autodescobriment i CMDB

⇒ Universal CMDB

Visibilitat i control

Plataforma global de monitorització

Operations Bridge

Monitorització de l’experiència de l’usuari

⇒ Application Performance Manager (APM)
AppPulse Active

Monitorització d’aplicacions mòbils

AppPulse Mobile

Monitorització de Infraestructura

⇒ Operations Bridge
Nagios XI

Monitorització i Gestió de Xarxes

Network Operations Management

portada_hp_serv_manager

Service Manager


Service Manager és la solució que proporciona als departaments de TI totes les eines necessàries per dur a terme la gestió de serveis TI seguint les millors pràctiques del mercat.

Leer más  >
cap_ppm

Project and Portfolio Management (PPM)


Micro Focus Project and Portfolio Management (PPM) permet a les organitzacions estandarditzar, administrar i capturar l'execució de projectes i activitats operatives, proporcionant informació crítica sobre la gestió i execució dels projectes en temps real i ajudant a prendre les decisions adequades.

Leer más  >
Portada_HCM

Hybrid Cloud Management


Hybrid Cloud Management proporciona totes les eines necessàries per a la gestió d'entorns dinàmics i heterogenis. Dissenyi, lliuri i gestioni una gamma completa d'entorns híbrids en qualsevol núvol, contenidor o infraestructura.

Leer más  >

Casos d'èxit

A group of workers in a data center use a HP Pro Slate 8 Tablet.

Operations Orchestration


Els Departaments de TI dediquen una part important del seu temps a la realització de tasques repetitives. No obstant això, gràcies a l'automatització de les operacions de TI moltes organitzacions han trobat la manera d'optimitzar tot aquest temps. Micro Focus Operations Orchestration permet dur a terme l'automatització de les seves operacions de TI a través d'una única plataforma fàcil i intuïtiva.

Leer más  >
A group of workers in a data center use a HP Pro Slate 8 Tablet.

Operations Bridge


Operations Bridge és la solució en mode SaaS que permet monitoritzar tots els aspectes que contribueixen a l'experiència d'usuari, de manera que les organitzacions puguin identificar i corregir qualsevol anomalia en les seves aplicacions.

Leer más  >
cap_apppulse_active

AppPulse Active


Micro Focus AppPulse Active és una solució en mode SaaS que permet la monitorització d'aplicacions en entorns web, aportant visibilitat sobre la disponibilitat i el rendiment des d'una perspectiva d'usuari.

Leer más  >
portada_web_app_pulse_mobile_ok

AppPulse Mobile


Micro Focus AppPulse Mobile és la solució en mode SaaS que permet monitoritzar tots els aspectes que contribueixen a l'experiència d'usuari i analitzar el seu comportament dins de l'app.

Leer más  >
cap_gestion_red_v2

Network Operations Management


Micro Focus Network Operations Management (abans HP Network Node Manager - NNMi) és una potent eina de gestió de xarxes que permet monitoritzar l'estat de la xarxa a temps real des d'una única localització, identificant ràpidament els problemes i creant un precís mapa dels dispositius de xarxa.

Leer más  >
cap_nagios

Nagios XI


Nagios és un sistema de monitorització en software lliure que ens permet conèixer l'estat dels sistemes i serveis TI. Posem al seu servei l'àmplia experiència d'ABAST en gestió de TI per integrar en la seva organització solucions de monitorització basades en Nagios.

Leer más  >

Autoavalua la Qualitat dels teus Serveis de TI

Autoavalua, de forma totalment anònima, la qualitat dels Serveis de TI a la vostra organització i la vostra maduresa en Gestió de TI

Descarrega l’e-Book

captura_e-book_abast_micro_focus

Fes l’autoavaluació

captura_cuestionario_autoevaluacion_it

Micro Focus s’ha convertit, després de la fusió amb HPE Software en una de les majors companyies de software del món. ABAST, partner històric de les solucions de Gestió de TI de HP / HPE, és ara partner de Micro Focus i manté un profund i extens coneixement de les seves solucions per a Monitorització, Optimització, Automatització, Gestió i Govern de TI.

Com a especialistes en les solucions Micro Focus per a gestió de TI i operacions, podem proporcionar un major valor als seus clients amb l’automatització intel·ligent i la gestió del rendiment. Posem a la seva disposició solucions que ajuden a augmentar l’eficiència de les aplicacions, dispositius i processos, fins i tot en entorns d’IT diferents.