Solucions de Gestió TI

Implementem solucions per a les seves necessitats de Govern TIC, Gestió de TI i Operacions, que li permetran millorar els seus processos i adequar-se a les normatives estàndars i conjunts de bones pràctiques reconegudes mundialment.

Som experts en HP Software i oferim un conjunt de solucions i serveis dissenyats específicament per identificar i resoldre les problemàtiques de les principals àrees dels departaments de TI: l'estratègica, la d'aplicacions i la d'operacions.

Solucions per Govern TIC, Gestió de TI i Operacions

Gestió de Processos de TI

HP Service Manager (HP SM)
⇒ HP Service AnyWhere (HP SAW)

Gestió de la demanda i els projectes

HP Project and Portfolio Management (HP PPM)

Gestió d’Actius

HP Asset Manager

Monitorització del rendiment d’aplicacions

⇒ HP Application Performance Manager (HP APM)
⇒ HP Appulse Active

Monitorització del rendiment d’aplicacions mòbils

⇒ HP Mobile Center
HP AppPulse Mobile

Monitorització de Serveis TI

HP Operations Manager
⇒ HP SiteScope
Nagios XI

Monitorització i Gestió de Xarxes

HP Network Node Manager I (HP NNMi)

Autodescobriment i gestió de l’inventari de TI

⇒ HP Universal Discovery

portada_hp_serv_manager

HP Service Manager


HP Service Manager és la solució que proporciona als departaments de TI totes les eines necessàries per dur a terme la gestió de serveis TI seguint les millors pràctiques del mercat.

Leer más  >
cap_hp_service_anywhere

HP Service Anywhere


HP Service Anywhere és una solució en mode SaaS per a la Gestió del Servei TI que ofereix tota la funcionalitat que s'espera d'una solució Service Desk, com la gestió d'incidències, problemes, canvis i nivells de servei, i a més proporciona innovadores caracterísitiques de gestió del coneixement, big data, analytics, auto servei social i col·laboració.

Leer más  >
cap_ppm

HP Project and Portfolio Management (PPM)


HP Project and Portfolio Management (PPM) permet a les organitzacions estandarditzar, administrar i capturar l'execució de projectes i activitats operatives, proporcionant informació crítica sobre la gestió i execució dels projectes en temps real i ajudant a prendre les decisions adequades.

Leer más  >

Casos d'èxit

cap_HP_Asset_Manager

HP Asset Manager


Els departaments de TI es veuen en l'obligació d'aconseguir reduir costos i al mateix temps garantir els nivells de servei pactats. HP Asset Manager proporciona una completa gestió del cicle de vida dels d'actius TI i li permetrà un major control financer i operatiu de les seves inversions en TI.

Leer más  >
cap_hp_operations_manager

HP Operations Manager


HP Operations Manager és l'aplicació per a monitorització i gestió de fallades d'entorns de TI heterogenis que ens ajudarà a aconseguir l'optimització de la infraestructura de TI per garantir la correcta execució de les aplicacions empresarials.

Leer más  >
cap_gestion_red_v2

HP Network Node Manager i (HP NNMi)


HP Network Node Manager (HP NNMi) és una potent eina de gestió de xarxes que permet monitoritzar l'estat de la xarxa a temps real des d'una única localització, identificant ràpidament els problemes i creant un precís mapa dels dispositius de xarxa.

Leer más  >
portada_web_app_pulse_mobile_ok

HP AppPulse Mobile


HP AppPulse Mobile és la solució en mode SaaS que permet monitoritzar tots els aspectes que contribueixen a l'experiència d'usuari i analitzar el seu comportament dins de l'app.

Leer más  >

Com a especialistes en les solucions d’HP Software per a gestió de TI i operacions, podem proporcionar un major valor als seus clients amb l’automatització intel·ligent i la gestió del rendiment. Posem a la seva disposició solucions que ajuden a augmentar l’eficiència de les aplicacions, dispositius i processos, fins i tot en entorns d’IT diferents.

ABAST va ser el primer partner d’HP Software a Espanya i també el primer partner espanyol que va aconseguir assolir el nivell de certificació més alt d’HP. A més ABAST ha estat guardonat en diverses ocasions amb el premi HP Software Channel Excellence Award.