ABAST aconsegueix 4 noves especialitzacions d’Oracle

12/04/2016

ABAST ha renovat el seu estatus com Oracle Platinum Partner i augmenta a vuit les seves certificacions com a especialista Oracle, gràcies a la consecució de les especialitzacions en Oracle WebLogic Server 12c, Oracle Database 12c, Oracle Enterprise Manager 12c i Oracle Linux 6. Aquestes certificacions reconeixen l’experiència i el coneixement expert de ABAST sobre aquests productes, i ratifiquen el seu compromís d’oferir als seus clients els millors serveis i solucions basats en tecnologia Oracle per ajudar a donar resposta a les seves necessitats de negoci.

Des de fa més de 15 anys, ABAST ofereix solucions basades en tecnologia Oracle i serveis experts per ajudar els seus clients a resoldre necessitats en l’àmbit de la gestió de la informació i la millora dels processos de negoci. ABAST està certificat com Platinum Partner i recentment ha obtingut quatre noves especialitzacions que acrediten un alt know-how i experiència en aquestes tecnologies.

Experts en bases de dades Oracle

A les especialitzacions en Oracle Database 11c, Oracle Real Application Clusters 11g i Oracle Database Performance Tuning 11g, ABAST ha sumat ara les d’Oracle Database 12c i Oracle Enterprise Manager 12c, que confirmen el seu posicionament des de fa anys com un dels més grans experts en bases de dades Oracle d’Espanya. Amb un ampli equip de DBAs, ABAST ofereix serveis d’implantació de bbdd, definint l’arquitectura més adient a cada cas, i proveeix serveis de suport, control i manteniment periòdic per garantir un bon funcionament de les bases de dades en tot moment.

Nova especialització en Middleware

Oracle WebLogic Server 12c, el servidor d’aplicacions n ° 1 del món, permet crear aplicacions de negoci modernes i avançades tant per a entorns convencionals com de núvol. Amb l’especialització aconseguida en aquesta tecnologia, ABAST veu reconeguda la seva alta competència en aquesta plataforma, que complementa amb els seus coneixements i experiència en diferents eines de desenvolupament Oracle, com Oracle ADF, Oracle APEX i Oracle Forms & Reports, i en la integració de sistemes , aplicacions i processos mitjançant l’ús d’Oracle Service Bus i Oracle SOA Suite.

Solucions End-to-end

ABAST disposa de personal expert en totes les capes del stack de solucions Oracle, el que l’habilita per oferir a les organitzacions solucions globals i serveis que abasten des de la plataforma hardware i el sistema operatiu fins a la capa d’aplicacions. Mostra d’això són la nova especialització aconseguida en Oracle Linux 6 i la qual ja posseïa d’Oracle E-Business Suite Financial Management. A l’àrea d’aplicacions ABAST fa anys que és un dels partners de referència, sent l’integrador que més implantacions d’Oracle E-Business Suite s’ha realitzat a Espanya.

Fa unes setmanes ABAST es va convertir també en un dels primers partners a Espanya inclosos dins el programa d’experts en Cloud d’Oracle, sent reconegut com Oracle Platinum Partner Cloud Estàndard, i treballa ja per aconseguir noves especialitzacions com la d’Oracle Exadata.

O_SpecPlat_OracleDB12c_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleDatabase11g_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleDB11gPerfTuning_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleRAC11g_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleEntMngr12c_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleWebLogicSvr12c_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleLinux6_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleEBusSuiteR12-1FM_clr_rgb_300px