ABAST aconsegueix noves certificacions com Micro Focus Gold Partner

25/11/2020

Gràcies a l’esforç de certificació de personal de la nostra àrea de solucions de Gestió TI, ABAST ha afegit la certificació de Micro Focus Gold Partner per Applications Delivery Management (ADM) a la que ja posseïa com Gold Partner d’IT Operations Management (ITOM). A més ha aconseguit també diverses acreditacions com a especialista Portfolio Expert en algunes de les solucions d’IT Management més destacades de Micro Focus.

Micro Focus Application Delivery Management

Les solucions ADM de Micro Focus permeten accelerar el lliurament de noves aplicacions o noves versions augmentant la velocitat del procés de desenvolupament, eliminant colls d’ampolla i permetent la millora contínua. Dins d’aquesta família de solucions podem trobar eines per a la gestió de projectes i la cartera de solucions (PPM – Project & Portfolio Management), solucions de gestió per incorporar DevOps i Agile als processos de desenvolupament, o eines per testar el funcionament, la qualitat, el rendiment i la seguretat del software desenvolupat.

Portfolio Expert

Les certificacions Portfolio Expert serveixen per acreditar que un Partner Gold té un alt nivell de certificació tècnica en aquesta solució concreta de Micro Focus. ABAST actualment posseeix 4 d’aquestes acreditacions com a especialista en diverses solucions d’IT Operations Management.

Logo_Micro_Focus_Gold_Partner_ITOM_q
Micro_Focus_Gold_Partner_ADM_q
MF_Badges_Portfolio_Expert__Operations_Bridge_&Analyticsv2.211
MF_Badges_Portfolio_Expert_Service_Management_Automation_v2.29
MF_Badges_Portfolio_Expert_Data_Center_Automationv2.27
MF_Badges_Portfolio_Expert_Network_Operations_Managmentv2.212