ABAST acreditat com a especialista en Oracle Mobile Cloud Service

1/02/2018

Oracle ha acreditat a ABAST com a especialista en Oracle Mobile Cloud Service. És la 14ª certificació d’especialista Oracle que aconsegueix ABAST i la segona de serveis cloud després de la de IaaS. Certifica que ABAST té una una sòlida base de coneixements i experiència en projectes basats en aquesta plataforma de desenvolupament d’aplicacions mòbils al núvol.

Oracle Mobile Cloud Service Specialist

Oracle acredita amb aquesta especialització als partners que han demostrat una gran competència en la venda, implementació i desenvolupament de les solucions Mobile Cloud Service d’Oracle.

Aquesta especialització abasta diferents punts com back-end per a dispositius mòbils, funcionalitats de la plataforma, connectors, APIs personalitzades, analítica i gestió.

Per aconseguir aquesta especialització, ABAST ha hagut de demostrar també experiència en projectes desenvolupats sobre aquesta plataforma.

Altres certificacions Oracle

Una de les àrees d’Oracle en la qual ABAST destaca com un dels més grans experts a Espanya és en la de bases de dades, en la qual compta amb nombroses certificacions com a especialista. Amb un ampli equip de DBAs, ABAST ofereix serveis d’implantació de bbdd, definint l’arquitectura més adequada a cada cas, i proveeix serveis de suport, control i manteniment periòdic per garantir un bon funcionament de les bases de dades en tot moment.

ABAST també proporciona solucions i serveis basats en altres capes del stack tecnològic d’Oracle, com a plataforma de desenvolupament i gestió d’aplicacions Oracle Fusion Middleware, solucions d’analítica i Business Intelligence. aplicacions de negoci (Oracle Fusion i Oracle E-Business Suite) o de plataforma hardware (Oracle Engineered Systems).

Especializaciones Oracle conseguidas por ABAST:

O_SpecPlat_OracleDB12c_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleDatabase11g_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleRAC12c_clr_rgb
O_SpecPlat_OracleRAC11g_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleEntMngr12c_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleDB11gPerfTuning_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleDatabaseAppliance_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleExadataDatabaseMachine_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleWebLogicSvr12c_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleAppDvlpmtFrmwrk12c_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleLinux6_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleEBusSuiteR12-1FM_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleMobileCloudService_clr_rgb
O_SpecPlat_Oracle-IaaS_clr_rgb_300px