ABAST alcanza el nivel de Partner Gold de Kaspersky Lab

21/03/2018

Aquesta acreditació és un reconeixement a l'esforç de ABAST en certificació i a la bona tasca com a distribuïdors i integradors de les solucions de ciberseguretat de Kaspersky Lab

Kaspersky Lab és una de les aliances més important amb la qual ABAST ha reforçat aquests darrers anys la seva oferta de solucions de Ciberseguretat. La col·laboració es va iniciar al 2017 amb una aposta forta de per les solucions de Kaspersky Lab per conscienciació en ciberseguretat, amb les que les organitzacions poden educar els seus empleats per a fer-los menys vulnerables davant els riscos d’atacs i ciberamenzas. Aquesta col·laboració s’ha estès a poc a poc també a altres solucions de seguretat per a empreses de Kaspersky Lab, principalment en l’àmbit de l’endpoint i la seguretat industrial.

ABAST aviat va rebre la certificació de Silver Partner de Kaspersky Lab, i tot just un any després, gràcies al nostre esforç en certificació i al bon exercici com a distribuïdors i integradors de les seves solucions, hem aconseguit arribar ja la categoria de Kaspersky Lab Gold Partner.