ABAST obté la competència GOLD Data Center de Microsoft

28/04/2017

ABAST ha aconseguit el nivell Gold en la competència Datacenter de Microsoft, una acreditació que avala un alt grau de coneixements i experiència com a partner especialista en solucions basades en Microsoft Windows Server, Microsoft Azure i Microsoft System Center. Des ABAST ajudem als nostres clients a transformar els seus centres de dades amb solucions de Microsoft flexibles, escalables i rendibles, i podem proporcionar els serveis necessaris per als seus projectes de virtualització, d’administració i gestió, o d’implementació de núvol privat.

Per assolir els requeriments d’aquesta competència l’equip tècnic de ABAST ha hagut d’aconseguir 4 certificacions MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate) en diferents productes associats a aquesta competència, i acreditar un mínim de 5 referències de projectes en clients en els últims 12 mesos.

Després d’aconseguir el nivell Gold en aquesta competència, ABAST disposa actualment de 3 competències Gold i 4 Silver, demostrant un gran saber fer en solucions Microsoft en diferents àrees com infraestructures, cloud, aplicacions de gestió empresarial, bases de dades o desenvolupament d’aplicacions,

Competències Microsoft aconseguides per ABAST:

Microsoft_Partner_competencias_mayo_2017_q