Abast Solutions aconsegueix l’especialització en Oracle RAC

24/12/2014

L’empresa, certificada com Oracle Gold Partner, suma aquesta nova especialització que acredita un alt nivell de certificació i experiència en la solució Oracle Real Application Clusters a les altres 3 certificacions que ja posseïa com a especialista en Bases de Dades Oracle i en Oracle E-Business Suite

Abast Solutions ha aconseguit l’especialització en Oracle Real Application Clusters després de completar els requeriments de certificacions tècniques i comercials exigits, i complir altres requisits que mesuren el desenvolupament de negoci i l’experiència en aquestes solucions.

Aquesta especialització se suma a les altres tres que ja posseïa: Oracle Database Specialized, Oracle Database Performance Tuning Specialized, i Oracle E-Business Suite R12.1 Financial Management Specialized.

Oracle Gold Partner - Oracle Database Specialized
Oracle Gold Partner - Oracle Database Performance Tuning Specialized
O_SpecGold_RAC11g_clr
Oracle Gold Partner - Oracle E-Business Suite Financial Management Specialized

Abast Solutions i Abast Systems, tots dos certificats com Oracle Gold Partner, mantenen amb Oracle una aliança de més de 15 anys. Les companyies compten amb un equip de més de 50 experts en tecnologies Oracle i acrediten més de 60 certificacions oficials.