Abast Systems premiat per Fujitsu

11/06/2014

Abast Systems va rebre durant la celebració del “Fujitsu World Tour 2014″ a Madrid un dels premis SELECT Partner Program Awards (SPP Awards) amb els quals el fabricant nipó reconeix la tasca dels millors distribuïdors del seu canal a Espanya.

Fujitsu va lliurar per tercer any i durant el seu esdeveniment “Fujitsu World Tour 2014″ els seus guardons SELECT Partner Program Awards (SPP Awards), que tenen com a objectiu reconèixer els èxits obtinguts pels millors distribuïdors de canal. Amb ells, la multinacional japonesa pretén honorar i compartir les destacades contribucions dels socis al negoci, molt més enllà de la pròpia generació de vendes.

Els SPP Awards, en les diferents categories, reconeixen els èxits més destacats dels partners, des de la innovació en les seves solucions, fins al compromís amb el treball de tot el seu equip, passant pel profund coneixement que demostren dels productes i solucions de Fujitsu .

Abast Systems va ser guardonat amb el premi al “Millor treball en equip”, com a distribuïdor que millor ha treballat mà a mà amb Fujitsu a la generació de nou negoci, demostrant un gran sentit del treball en equip.

noticia_premio_fujitsu_2014