El nou CPD de Eurecat, construït per ABAST, premi enerTIC en la categoria Power & Cooling

12/12/2018

El projecte del nou centre de dades de Eurecat – Centre Tecnològic de Catalunya, dut a terme per ABAST amb tecnologia Rittal ES, es va alçar finalment com a guanyador en del premi en la categoria Power & Cooling de la VI edició dels enerTIC Awards. Aquests premis són un reconeixement a aquells projectes d’operacions i instal·lacions que redueixin considerablement la despesa energètica, i millorin l’optimització el rendiment en els entorns crítics. El projecte de CPD de Eurecat ha estat premiat per la seva innovació en la gestió de l’eficiència energètica integrada amb DCIM.

Gestió integrada amb DCIM i elevat estalvi energètic en el Data Center de Eurecat
Centre Tecnològic de Catalunya (Eurecat)

Projecte guanyador categoria Power & Cooling

Ver Caso de éxito

Luis Ortín, Cap del Departament de TI de Eurecat, va ser l’encarregat de recollir el premi en el transcurs del lliurament de premis que va tenir lloc al Saló d’Actes del Ministeri d’Economia i Empresa (Secretaria d’Estat per a l’Avanç Digital), a Madrid.

premios_enertic_03
premios_enertic_05_r1
premios_enertic_04
premios_enertic_06

Sobre aquestes línies, el nostre company Xavi Banús, gerent de compte en ABAST, amb Luis Ortín i Albert Barrachina, CIO i CTO de Eurecat – Centre Tecnològic de Catalunya en el lliurament de premis enerTIC Awards 2018.