El projecte de nou data center de Eurecat, finalista als enerTIC Awards

25/10/2018

La candidatura del projecte del nou centre de dades de Eurecat – Centre Tecnològic de Catalunya, dut a terme per ABAST amb tecnologia Rittal ÉS, és una de les 3 finalistes de la VI edició dels enerTIC Awards en la categoria Power & Cooling, que pretén reconèixer aquells projectes d’operacions i instal·lacions que redueixin considerablement la despesa energètica, i millorin l’optimització el rendiment en els entorns crítics.

Una altra candidatura finalista a aquests premis, la d’Arturo Cebrián, cap de les Àrees de Sistemes i Comunicacions de la CNMC, com a millor directiu en la categoria de d’Administració Pública Central, està també relacionada amb un projecte de ABAST amb solucions Rittal, el nou CPD de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

Es tracta de la sisena edició dels premis de referència de enerTIC: ‘Premis a la Innovació i Tecnologia per l’Eficiència en l’Era Digital’. Aquests premis tenen com a principal objectiu identificar, premiar i divulgar:

  • Directius que han contribuït a implantar l’ús de les solucions tecnològiques més innovadores per a la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat en les seves empreses i organitzacions. Professionals que al llarg de la seva trajectòria hagin fomentat les bones pràctiques en el seu sector, perquè la seva actuació serveixi d’inspiració i exemple a altres directius.
  • Projectes tecnològics innovadors realitzats per empreses i organitzacions compromeses amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat. Actuacions i iniciatives públiques o privades que han ajudat a promoure l’ús de les TICs per a la millora de l’eficiència energètica.

Els enerTIC Awards van sorgir fa sis anys en el marc dels Grups d’Experts de enerTIC i des de llavors la definició dels criteris d’avaluació s’ha realitzat de forma oberta i s’ha regit amb els màxims criteris d’independència, transparència i rigor.

Entre les candidatures que han estat seleccionades finalistes en les seves respectives categories, hi ha dos directament relacionades amb projectes desenvolupats per ABAST amb solucions Rittal: el projecte de nou centre de dades de Eurecat i la candidatura d’Arturo Cebrián, cap d’Àrees de Sistemes i Comunicacions de la CNMC. Si vols recolzar amb el teu vot, has de registrar a la pàgina web de enerTIC i marcar aquestes candidatures amb 5 estrelles seguint els enllaços que a continuació us indiquem.

Gestió integrada amb DCIM i elevat estalvi energètic en el Data Center de Eurecat
Centre Tecnològic de Catalunya (Eurecat)

Projecte finalista categoria Power & Cooling

Descarregar PDF candidatura

Veure Cas d’èxit

Com votar: accedeix a aquesta pàgina, cerca la candidatura del projecte dins de la categoria Power & Cooling i dóna-li 5 estrelles. Has d’estar registrat per poder votar.

CPD Eurecat
Monitorizacion

Arturo Cebrián
Cap d’Àrea de Sistemes i Comunicacions de la CNMC

Directiu finalista categoria Administració Pública Central

Veure entrevista

Veure Cas d’èxit

Com votar: accedeix a aquesta pàgina on trobaràs l’entrevista a Arturo Cebrián per la seva candidatura, ves al final i dóna-li 5 estrelles. Has d’estar registrat per poder votar..

arturocebrian
img_cs_cnmc_05