Nova especialització Oracle Infrastructure as a Service

08/01/2018

ABAST ha aconseguit recentment l’acreditació d’Oracle Infrastructure as a Service Specialist. Amb aquesta són ja 13 les certificacions d’especialista Oracle que ha aconseguit ABAST i és la primera centrada centrada exclusivament en serveis cloud. Acredita que ABAST posseeix una sòlida base conceptual i experiència pràctica en les solucions basades en la plataforma IaaS d’Oracle.

Oracle Infrastructure as a Service Specialist

L’especialització d’Oracle Infrastructure as a Service reconeix als partners associats que són competents en la venda i implementació de solucions d’infraestructura com a servei (IaaS) d’Oracle. La consecució d’aquesta certificació d’especialista s’uneix al reconeixement que Oracle va fer en la seva última reunió de partners, premiant ABAST com a millor partner de l’any en Infrastructure as a Service.

Oracle IaaS ofereix un conjunt de capacitats d’infraestructura central, com computació i emmagatzematge flexibles, que li permet implementar i administrar qualsevol càrrega de treball en el núvol. ABAST ofereix als seus clients la possibilitat de contractar aquests serveis de manera directa o integrats dins de la seva plataforma de Núvol Híbrid Multicloud.

Altres certificacions Oracle

Una de les àrees d’Oracle en la qual ABAST destaca com un dels més grans experts a Espanya és en la de bases de dades, en la qual compta amb nombroses certificacions com a especialista. Amb un ampli equip de DBAs, ABAST ofereix serveis d’implantació de bbdd, definint l’arquitectura més adequada a cada cas, i proveeix serveis de suport, control i manteniment periòdic per garantir un bon funcionament de les bases de dades en tot moment.

ABAST també proporciona solucions i serveis basats en altres capes del stack tecnològic d’Oracle, com a plataforma de desenvolupament i gestió d’aplicacions Oracle Fusion Middleware, solucions d’analítica i Business Intelligence. aplicacions de negoci (Oracle Fusion i Oracle E-Business Suite) oa plataforma maquinari (Oracle Engineered Systems).

Especialitzacions Oracle aconseguides per ABAST:

O_SpecPlat_OracleDB12c_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleDatabase11g_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleRAC12c_clr_rgb
O_SpecPlat_OracleRAC11g_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleEntMngr12c_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleDB11gPerfTuning_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleDatabaseAppliance_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleExadataDatabaseMachine_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleWebLogicSvr12c_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleAppDvlpmtFrmwrk12c_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleLinux6_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleEBusSuiteR12-1FM_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_Oracle-IaaS_clr_rgb_300px