Nova especialització Oracle Real Application Clusters 12c

12/09/2016

ABAST suma una nova certificació d'especialista més, i amb aquesta ja en van 10, a la seva condició de Partner Platinum d'Oracle. L'última especialització aconseguida és la d'Oracle Real Application Clusters 12c, i tot i que ja disposàvem de l'especialització en la versió anterior del producte, Oracle RAC 11g, el camí per aconseguir-la no ha estat senzill. Per aprovar els exigents criteris d'especialització d'Oracle ha estat necessari adquirir noves certificacions tècniques i demostrar, a través de referències de projectes en clients, l'experiència de ABAST com a especialistes en aquesta solució.

Oracle Real Application Clusters (Oracle RAC), amb Oracle Database Enterprise Edition, permet que una sola base de dades s'executi en una agrupació de servidors amb un nivell insuperable de tolerància a fallades, rendiment i escalabilitat sense necessitat de cap canvi en les aplicacions. Oracle RAC ofereix alta disponibilitat, escalabilitat sota demanda, gran flexibilitat, menors costos i un millor funcionament de l'entorn de base de dades.

ABAST ofereix solucions basades en tecnologia Oracle i serveis experts per ajudar els seus clients a resoldre necessitats en l’àmbit de la gestió de la informació i la millora dels processos de negoci. Actualment ABAST està certificat com Platinum Partner i amb la d’Oracle Real Application Clusters 12c Specialist arriba a un total de 10 certificacions com a especialista Oracle, que acrediten un alt know-how i experiència en aquestes tecnologies.

Tot això reafirma el posicionament de ABAST com un dels més grans experts en bases de dades Oracle d’Espanya. Amb un ampli equip de DBAs, ABAST ofereix serveis d’implantació de bbdd, definint l’arquitectura més adient a cada cas, i proveeix serveis de suport, control i manteniment periòdic per garantir un bon funcionament de les bases de dades en tot moment.

ABAST també proporciona solucions i serveis basats en altres capes del stack tecnològic de Oracle. Entre elles aplicacions de negoci (Oracle Fusion i Oracle E-Business Suite), solucions analítiques i de business intelligence, middleware per a desenvolupament i lliurament d’aplicacions, sistemes operatius (Oracle Linux), plataforma maquinari (Oracle Exadata i altres Oracle Engineered Systems), i la completa oferta de cloud (SaaS / PAAS / IaaS) d’Oracle.

 Especialitzacions Oracle aconseguides per ABAST:

O_SpecPlat_OracleDB12c_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleDatabase11g_clr_rgb_300
O_SpecPlat_OracleRAC12c_clr_rgb
O_SpecPlat_OracleRAC11g_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleDB11gPerfTuning_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleEntMngr12c_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleWebLogicSvr12c_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleLinux6_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleEBusSuiteR12-1FM_clr_rgb_300px
O_SpecPlat_OracleExadataDatabaseMachine_clr_rgb_300