Premi al partner de Veeam amb major creixement

26/3/2018

ABAST ha estat guardonat per Veeam amb el premi al partner amb major creixement a Espanya durant 2017. És un dels Premis ProPartner que Veeam va lliurar en el marc de la seva trobada anual amb partners, Partner Summit Iberia 2018, celebrada a Madrid el passat 22 de març.

En representació de ABAST va rebre el premi Felix Pantoja, Responsable Comercial de Sector Públic a Madrid, de mans d’Álvaro Jerez, Director de Canal d’Veeam Software.

veaam_22marzo2018_098
veaam_22marzo2018_100

En qualitat de Veaam ProPartner Gold Reseller, des de fa anys ABAST comercialitza i integra les solucions Veeam per assegurar la disponibilitat dels serveis TI en les organitzacions. Les avançades funcionalitats de backup, recuperació i replicació de Veeam per a entorns híbrids (virtualitzats, físics o en el núvol) ajuden els departaments de TI a complir amb els seus objectius de nivell de servei, permetent la recuperació de qualsevol servei de TI i les aplicacions i dades associades en qüestió de minuts o segons.

ABAST aporta també la seva condició d’expert en solucions d’emmagatzematge i backup de HPE i Dell EMC, en entorns virtualitzats amb VMware o Hyper-V, en Microsoft Azure i en Office 365, per a, en combinació amb els productes de Veeam, oferir solucions per a una completa protecció de tot el centre de dades. Amb una llarga experiència en aquest tipus de projectes, ABAST ha assessorat a un gran nombre de clients i protegit més de 4000 màquines virtuals amb solucions Veeam