Ofertes de treball

Vols formar part de ABAST?

Si tens o estàs cursant…

Una titulació mitjana o superior, tècnica en Enginyeria, Informàtica o Telecomunicacions i comptes amb entusiasme, iniciativa i creativitat

a ABAST trobaràs…

Un equip jove, dinàmic i altament professional, salari competitiu, estabilitat laboral, formació continuada i altres avantatges socials.

Ofertes de traball per a la nostra nuestra oficina de Barcelona

  • Tècnic seguretat IT: Busquem un tècnic sènior amb experiència amb tallafocs Fortinet i Checkpoint. Acceleradors Riverbed, balancejadors F5. Disponibilitat per fer guàrdies.
  • Tècnic Microsoft: Busquem un tècnic semisenior per incorporar a l’equip multiprojectes de Microsoft. Experiència d’almenys dos anys participant en execució de projectes amb tecnologia Microsoft
  • Consultor Sènior BI: Busquem un consultor per al disseny de processos ETL; disseny d’arquitectures DWH, disseny de reporting i quadres de comandament.
  • Programador .NET: Busquem un programador amb experiència en desenvolupament .NET tant a nivell web com escriptori.
    Consultor Microsoft NAV: Busquem un consultor sènior que aporti experiència en la implantació d’algun dels mòduls de l’ERP Microsoft Navision.
  • Programador Oracle: Busquem un programador amb experiència en tecnologia Oracle Developer (Forms i Reports)

Ofertes de treball per a la nostra oficina de Madrid

  • Consultor HP Service Manager: Busquem un consultor amb experiència en implantació de projectes amb l’eina d’HP Service Manager.
  • Consultor Microsoft NAV: Busquem un consultor sènior que aporti experiència en la implantació d’algun dels mòduls de l’ERP Microsoft Navision.

Envia’ns el teu currículum
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable ABAST SYSTEMS & SOLUTIONS, S.L.
Finalitat Gestionar la seva possible participació en els processos de selecció de personal.
Legitimació Consentiment
Drets Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com, la resta de drets que s'expliquen a la informació addicional.
Informació Addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: http://www.abast.es/ca/condicions-de-privacitat/

captcha