Ofertes de treball

Vols formar part de ABAST?

Si tens o estàs cursant…

Una titulació mitjana o superior, tècnica en Enginyeria, Informàtica o Telecomunicacions i comptes amb entusiasme, iniciativa i creativitat

a ABAST trobaràs…

Un equip jove, dinàmic i altament professional, salari competitiu, estabilitat laboral, formació continuada i altres avantatges socials.

Ofertes de traball per a la nostra nuestra oficina de Barcelona

  • Tècnic seguretat IT: Busquem un tècnic sènior amb experiència amb tallafocs Fortinet i Checkpoint. Acceleradors Riverbed, balancejadors F5. Disponibilitat per fer guàrdies.
  • Tècnic Microsoft: Busquem un tècnic semisenior per incorporar a l’equip multiprojectes de Microsoft. Experiència d’almenys dos anys participant en execució de projectes amb tecnologia Microsoft
  • Consultor Sènior BI: Busquem un consultor per al disseny de processos ETL; disseny d’arquitectures DWH, disseny de reporting i quadres de comandament.
  • Programador .NET: Busquem un programador amb experiència en desenvolupament .NET tant a nivell web com escriptori.
    Consultor Microsoft NAV: Busquem un consultor sènior que aporti experiència en la implantació d’algun dels mòduls de l’ERP Microsoft Navision.
  • Programador Oracle: Busquem un programador amb experiència en tecnologia Oracle Developer (Forms i Reports)

Ofertes de treball per a la nostra oficina de Madrid

  • Consultor HP Service Manager: Busquem un consultor amb experiència en implantació de projectes amb l’eina d’HP Service Manager.
  • Consultor Microsoft NAV: Busquem un consultor sènior que aporti experiència en la implantació d’algun dels mòduls de l’ERP Microsoft Navision.

Envia’ns el teu currículum

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals facilitades per vostè seran incloses i tractades als fitxers titularitat de ABAST GESTIÓ, SL, amb domicili en C/Equador, 39-45 08029 Barcelona, amb la finalitat de participar en els processos de selecció de personal per a ABAST. Per aquest motiu, les seves dades podran ser cedides a les nostres empreses del sector tecnològic com Abast Systems & Solutions, S.L, en funció del seu perfil i de les vacants existents. Li recordem que té la possibilitat d'exercir gratuïtament els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu electrònic a scpersonal@abast.es o una carta a l'atenció dels Serveis Corporatius d'ABAST - Àrea RRHH, a l'adreça anteriorment citada.

captcha