• Home
  • Alianzas
  • SealPath Partner

SealPath Partner

ABAST és partner de SealPath, que ofereix a les organitzacions i els seus professionals una forma de mantenir segurs els seus documents crítics allà on es trobin: a l’ordinador, a la seva xarxa corporativa, a la xarxa d’un soci, en el núvol, etc. Fins i tot una vegada que el document ja hagi estat enviat, compartit i estigui fora del perímetre de la seva xarxa corporativa i del control del Departament d’IT.

En un món on les dades són cada vegada més mòbils, amb empreses amb una infraestructura barreja de on-site i en el núvol, i en el qual s’està potenciant cada vegada més el teletreball, el veritable perímetre de l’empresa són les seves pròpies dades i documents, i són aquests els que s’han de protegir allà on estiguin. Tot això sense canviar la forma en què treballen els usuaris i potenciant la productivitat a través de solucions senzilles però alhora segures.

Per això des d’ABAST promovem l’ús de la solució SealPath IRM, que proporciona una protecció que acompanya el document tant si està a la seva xarxa com si es troba a la xarxa d’un client, partner, en el núvol (Ex. Box, Dropbox, etc.) o en un dispositiu mòbil. Gràcies a aquesta eina podrà controlar qui accedeix a el document i amb quins permisos (veure, editar, imprimir, copiar i enganxar, etc.). Podrà veure també el detall d’accessos a el document, i si algú ha intentat accedir sense permisos. I si cal, podrà bloquejar o destruir el document perquè aquest sigui innaccesible per un usuari amb el qual ja no col·labori o per a tothom.

SealPath – solució IRM (Information Rights Management)

Sealpath és una solució IRM (Information Rights Management) recomanada pel CCN-CERT, que ofereix a les organitzacions i els seus professionals una forma de mantenir segurs els seus documents crítics allà on es trobin: a l’ordinador, a la seva xarxa corporativa, a la xarxa d’un soci, en el núvol, etc. ja que la protecció SealPath acompanya el document en tot moment, dins i fora de la seva organització.

Llegir més

Mira aquest vídeo

Webinar sota demanda sobre les Solucions IRM de Sealpath

Solucions i Serveis Ciberseguretat

Kit Digital - Ciberseguretat avançada per als usuaris amb Kaspersky i Fortinet
Kit Digital - Comunicacions segures amb Global Protect de Palo Alto
Programa d'ajudes Kit Digital - Solucions de digitalització per a Pimes
ABAST Advanced WAF
SealPath - solució IRM (Information Rights Management)
Be12 Databank
ProSOC - Security Operations Center (SOC) as a Service
Security Advisor – DPO Assistant
Trend Micro Deep Discovery Inspector
Seguretat
Conscienciació en Ciberseguretat pels treballadors
Adequació per al compliment del GDPR
VPN SSL amb Pulse Connect Secure
Ciberseguretat
Auditoria de Seguretat per SAP
Fortiweb - Web Application Firewall
Trend Micro TippingPoint
ArcSight Enterprise Security Manager
Trend Micro Deep Security
Next Generation Firewalls (NGFW)

Relacionat amb SealPath

SealPath - solució IRM (Information Rights Management)
SealPath Partner
Teletreball segur a la Indústria Farmacèutica
Ciberseguretat

Registration

Forgotten Password?