Microsoft Dynamics 365 Human Resources

El triomf dels seus empleats és també el triomf del seu negoci. Amb Dynamics 365 Human Resources, creï un entorn de treball que incentivi a les persones i les iniciatives, gràcies a aquesta solució de recursos humans que l’ajuda a cuidar millor als seus equips.

Tingui en compte al seu equip en els processos i obtingui grans resultats gràcies a les dades

Icono_1ok

Modifiqui i millori l’experiència dels seus empleats

Faciliti als seus empleats aconseguir la informació que requereixen per si mateixos a través de intuïtives i accessibles eines de recursos humans.

logo_2ok

Millori els seus programes de RRHH

Simplifiqui i millori els programes de prestacions, compensacions, absències i baixes, certificacions, formació i compliment.

logo_3ok

Augmenti la flexibilitat de l’organització

Estigui preparat per adaptar-se a les circumstàncies gràcies a una solució de recursos humans escalable, segura, personalitzable i fàcil de connectar als sistemes existents.

cs-1

Extregui informació dels coneixements del personal

Millori la qualitat de les seves decisions centralitzant les dades dels empleats i gràcies a anàlisis integrats, aconseguirà valuosos coneixements.

Millori l’experiència dels seus empleats

Augmenti la implicació dels empleats amb complets perfils que incorporin els èxits, aptituds, certificacions i interessos.

Ofereixi funcions d’autoservei que permetin als empleats l’actualització dels seus perfils, gestionar els cursos de formació, fer un seguiment del rendiment prestat i fer la sol·licitud de vacances.

Faciliti als directius dades sobre el rendiment dels equips perquè puguin millorar l’impacte de l’equip i abordar immediatament qualsevol dificultat que sorgeixi.

Doni suport als seus empleats perquè aconsegueixin prosperar gràcies a eines que permetin fer un seguiment de la formació i certificacions. Aconsegueixi que el seu equip aprengui molt més ràpid gràcies a LinkedIn Learning o Dynamics 365 Guides.

Millori els seus programes de RRHH

Faciliti la notificació de les baixes i les absències amb la creació d’eficaços programes que s’ajustin a les normatives internacionals, com FMLA i ADA.

Estableixi programes de compensació basats en directrius definides i ajusti aquests programes individualment o en bloc per automatitzar les iniciatives que es desenvolupen a l’empresa.

Modifiqui la gestió de prestacions gràcies a eines de subscripció d’autoservei flexibles i configurables que tenen en consideració els grups de beneficis, jerarquies, crèdits flexibles i subscripcions automàtiques.

Possibiliti la tramitació de nòmines, pressupostos i declaracions fiscals integrant proveïdors de nòmines, com Ceridian Dayforce, i utilitzant Dynamics 365 Finance per obtenir un ferri control de les despeses operatives.

Trobi els candidats adequats i interactuï amb ells utilitzant les LinkedIn Talent Solutions per gestionar tota l’experiència de contractació.

Una organització més flexible

Minimitzi la complexitat de la seva organització gràcies a una gestió que reflecteixi amb precisió les estructures organitzatives, jerarquies i descripcions dels treballs.

Augmenti la productivitat i l’eficiència com a conseqüència d’una gestió automatitzada dels processos, fluxos de treball i tasques.

Acceleri el rendiment de l’empresa amb mesures de seguretat, privacitat i compliment facilitades pels recursos de gestió de capital humà que incorpora Microsoft Azure.

Aconsegueixi una solució a la seva mida mitjançant una interfície intuïtiva i molt personalitzable en la qual podem afegir o ocultar camps, modificar el disseny i compartir contingut amb altres persones.

Dynamics 365 Human Resources és fàcilment personalitzable i ampliable amb Microsoft Power Platform, sigui quin sigui el nivell d’experiència tècnica que tingui.

Obtingui coneixements sobre el personal

Augmenti la qualitat de la planificació del personal amb els complets panells de Microsoft Power BI, que li possibiliten reunir, analitzar i visualitzar tota la informació de recursos humans en qualsevol dispositiu.

Prengui les millors decisions amb confiança utilitzant una anàlisi integrada que li possibiliti mantenir un seguiment i analitzar els programes de RRHH.

Disminueixi la complexitat utilitzant Common Data Service per a la centralització de les dades i integri Dynamics 365 Human Resources amb els sistemes i les aplicacions de partners ja existents.

Estableixi un entorn de treball que fomenti i premiï la col·laboració utilitzant les enquestes de Microsoft Forms Pro per conèixer les opinions dels empleats.

Casos d'èxit

CIRCUTOR millora la visió i gestió dels seus clients i proveïdors amb noves funcionalitats en Dynamics 365
Venco Electrónica potencia el seu departament comercial i de vendes amb Dynamics 365 Sales
B:SM integra la gestió dels usuaris de tots els serveis amb Microsoft Dynamics 365
BELLA AURORA LABS millora la cura i atenció a les seves consumidores amb Dynamics 365 Omnichannel
TOURON millora la gestió dels seus clients i concessionaris amb Dynamics 365
CIRCUTOR millora els seus processos de vendes amb Dynamics CRM
KNAUF potencia la seva força de vendes amb Dynamics CRM
Würth, la informació al servei del Venedor
Microsoft Dynamics CRM a Papelmatic
ERP basat en Oracle E-Business Suite per al MACBA

Altres temes relacionats

Workshop: Com fer més amb Microsoft 365 Premium
Incrementa la productivitat dels teus equips amb la integració de Microsoft 365 i Dynamics 365 Business Central
Dynamics 365 Customer Service. Gestió omnicanal i com superar les expectatives del client amb un servei excepcional
Dynamics 365 Customer Service. Gestió omnicanal i com superar les expectatives del client amb un servei excepcional
Funcionalidades adicionales para Dynamics 365 Business Central / NAV con Insight Works
Webinar: Funcionalitats addicionals per a Dynamics 365 Business Central / NAV amb Insight Works
Nou acord de Reseller Partner amb SIGNATURIT
5 raons per actualitzar a Dynamics 365 Business Central
Webinar - 5 raons per actualitzar a Dynamics 365 Business Central
Microsoft Dynamics 365 Omnichannel

Registration

Forgotten Password?