Solucions per a Business Analytics de Microsoft

Amb les solucions per a Business Intelligence, Analytics i Big Data de Microsoft t’ajudarem a transformar les dades en visualitzacions intel·ligents i fàcils d’entendre. Descobreix el valor de les dades de la teva organització al transformar-los en informació perquè tothom pugui prendre decisions basades en fets i no en opinions. ABAST, com Microsoft Partner especialista en plataforma de dades Data Analytics, i amb una experiència de més de 25 anys en solucions de Business Intelligence, pot oferir-li la solució que millor encaixi a les seves necessitats d’analítica empresarial.

Bases de dades / Data Warehouse

On Premise

Cloud

 • Azure SQL Database
 • Azure SQL Data Warehouse
 • Azure Data Lake

Integració i ETL

Business Analytics i BI

Els nostres serveis

 • Desenvolupament de projectes end-to-end
 • Integració i consolidació de dades a Data Warehouse
 • Formacions i mentoring de Power BI
 • Creació d’informes analítics en Power BI (amb formulació basada en Excel)
 • Posada en marxa i gestió de solucions analítiques en Azure: bases de dades administrades, eines d’integració, machine learning …
 • Auditoria de models implementats i creació pla d’acció per:
  • Aplicar best practices
  • Millorar el rendiment
  • Facilitar la escabilitat de les solucions

Per què ABAST

A ABAST portem més de 25 anys oferint solucions de Business Intelligence i des de fa més de 20 comptem amb una àrea especialitzada en aquest tipus de projectes que actualment compta amb més de 35 professionals. En els nostres projectes podem comptar a més amb l’ajuda de la resta dels gairebe 400 professionals que formen l’equip tècnic d’ABAST, com ara els més de 30 DBAs de la nostra àrea especialitzada en Bases de Dades.

Som un dels partners de Microsoft amb més capacitació a Espanya, estant acreditats com Gold Partner amb 11 competències, entre les quals es troben les de Gold Data Analytics, Gold Data Platform y Gold Cloud Platform. Tenim una gran experiència en projectes amb Power BI i altres tecnologies Microsoft per a Business Intelligence.

Power BI

Power BI és una solució amb característiques d’autoservei que posa en mans dels usuaris un entorn de Business Intelligence basat en núvol fàcil d’implementar perquè comparteixin, col·laborin i accedeixin a dades i informes des de qualsevol lloc. Descobreix els seus avantatges:

Proporciona anàlisi d’autoservei a escala empresarial

Redueix el cost agregat, la complexitat i els riscos de seguretat de diverses solucions amb una única plataforma d’anàlisi que s’escala des dels individus fins a l’organització en el seu conjunt. Inclou potents models semàntics, un kit d’eines d’administració del cicle de vida de les aplicacions, una plataforma de connectivitat oberta i a informes de disseny fix, pixelat perfecte i paginats.

Utilitza eines intel·ligents per obtenir resultats sòlids

Troba i comparteix conclusions significatives amb centenars de visualitzacions de dades, funcionalitats d’intel·ligència artificial integrades, integració perfecta d’Excel i connectors de dades preconstruïts i personalitzats.
Converteix les conclusions en accions amb Microsoft Power Platform, que combina Power BI amb Power Apps i Power Automate per crear aplicacions empresarials i automatitzar fluxos de treball fàcilment.

Ajuda a protegir les teves dades d’anàlisi

Power BI disposa de funcionalitats de confidencialitat i prevenció de pèrdua de dades per ajudar a mantenir les teves dades segures i compatibles. Aplica etiquetes de confidencialitat que ja coneixes a les aplicacions d’Office 365 a les dades de Power BI. Estén les directives de protecció a les dades de Power BI, incloses les dades exportades, amb Microsoft Information Protection. Millora el compliment dels requisits normatius i de privacitat i evita l’exposició de les dades confidencials bloquejant activitats d’usuari arriscades en temps real amb Microsoft Cloud App Security.

Aconsegueixi una integració amb Excel perfecta

Qualsevol que estigui familiaritzat amb Office 365 pot connectar fàcilment consultes, models de dades i informes d’Excel als panells de Power BI, la qual cosa ajuda a reunir, analitzar, publicar i compartir ràpidament dades empresarials en Excel de noves maneres.

Troba respostes ràpides amb la intel·ligència artificial líder del sector

Aprofita els avenços més recents en intel·ligència artificial de Microsoft per ajudar a usuaris que no siguin científics de dades a preparar les dades, compilar models de Machine Learning i extreure conclusions ràpidament a partir de dades estructurades i no estructurades, inclòs text i imatges.

Accelera la preparació de macrodades amb Azure

Simplifica la manera en què analitzes i comparteixes grans volums de dades. Mitjançant l’ús d’un llac de dades sense límits d’Azure, reduiràs el temps que porta obtenir conclusions i augmentaràs la col·laboració entre els analistes empresarials, els enginyers de dades i els científics de dades.

Microsoft SQL Server

SQL Server permet als clients crear aplicacions crítiques i solucions Big Data mitjançant tecnologia en memòria i d’alt rendiment a través de OLTP, emmagatzematge de dades, Business Intelligence i càrregues de treball analítiques sense haver de comprar costosos complements ni aplicacions d’alta gamma. SQL Server utilitza un conjunt d’eines comunes per implementar i administrar bases de dades tant en el núvol com en l’entorn local, el que facilita que els clients puguin aprofitar el núvol amb els coneixements existents.

Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS)

Microsoft Integration Services és una plataforma per a la creació de solucions empresarials de transformacions de dades i integració de dades. Integration Services serveix per resoldre complexos problemes empresarials mitjançant la còpia o descàrrega d’arxius, l’enviament de missatges de correu electrònic com a resposta a esdeveniments, l’actualització d’emmagatzematges de dades, la neteja i mineria de dades, i l’administració d’objectes i dades de SQL Server. Els paquets poden funcionar en solitari o juntament amb altres paquets per fer front a les complexes necessitats de l’empresa. Integration Services pot extreure i transformar dades de diversos orígens com arxius de dades XML, arxius plans i orígens de dades relacionals i, després, carregar les dades en un o diversos destins.

Integration Services conté un variat conjunt de tasques i transformacions integrades, eines per a la creació de paquets i el servei Integration Services per executar i administrar els paquets. Les eines gràfiques de Integration Services es poden usar per a crear solucions sense escriure una sola línia de codi. També es pot programar l’ampli model d’objectes de Integration Services per crear paquets mitjançant programació i codificar tasques personalitzades i altres objectes de paquet.

Microsoft BI

Les eines on-premise per a Business Intelligence de Microsoft estan integrades en SharePoint Server, SQL Server i Office.

Quadres de comandament i reporting (SQL Server Reporting Services)

SharePoint Server ofereix un entorn integrat que simplifica l’administració i lliurament d’informes i panells a tota l’organització. La funcionalitat integrada per creació de panells i quadres de comandament inclou filtrat avançat, navegació guiada, anàlisi interactiu i visualitzacions. SQL Server Reporting Services proporciona informes ad hoc d’alta interacció i exploració amb Power View per SharePoint. La distribució i administració es simplifiquen gràcies a l’alta resolució dels informes i la integració total amb SharePoint Server.

Anàlisi (SQL Server Analysis Services)

Amb la plataforma de SQL Server Analysis Services, es poden crear models d’anàlisi d’alt rendiment (multidimensionals i tabulars) que poden servir per a anàlisis, informes i visualització de dades interactius. SQL Server ofereix una experiència d’anàlisi i modelatge integral que agilitza la creació de prototips de solucions i admet les solucions de qualitat empresarial més grans.

Anàlisi predictiu / Mineria de dades

La mineria de dades històriques pot aportar nova informació útil i formar una base fiable per previsions rigoroses. Utilitza l’anàlisi predictiu de SQL Server per tal d’obtenir informació necessària per a la presa de decisions. Els usuaris professionals disposen de funcionalitat de mineria de dades avançada a través dels complements de mineria de dades de SQL Server per Excel. Els desenvolupadors poden utilitzar les eines que ja coneixen i un entorn integral per compilar solucions de mineria de dades sofisticades.

BI en autoservei

Una solució Business Intelligence (BI) autoservei completa disponible a través d’Excel i Power BI per a Office 365. Excel inclou funcions de detecció, anàlisi i visualització de dades que simplifiquen la identificació de la informació empresarial útil subjacent en les dades. Power BI per a Office 365 posa en mans dels usuaris un entorn de Business Intelligence basat en núvol fàcil d’implementar perquè comparteixin, col·laborin i accedeixin a dades i informes des de qualsevol lloc.

Solucions Business Analytics / BI

SAP DataSphere
Kit Digital - BI i analítica amb Microsoft Power BI
Programa d'ajudes Kit Digital - Solucions de digitalització per a Pimes
Oracle Autonomous Database
Solucions per a Business Analytics de Microsoft
ABAST Cost Allocation Framework
ORA-EBS Dashboard
Quadre de comandament comercial
Quadre de comandament financer
Solucions per a Business Analytics de Qlik
Solucions Business Intelligence / Analytics IBM Cognos
ABAST Q'nowledge
Solucions per a Business Analytics d'Oracle
Solucions per a Business Analytics de SAP
Planificació i Pressupostació

Altres temes relacionats

Automatització del procés de Comptes a Pagar a Microsoft Business Central complint amb la "Ley Crea y Crece"
Com modernitzar la teva arquitectura de Business Intelligence amb Data Lakehouse
Aumenta la eficiencia en Gestión de personas con Omne RH para Business Central
Webinar: Augmenta l'eficiència en Gestió de persones amb Omne RH per a Business Central
Copilot Studio. La plataforma que potencia la intel·ligència dels bots conversacionals.
Webinar: Copilot Studio - La plataforma que potencia la intel·ligència dels bots conversacionals
Webinar: Maximitzant la productivitat amb Microsoft 365 Copilot
ABAST obté les designacions de Microsoft Solution Partner a Dades i IA ia Innovació digital i aplicacions
Redefinint la productivitat empresarial
Sales Copilot – IA aplicada a la força de vendes

Registration

Forgotten Password?