Solucions BI desenvolupades per ABAST

ABAST ha desenvolupat una sèrie de solucions de business intelligence, com ara quadres de comandament predissenyats per a diferents perfils d’usuaris, que li permeten una posada en marxa molt més ràpida d’aquestes eines.

Exemples de solucions BI desenvolupades per ABAST

cap_cuadro_de_mando_financiero

Quadre de comandament financer


ABAST ha desenvolupat una solució de quadre de comandament amb el qual podrà visualitzar de forma intuïtiva els principals indicadors relacionats amb la gestió financera de la seva companyia i realitzar anàlisis detallades per agilitzar la presa de decisions.

Leer más  >
cap_cuadro_de_mando_comercial

Quadre de comandament comercial


ABAST ha desenvolupat una solució de quadre de comandament amb el qual podrà visualitzar de forma intuïtiva els principals indicadors relacionats amb la gestió comercial de la seva companyia i realitzar anàlisis detallades per agilitzar la presa de decisions.

Leer más  >
cap_ora-ebs_dashboard

ORA-EBS Dashboard


Pensat per a usuaris de la plataforma Oracle E-Business Suite, ORA-EBS Dashboard ofereix un quadre de comandament funcional per controlar l'evolució dels principals indicadors de la seva organització.

Leer más  >
cap_abast_q'nowledge

ABAST Q'nowledge


La solució ABAST Q'nowledge aplicada a les àrees de Finances, Vendes i Compres li permet anticipar-se als fets i millorar el control sobre els riscos als quals pot enfrontar la seva organització.

Leer más  >
cap_abast_cost_allocation_framework

ABAST Cost Allocation Framework


ABAST Cost Allocation Framework és una solució tecnològica focalitzada en l'àmbit de Finances que permet donar resposta a les necessitats d'imputació i repartiment de costos diferits de forma flexible i senzilla.

Leer más  >