Tecnologia per Business Analytics

Les nostres aliances amb els fabricants líders de solucions de Business Analytics, Business Intelligence i Big Data ens permeten oferir als nostres clients la solució més adequada a les seves necessitats de gestió i anàlisi de la informació de negoci.

Bases de dades


Integració i ETL


img_tecnologias_etl

Certificacions / Aliances

cap_soluciones_bi_sap

Solucions Business Intelligence / Analytics de SAP


Les solucions de SAP per a Business Analytics i Business Intelligence l'ajuden a simplificar, innovar i accelerar a través de l'anàlisi, la predicció i la gestió del seu negoci en temps real, i ABAST és un dels principals experts a Espanya en aquestes solucions.

Leer más  >
cap_soluciones_bi_oracle

Solucions Business Intelligence / Analytics de Oracle


Oracle proporciona solucions Business Intelligence / Business Analytics completes i integrades que permeten als clients trobar valor en els grans volums de dades, aprofundir en tots els aspectes del seu negoci, planificar el futur i actuar amb confiança.

Leer más  >
cap_soluciones_bi_ibm_cognos

Solucions Business Intelligence / Analytics IBM Cognos


De la intel·ligència empresarial al rendiment financer i de la gestió d'estratègies a les aplicacions analítiques, el software IBM Cognos proporciona a la seva organització tot el necessari per basar-se en l'analítica i aconseguir el màxim rendiment.

Leer más  >
cap_soluciones_bi_qlik

Solucions Business Intelligence / Analytics de Qlik


La plataforma Business Discovery de QlikView aporta un veritable BI a demanda que capacita els usuaris de negoci perquè prenguin decisions de manera innovadora. L'experiència associativa de QlikView proporciona respostes amb la mateixa rapidesa amb la qual es generen les preguntes.

Leer más  >
cap_soluciones_bi_microsoft

Solucions Business Intelligence / Analytics de Microsoft


Microsoft ofereix una plataforma de Business Intelligence àmplia, basada en SQL Server i Office, que permet a les organitzacions compilar i implementar solucions BI segures, escalables i administrables.

Leer más  >

Casos d'èxit