Solucions Business Intelligence / Analytics de Oracle

L'objectiu del Business Analytics i el Big Data és que la seva organització pugui aprofitar una àmplia gamma d'informació per operar de manera més eficient, oferir nous serveis i mantenir-se per davant de la competència. Les solucions Business Analytics / Business Intelligence d'Oracle ajuden a organitzacions de totes les mides a prosperar, perquè els permet descobrir noves maneres d'elaborar estratègies, planificar, optimitzar les operacions comercials i capturar noves oportunitats de mercat. Oracle és un dels líders del mercat de software de Business Analytics i proporciona solucions completes i integrades que permeten als clients trobar valor en els grans volums de dades, aprofundir en tots els aspectes del seu negoci, planificar el futur i actuar amb confiança. Tot això en qualsevol moment, en qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu.

ABAST, com Oracle Platinum Partner i amb una experiència de més de 20 anys en solucions de Business Intelligence, pot oferir-li la solució que millor li encaixi per a les seves necessitats de reporting, anàlisi, etc.

Oracle Database

Oracle Database 12c Enterprise Edition ofereix més de 500 noves funcions, entre elles una arquitectura nova que simplifica el procés de consolidació de bases de dades en el núvol, la qual cosa permet gestionar moltes bases de dades com si només fossin una sense canviar les seves aplicacions.

L’edició Enterprise proporciona funcions completes per gestionar les càrregues de treball més exigents de processament de transaccions, big data i data warehouse. A més permet triar entre una àmplia gamma d’opcions disponibles per satisfer les expectatives de nivell de servei en rendiment, seguretat, grans dades, núvol i disponibilitat dels usuaris de negoci.

⇒ Más información

OWB – Oracle Warehouse Builder

Oracle Warehouse Builder (OWB) és el producte tradicional d’Oracle per a la creació de l’esquema del Data Warehouse, la definició de jerarquies i mesures, el mapeig de les fonts d’informació, i la programació, execució i manteniment de les activitats d’ETL, incloent també eines per millorar la qualitat de la informació.

Es tracta d’una completa eina per a tots els aspectes d’administració de dades i metadades. Brinda característiques per assegurar la qualitat de dades que integren el modelatge relacional i multidimensional i que permeten l’administració de tot el cicle de vida de dades i metadades.

Oracle Data Integrator

Oracle Data Integrator (ODI) ofereix una tecnologia d’Extracció, Càrrega i Transformació (ELT) única i de següent generació que millora el rendiment i redueix els costos d’integració de dades, fins i tot entre sistemes heterogenis. A diferència de les eines convencionals de Extracció, Transformació i Càrrega (ETL), Oracle Data Integrator lliura la productivitat d’un enfocament de disseny declaratiu i els beneficis d’una plataforma d’integració activa per processos per lots constants i integració en temps real.

Oracle Data Integration proporciona una solució completa, oberta i integrada pels entorns operatius i analítics. Combina tots els elements de la integració de dades -moviment de dades, transformació, sincronització, qualitat de dades, gestió de dades i serveis de dades a granel i en temps real – per garantir una informació puntual, exacta i uniforme en sistemes heterogenis.

Oracle Data Integration ofereix una integració de dades en temps real de classe empresarial, en permetre una major integració amb les aplicacions i tecnologies Oracle, compatibilitat amb sistemes heterogenis addicionals i el millor rendiment de la seva categoria.

Gràcies a l’ús dels productes Oracle Data Integration, les organitzacions poden reduir els seus costos de desenvolupament en un 30%, millorar la velocitat de gestió de dades en un 50% i reduir els temps d’execució d’alguns processos de negoci en un 70%.

img_oracle_data_integrator_1
img_oracle_data_integrator_2

Oracle BI Enterprise Edition (OBIEE)

Oracle BI Enterprise Edition és una completa plataforma de Business Intelligence formada per un conjunt d’eines per crear reports, consultes i anàlisi “ad hoc”, OLAP, quadres de comandament i Scorecards. Aquestes eines integrades brinden una experiència única a l’usuari final, que inclou visualització, col·laboració i alertes. Tot això basat en un servidor de BI, que a través d’un metadata o model de negoci, és capaç d’accedir de forma òptima a fonts de dades heterogènies simultàniament.

Entre les seves característiques principals podem esmentar:

  • Plataforma multifont de dades i multiplataforma. Podeu accedir de forma nativa a altres gestors o fonts de dades diferents a Oracle.
  • Proporciona informes i quadres de comandament interactius amb una gran varietat de visualitzacions.
  • Permet als usuaris crear noves anàlisis o modificar existents sense l’ajuda del personal de l àrea d’IT.
  • Habilitar els usuaris incorporar ràpidament les anàlisis en documents de Microsoft offce (Excel, Word i Powerpoint).
  • Redueix el cost gràcies a una arquitectura basada en web i orientada a serveis que s’integra amb les infraestructura TI existent.
img_obiee_01
img_obiee_02