Núvol híbrid multicloud

Núvol híbrid multicloud d’ABAST

Des d’ABAST oferim tant solucions IaaS / PAAS basades en les millors plataformes de cloud públic per a empreses com diferents opcions per construir el seu propi cloud privat. Amb la possibilitat de combinar, en funció de les seves preferències i necessitats, tots dos models i diferents proveïdors en la nostra plataforma de núvol híbrida multicloud. A més, disposem de solucions innovadores d’escriptoris virtuals (DaaS), backup i DRS en el núvol, o allotjament de sistemes legacy. Tot això amb el suport dels nostres serveis gestionats perquè pugui oblidar-se de preocupacions i tasques repetitives d’administració i poder dedicar els seus recursos TI a aportar valor al negoci.

Cloud Públic

 • Pagament per consum
 • Gran escalabilitat
 • Ràpida posada en marxa de serveis
 • SLAs estàndards del proveïdor
img_nube_publica_01
Oracle Cloud Microsoft Azure

Cloud Privat

 • Major control dels recursos
 • Possibilitat de major personalització
 • Permet mantenir aplicacions heretades
 • Possibilitat d’acordar SLAs
img_nube_privada_01
Abast IaaS Openstack Cloud DXC VPC

Serveis de Núvol Públic

Oracle Cloud

Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PAAS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament. Oracle Cloud, dissenyada des del seu inici com una plataforma d’ús exclusivament empresarial, combina estàndards de tecnologies d’Oracle i de codi obert que li permetran crear, desplegar, protegir i gestionar amb major eficàcia totes les seves aplicacions empresarials.

Oracle Cloud Platform Services (PaaS)

Oracle Cloud Infrastructure (IaaS)

Experts en Oracle Cloud

ABAST està reconegut com un dels millors partners especialistes en Cloud d’Oracle
 • Premi Millor Partner d’Oracle IaaS el 2017
 • Premi Cloud Implementation Excellence en 2018
 • Premi Millor Partner d’Oracle Autonomous Database el 2019
 • 1er partner d’Iberia i 3r a Europa a aconseguir l’especialització en Oracle Cloud Infrastructure
 • 3 especialitzacions en Oracle Cloud Solutions

Microsoft Azure

La plataforma de núvol públic de Microsoft proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS per dur al núvol seus actuals aplicacions empresarials o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa en cloud. ABAST, com Microsoft Cloud Solution Provider (CSP), proveeix, integra i gestiona serveis d’Azure i altres solucions en el núvol de Microsoft com la seva plataforma de productivitat Office 365, Microsoft 365, Power BI o Dynamics 365.

Azure Data Services

Azure App Services

Azure Infrastructure Services

img_azure_infrastructure_services_01

Experts en Solucions Cloud de Microsoft

ABAST posseeix nombroses competències Gold i Silver de Microsoft, entre elles diverses relacionades directament amb serveis en el núvol de Microsoft:
 • Gold Cloud Platform (experts en Azure)
 • Gold Cloud Productivity (experts en Office 365 i Microsoft 365)
 • Gold Small and Midmarket Cloud Solutions (experts en solucions cloud de Microsoft per a Pimes)
 • Gold Data Analytics (experts en solucions BI, Analytics i Big Data de Microsoft, moltes d’elles en el núvol com Power BI, Azure SQL Data Warehouse, Azure Data Factory, Azure Data Lake, etc.

Serveis de Núvol Privat

Des d’ABAST oferim diferents models de cloud privat

ABAST IaaS

Si el que busques és una solució d’infraestructura en cloud local, flexible, econòmica i basada en tecnologies líders, t’oferim la nostra solució ABAST IaaS. En ella hem utilitzat tecnologies en què som especialistes des de fa molts anys per a proporcionar un entorn cloud àgil i segur als nostres clients. Sobre aquesta plataforma podem oferir també solucions d’escriptoris virtuals (ABAST DaaS), backup i disaster recovery en el núvol (ABAST Baas & DRaaS) i infraestructura en el núvol per els teus sistemes i aplicacions heretades (ABAST Cloud Legacy).

Serveis cloud propis destacats

ABAST DaaS – Virtual Desktops

Les solucions Desktop as a Service (DaaS) ofereixen múltiples avantatges tant per als usuaris, que poden accedir al seu escriptori sempre actualitzat des de qualsevol dispositiu i lloc, com per al departament de TI, per al qual simplifica la gestió i millora el control. ABAST li ofereix una plataforma d’escriptoris virtuals amb els majors nivells de rendiment, seguretat i disponibilitat.

ABAST BaaS / DRaaS – Backup i Disaster Recovery al núvol

ABAST t’ofereix diferents opcions de solucions en el núvol de protecció de dades i continuïtat de l’negoci. La nostra especialitat és la gestió de la còpia de seguretat i rèpliques a través de tecnologia Veeam amb el qual podem fer còpies de seguretat de totes les seves dades o implementar una solució de disaster recovery en el nostre núvol privat ABAST IaaS o sobre altres plataformes cloud públiques o privades. Altres alternatives que posem a la teva disposició són les pròpies de les nostres aliances en cloud, com ara Microsoft Azure backup o Oracle Database Backup Cloud Service. A partir de les teves requeriments (RPO, RTO, etc.) dissenyarem la solució més adequada a les teves necessitats. Els nostres serveis inclouen la configuració de backups i / o replicació, administració i gestió de l’entorn, proves de recuperació periòdiques, resposta a incidències, etc.

DXC Technology – Virtual Private Cloud (VPC)

Per als que necessiten assegurar la màxima disponibilitat de les seves aplicacions i serveis empresarials recomanem el Virtual Private Cloud de DXC Technology. Una plataforma cloud premium amb els més alts estàndards de fiabilitat i seguretat. Compta amb una xarxa de 25 data centers repartits arreu del món, dos d’ells a Espanya en configuració “Dual DC” per maximitzar la disponibilitat.
El 2015 ABAST es va convertir en el primer partner a Europa de la solució VPC de Hewlett Packard Enterprise. De l’escissió de HPE Professional Services i la seva fusió amb CSC va néixer DXC Technology, la nostra actual aliança per a serveis de cloud privat virtual.

Cloud Privat d’Adam basat en Openstack

Finalment, si prefereixes un entorn cloud basat en Openstack, posem també a la teva disposició les solucions de Cloud Privat d’Adam. Sobre aquesta plataforma és possible construir una infraestructura dedicada al núvol a mida de les teves necessitats, que complementem amb els nostres serveis gestionats perquè no hagis de preocupar-te de la seva administració i gestió.
Adam proporciona un portfoli complet de solucions per a organitzacions que necessiten una plataforma IaaS Privada i dedicada. Sobre aquesta base els arquitectes cloud d’ABAST desenvolupen solucions de núvol privat a mida basades en openstack.

Serveis i solucions Cloud destacats

Com Oracle Platinum Partner certificat per Cloud, ABAST posa a la seva disposició la completa oferta de serveis IaaS, PAAS i SaaS de la plataforma Oracle Cloud, així com els serveis de disseny, implementació i suport necessaris per a la seva posada en marxa i correcte funcionament.
Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.
Redueixi l’esforç dedicat a la seva infraestructura TI per centrar-se en el seu negoci. L’ajudem a transformar les seves TI cap a un model de núvol privat virtual basada en la plataforma DXC technology VPC i serveis gestionats de ABAST.
DaaS - Desktop as a Service
Les solucions Desktop as a Service (Dies) ofereixen múltiples avantatges tant per als usuaris com per al departament de TI. ABAST ofereix una plataforma d’escriptoris virtuals basada en tecnologia Flexxible i allotjada a l’entorn de núvol empresarial de Hewlett Packard Enterprise (HPE Helion VPC), que ofereix els majors nivells de rendiment, seguretat i disponibilitat.
ABAST ofereix Backup as a Service o Disaster Recovery as a Service basats en solucions en el núvol i serveis gestionats experts que li permetran externalitzar la infraestructura i la gestió de còpies / replicació / recuperació amb l’escalabilitat, disponibilitat, seguretat i les polítiques de recuperació ( RTO) i retenció (RPO) que la seva organització requereix.
Des d’ABAST podem ajudar-li a definir la millor estratègia per obtenir el màxim rendiment del Cloud Computing, des de l’anàlisi de viabilitat fins a la planificació de les fases de transformació i migració.

Model Global de Serveis TI d’ABAST

ABAST compta amb un complet portfoli per a l’externalització de serveis i infraestructures TI, que cobreixen totes les necessitats de TI d’una organització, des de les capes més baixes d’infraestructura física fins als serveis més avançats de gestió i govern de TI. Esculli quins serveis vol externalitzar i quins no, i defineixi els SLAs a mida de les seves necessitats.

Registration

Forgotten Password?