Data Center / Sistemes

Innovem amb la tecnologia més avançada per a flexibilitzar, optimitzar, i garantir la disponibilitat exigida pel negoci.

Woman using a HP Pro Slate 8" Tablet while having a conversation

Sistemes i virtualització


Projectes de virtualització i consolidació de sistemes per simplificar la gestió i millorar la flexibilitat, la disponibilitat, la capacitat de procés i el rendiment dels serveis TI.

Leer más  >
cap_almacenamiento_y_protecccion_de_datos

Emmagatzematge i protecció de dades


Solucions capaces de gestionar grans volums de dades, garantint els majors nivells de disponibilitat, seguretat i velocitat d'accés a la informació

Leer más  >

Gràcies a les nostres aliances amb els millors fabricants de TI i la nostra experiència de més de 25 anys en projectes d’infraestructura tecnològica, ABAST pot proporcionar-li les millors solucions i serveis avançats per a totes les seves necessitats en les àrees de Sistemes, Xarxes, End-User i Data Center..

cap_redes_y_comunicaciones_3

Xarxes i Comunicacions


Disposar d'una xarxa i sistemes de comunicació fiables, segurs i flexibles és bàsic per a un bon desenvolupament de negoci. L'ajudarem a optimitzar i unificar la seva infraestructura i serveis de comunicacions per reduir costos i millorar la productivitat.

Leer más  >
cap_soluciones_usuario_e_impresion_2

Solucions d'usuari i impressió


L'actualització o millora dels equips d'usuari i impressió permet incrementar la productivitat amb solucions que ofereixen major rendiment, flexibilitat i mobilitat, i disminuir el cost de propietat perquè són més simples d'administrar i gestionar.

Leer más  >
cap_soluciones_para_centros_de_datos

Solucions per a Centres de Dades


ABAST participa en nombrosos projectes de construcció o millora de CPDs, liderant la majoria d'ells gràcies a la visió global que ens proporciona la nostra condició de proveïdor de serveis i solucions TIC amb experiència i coneixements en diferents àrees.

Leer más  >

Casos d'èxit

Solucions i serveis destacats

cap_hp_converged_systems_cat

HP Converged Systems


Simplifiqui els seus processos de TI amb un enfocament basat en sistemes per a una infraestructura convergent. Els sistemes ja avaluats, preintegrados i optimitzats per a càrregues de treball li estalvien temps d'integració que pot dedicar a la innovació.

Leer más  >
cap_hp_3par

Emmagatzematge HPE 3PAR


Emmagatzematge de nivell 1 creat per a la virtualització i cloud, amb solucions de gamma mitjana, empresarials i tot flash. Potència l'agilitat amb un disseny amb optimització flash i amb accés a objectes, arxius i blocs.

Leer más  >
cap_hp_bura

Solucions de Backup, Recuperació i Arxivat d'HP (HP BURA)


Les solucions per còpia de seguretat, Restauració i Arxivat d'HP ofereixen un nou enfocament cap a una solució d'emmagatzematge segundari integrada i convergent, amb màxims rendiments i escalabilitat, millora de la protecció i reducció dels temps de còpia i recuperació.

Leer más  >
cap_virtualizacion_vmware

Virtualització amb VMware


Oferim tant serveis d'assessoria / consultoria com d'instal·lació i configuració de les solucions de VMware per a les seves necessitats de virtualització de servidors, escriptoris o aplicacions.

Leer más  >
cap_soluciones_emc

Solucions d'Emmagatzematge EMC


Com EMC Business Partner posem a la seva disposició solucions d'emmagatzematge unificat, backup amb deduplicació, solucions de contingència i de continuïtat de negoci, administració de l'emmagatzematge centralitzada, emmagatzematge per a grans volums de dades ...

Leer más  >
cap_soluciones_y_servicios_microsoft

Solucions i serveis Microsoft


Com a Partner certificat de Microsoft, tenim un equip de professionals capaços d'assessorar i oferir-li la cobertura tècnica que necessita en els seus projectes basats en tecnologia Microsoft (Windows Server, Microsoft System Center, Microsoft Exchange ...)

Leer más  >

Certificacions i aliances