HP Elite. Els PCs més segurs del món

Protegeixi les seves dades, dispositius i identitat amb els PC més segurs i més fàcils de gestionar del món.

Les noves formes de treballar amb majors necessitats de col·laboració, mobilitat i productivitat, representen un repte real per als responsables de TI a l’hora de garantir que els seus dispositius es mantinguin segurs. Aquí és on entren els avantatges dels equips professionals HP Elite

Més segurs i fàcils de gestionar que les anteriors generacions, el equips de la gamma HP Elite estan dissenyats per facilitar la tasca als professionals de TI encarregats de la gestió i seguretat de la flota d’equips de l’empresa. Protegir millor dispositius, identitats i dades és possible gràcies tecnologies com la suite HP Client Security Software, una major protecció a nivell de BIOS amb la tercera generació d’HP Sure Start i HP Biosphere HP Touchpoint Manager o TPM certificats.

HP també ha afegit altres característiques de seguretat com una càmera web IR per treure el màxim partit de Windows Hello en funcions d’autenticació, aprofitant totes les novetats de seguretat que ofereix l’última versió de Windows 10, Creators update, i un sensor d’empremtes que s’ha convertit en estàndard en els equips professionals d’HP.

A més, el Kit d’integració d’administració d’HP ajuda a accelerar la creació de la imatge i la gestió de maquinari, BIOS, i la seguretat mitjançant l’administrador de configuració de Microsoft System Center.

HP també ofereix en opció els processadors Intel ® Core ™ VPRO, variant per al mercat empresarial de la plataforma de processament més avançada del mercat, que inclouen diverses línies de defensa integrades basades en maquinari, que ofereixen un conjunt de prestacions de seguretat per maquinari que no estan disponibles a les versions de consum i una capacitat de gestió que, per exemple, permet administrar de forma remota dels equips.

Protegeixi el seu dispositiu, la seva identitat i les seves dades

HP assegura la base del seu PC amb solucions que estan reforçades per maquinari per oferir una major protecció. Navegui amb confiança i treballi amb seguretat a l’oficina o mentre està de viatge sabent que ha reforçat les funcions de seguretat del seu PC HP Elite.

HP_SURE_START_ICON
Protegeixi el seu PC amb la protecció reforçada per maquinari d’HP Sure Start Gen4, que recupera automàticament la BIOS.
HP_SURE_RUN_ICON
Amb la protecció amb recuperació automàtica, mantingui les seves aplicacions i processos essencials en funcionament fins i tot si un malware intenta tancar-los.
HP_MF_AUTHEN_CLICK_ICON
Reforci la seva seguretat amb fins a tres factors d’autenticació, com el reconeixement facial i d’empremtes dactilars.
HP_SURE_VIEW_ICON
Protegiu-vos a l’instant davant de hackers visuals amb HP Sure View Gen2, una pantalla de privacitat integrada opcional desenvolupada per HP.
HP_SURE_CLICK_ICON
Ajudeu a protegir el seu PC de llocs web i arxius .pdf infectats amb malware, ransomware o virus
HP_SURE_RECOVER_ICON
Restauri de forma ràpida i segura els ordinadors a l’última imatge mitjançant una connexió de xarxa amb HP Sure Recover.

Cada decisió de PC és una decisió de seguretat

  • Ancorar la seva seguretat en el maquinari. El controlador de seguretat HP Endpoint amplia la seguretat endurida més enllà de la BIOS.
  • No et converteixis en el següent titular. Defensa’t contra els atacs de firmware devastadors amb HP Sure Gen4.
  • Assegureu-vos que els atacants no poden apagar el seu antivirus. Protegiu els processos crítics de seguretat amb HP Sure Start.
  • No deixis que un atac afecti el teu resultat final. Recuperi ràpidament i minimitzi la no disponibilitat amb HP Sure Recover.
  • Evitar que el malware transmès per la web es trenqui. Navegar per la web i veure els arxius sense vacil·lar amb HP Sure Clic.
  • Deixa de mirar per sobre de la teva espatlla. HP Sure View Gen2 dissuadeix el hacking visual en espais públics.
  • Ajuda a garantir que cada PC romangui protegit. Feu complir les polítiques de seguretat de la seva empresa amb el Kit d’integració d’administració d’HP Gen2.

Formulari de contacte

Demani més informació i preus dels dispositius HP Elite o d’altres equips professionals HP


Información básica sobre protección de datos
Responsable ABAST SYSTEMS & SOLUTIONS, S.L.
Finalidad 1 Gestionar la respuesta a sus peticiones de información.
Finalidad 2 Gestionar el envío de comunicaciones comerciales.
Legitimación Consentimiento
Derechos Acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como, el resto de derechos que se explican en la información adicional.
Información Adicional Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: http://www.abast.es/condiciones-de-privacidad/


captcha