SPOUG22 – Conferència Anual d’Usuaris d’Oracle a Espanya

Del 2 al 3 de juny se celebrarà SPOUG22, la conferència anual de SPOUG (Grup d'Usuaris d'Oracle a Espanya), en què ABAST de nou participa com a patrocinador. Aquest any l'esdeveniment es realitza tant de forma presencial, com virtual amb l'objectiu de ser imparables cap al repte que ens hem marcat: caminar plegats cap al progrés i la transformació tecnològica gràcies a les solucions i productes d'Oracle. A més, el nostre company Aitor Casas realitzarà una ponència dins de les sessions en línia.
Read More

Visión Financiera 2021

Des d'Abast et convidem a Visión Financera 2021, trobada de la que som sponsors i que va adreçada a financers. Es tracta d´un esdeveniment gratuït i presencial, amb tres sales paral·leles on abordarem una visió 360º de les estratègies necessàries per obtenir la millor visió financera del moment. El nostre company Xavier Pellicer, Business Manager d'Automatització de Processos a Abast, farà una ponència sobre Automatització i robotització dels processos financers, on exposarà un cas pràctic de gestió de comptes a pagar.
Read More

SPOUG21 – Let’s Re/start

ABAST és patrocinador Gold de la convenció anual SPOUG21, un esdeveniment híbrid que tindrà lloc el 3 de novembre a la Casa del Lector de Matadero Madrid, i de forma virtual a diversos tracks on t'aproparem les darreres novetats sobre la base de dades Oracle, seguretat, arquitectura cloud, desenvolupament cloud, així com de les múltiples solucions de gestió empresarial. Els nostres companys Aitor Casas i Héctor Martínez realitzaran una ponència a les 12h a la Sala Patrocinadors.
Read More

CIBERSEGURETAT: SECURING THE DIGITAL TRANSFORMATION

ABAST participa a #CYBERTEC2021 amb una ponència a les 16:45 del nostre Especialista de l’àrea de Ciberseguretat, Xavier Isern sobre Ciberseguretat eficient mitjançant Detecció i Resposta. El Cybersecurity Conference neix amb l’objectiu de potenciar la innovació a través de noves eines i solucions de seguretat digital, brindar l’oportunitat d’establir contactes amb professionals de la ciberseguretat, compartir idees i debatre sobre els desafiaments que enfronta la indústria. És el punt de trobada entre demandants de serveis de ciberseguretat i proveïdors dels mateixos.
Read More

Registration

Forgotten Password?