Automatitzi tasques i treballi de forma més intel·ligent amb UiPath

En aquest esdeveniment conjunt amb UiPath, líder en tecnologia RPA (Robotic Process Automation), us mostrarem exemples de com els robots de software poden descarregar de treball i realitzar multitud de tasques en la seva organització que no estaven automatitzades, tant de forma desatesa com en col·laboració amb un empleat. Veurem a més com la plataforma d'UiPath aplica Intel·ligència Artificial i Machine Learning a tot el cicle de l'automatització.
Read More

ABAST Platform Day – Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials

Conegui, de la mà d'analistes i directors de TI, el valor de la tecnologia en el futur de les organitzacions. En aquesta jornada volem posar focus en l'avenç de les infraestructures empresarials de TI híbrides per brindar-li una visió integral i pràctica sobre com estan evolucionant les tecnologies, els serveis i els models d'adquisició, i fer una mirada al futur a través de la visió d'analistes independents i CIOs.
Read More

Novetats Aruba Networks per a la nova generació de xarxes impulsades per IA

En aquest webinar us presentem les novetats de la propera generació de xarxes impulsades per IA d'Aruba Networks. Amb IA aplicada a tots els fluxos de gestió de xarxa, la nova intel·ligència i automatització d'Aruba t'ajuda a mantenir el ritme, des de la instal·lació fins a la posada en funcionament. Utilitza un únic punt de visibilitat i control de la xarxa amb Aruba Central i unifica la connectivitat i la seguretat des de l'extrem fins al núvol.
Read More

Compleix amb la llei “Crea y Crece” amb les solucions de Factura Electrònica d’ABAST i SERES

La llei "Crea y Crece" converteix en obligatòria la utilització de la factura electrònica entre empreses al nostre país. Aprofita l'ocasió per fer créixer el teu negoci combinant la nostra solució SCAN_VISIO Invoice Connector, amb SERES e-Factura®, la solució líder a Espanya que està connectada amb totes les administracions públiques i milers d'empreses de tots els sectors. En aquest esdeveniment t'explicarem com et podem ajudar a complir amb la llei "Crea y Crece" en quant a l'obligatorietat d'utilització de factura electrònica.
Read More

Compleix amb la llei “Crea y Crece” amb l’automatització de la gestió de Factures a entorns SAP®

La llei "Crea y Crece" converteix en obligatòria la utilització de la factura electrònica entre empreses al nostre país, però en moltes organitzacions encara se segueixen gestionant de manera manual els processos financers. ABAST et convida a aquest webinar que tractarà sobre com automatitzar i optimitzar processos financers com els de comptes a pagar amb solucions Kofax certificades per SAP, a més complint amb la nova normativa.
Read More

Dynamics 365 Customer Service. Gestió omnicanal i com superar les expectatives del client amb un servei excepcional

Amb Dynamics 365 Customer Service i Omnichannel for Customer Service podràs centralitzar i unificar les teves interaccions amb els clients, independentment de si provenen de trucades telefòniques, correus electrònics, xats en viu, xarxes socials o altres canals. En aquest webinar us explicarem com maximitzar la productivitat dels vostres agents en proporcionar-vos les eines adequades per resoldre els problemes dels clients de manera ràpida i eficient.
Read More

Webinar: Solucions dHCI de HPE Simplifica la gestió de la teva infraestructura IT

En aquest webinar, els nostres experts en tecnologia t'explicaran en què consisteix la hiperconvergència desagregada (dHCI), també coneguda com a HCI 2.0, i com et pot ajudar a reduir la complexitat i millorar l'agilitat i l'escalabilitat de la teva empresa. A més, us presentarem la nostra solució principal amb aquesta tecnologia, HPE Alletra dHCI, que està disponible també a través del model d'adquisició HPE GreenLake.
Read More

Automatització i integració de processos de negoci amb Oracle Cloud

El nostre objectiu amb aquest esdeveniment és mostrar-te com Oracle Cloud pot millorar l'eficiència dels teus processos empresarials mitjançant solucions orientades a l'automatització i la integració de tecnologies. T'explicarem com aquestes solucions poden automatitzar i integrar els teus processos de negoci de manera efectiva, estalviant-te temps i diners. També presentarem casos d'èxit i exemples concrets de com empreses de diversos sectors han implementat aquestes solucions i han aconseguit millores significatives en els processos empresarials.
Read More

Webinar: Automatitzi tasques i treballi de forma més intel·ligent amb UiPath

En aquest webinar conjunt amb UiPath, líder en tecnologia RPA (Robotic Process Automation), us mostrarem exemples de com els robots de software poden descarregar de feina i realitzar multitud de tasques en la seva organització que no estaven automatitzades, tant de forma desatesa com en col·laboració amb un empleat. Veurem a més com la plataforma d'UiPath aplica Intel·ligència Artificial i Machine Learning a tot el cicle de l'automatització.
Read More

IV Cybersecurity Innovation Summit 2023

El proper 26 d'abril ABAST serà al IV Cybersecurity Innovation Summit 2023 per parlar-vos de la importància d'establir un pla d'observabilitat i monitorització de la ciberseguretat basat en els processos de negoci i els actius més crítics que els suporten. La nostra companya Mónica Maganto, Especialista de l'àrea de Ciberseguretat d'ABAST, realitzarà la seva ponència a les 11:30 ha la SALA ABAST.
Read More

Registration

Forgotten Password?